Obama, kalief van de VSA

De Amerikaanse president Barack Obama heeft gisteren gewaarschuwd voor het demoniseren van de islam. Verder benadrukte hij dat de militaire operaties, waaronder de luchtaanvallen op stellingen van IS, niet het enige antwoord mogen zijn op het extremistisch geweld. Zo moet er ook actief strijd worden geleverd tegen het verspreiden van haatboodschappen op bijvoorbeeld sociaalnetwerksites, aldus Obama.
We voelen ons niet aangesproken.  Wij verspreiden geen haat.  Wij waarschuwen en  laten ons niet meedrijven op het mantra van de poco politici en media, het mantra van een grijsgedraaide plaat, waar de naald blijft hangen in dezelfde groef “de islam heeft helemaal niets met terrorisme te maken”.

Deze video met o.a. een compilatie van Obama’s beschouwingen over de islam moet u gewoon uitkijken. Vanaf 2 min. begint hij zwaar te raaskallen. Heeft er iemand een dwangbuis (voor Obama) en een valiummeke (voor ons)?

FT

3 gedachten over “Obama, kalief van de VSA

  1. Het rare is dat bijna al die “verwarde geesten” de naam dragen van hun grote profeet of iets in die aard , dat doet denken aan hun thuislanden Die vraag zou eens moeten gesteld worden aan Obama of hij daarvoor een verklaring heeft.

    • Wij hebben geen directe lijn met het Witte Huis. Richt je vraag aan Hans Bonte of Jan Jambon.

  2. Heden las ik op mijn PC “de redactie” dat de Deense aanslagpleger van Palestijnse afkomst die enkele doden op zijn geweten heeft begraven werd ! Vijfhonderd sympathisanten waren aanwezig !! De laffe moordenaar , had de steun van “vijfhonderd” treurenden ik zou ze medeplichtigen willen noemen . Dan liggen ze te LuLLen over verwarde geesten . Hoeveel volk zou er komen opdagen in het omgekeerde geval ? Obama en de correcte Islambeschermers zijn echtig en techtig , “helemaal” niet goe bezig Die verwarde geesten weten maar al te goed waarmee ze bezig zijn !

Reacties zijn gesloten.