Nederland heeft een ‘kale-mannenprobleem’

Niet alleen het land b kampt met problemen, die we niet meer mogen benoemen.  In Nederland is het niets anders; daar heeft men het over een ‘kale-mannenprobleem’.

Marokkanenprobleem kostte al 32,7 miljoen

Het Marokkanenprobleem wat volgens links eigenlijk niet bestaat, of toch weer wel maar niet zo genoemd mag worden, kostte ons in de afgelopen 4 jaar al bijna 33 miljoen aan extra subsidiegelden.

We praten hier dan over de linkse ‘oplossingen’ om het Marokkanenprobleem op te lossen. U weet wel: straatcoaches, buurthuizen, buurtvaders, gezinscoaches (die ook Arabisch en Berbers kunnen praten) en velen zakken met thee. 33 miljoen euro is uitgedeeld aan 22 zogenaamde ‘Marokkanengemeenten’ (nee dit is niet een gemeente waar alleen maar Marokkanen wonen, erg stigmatiserend inderdaad, maar toch komt deze benaming uit een linkse subsidiekoker), besteed aan softe oplossingen van links, die na 4 jaar aanmodderen onze samenleving 0,000000 heeft opgeleverd.

We praten hier dan nog niet eens over de kosten van de schade wat dit Marokkanenprobleem onze samenleving heeft gekost en nog steeds kost, want dan komen er nog tientallen miljoenen bij.

Lees meer hier