Gaza viert feest

Hamas en Hezbollah aanhangers vieren Boston-aanslag 

Kort na de aanslag in Boston dansten leden van Hamas, Islamic Jihad en Hezbollah in de straten van Gaza terwijl ze lekkers aan voorbijgangers uitdeelden.
Leider Mohammad al-Chalabi van de terroristische organisatie de Muslim Salafi Group in Jordanië zei dat hij ‘blij was om de horror in Amerika te zien’. En: ‘Amerikaans bloed is niet kostbaarder dan moslimbloed. Laten de Amerikanen maar de pijn voelen die wij moesten doorstaan toen hun legers Irak en Afghanistan bezetten en toen onze mensen werden gedood’.
Al-Chalabi werd veroordeeld voor een aan Al-Qaida gelinkt complot om de VS ambassade en andere westerse diplomatieke posten aan te vallen in 2003.
Israel News Agency, 15 april 2013
Bron:  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5036

1 gedachte op “Gaza viert feest

  1. Feest vieren , lachen zingen , snoepjes uitdelen omwille van een aanslag met drie doden waaronder een achtjarig kind . Talloze ernstige gewonden waaronder mensen die nog voor hun leven vechten , die hun ledematen verloren. Eindelijk nog eens wat westerse slachtoffers ! Volgens bepaalde organisaties en individuen , een mooie actie ,een heldendaad. Dat is hun beschaving , hun toetje , hun ontspanning en overwinning . Indien wij diezelfde verrachterlijke beschaving hadden , was het bij ons alle dagen feest , met ontelbare gratise snoepjes , optredes enz. Geen dag gaat er voorbij of er ontploft ergens in Irak een bom met tallrijke dodelijke moslim slachtoffers. Ze doen niets anders dan elkander uitmoorden zoals in Syrie , allemaal zonen van Allah de enige ware god ,de meest vredelievende . Stuur nog vlug wat hulpgoederen naar die feestvierende palestijnen , kisten met toeters ,feestneuzen en snoepjes want ze kunnen met hun zogezegde beschaving enkel maar gelukkig zijn met de miserie van ongelovigen

Reacties zijn gesloten.