Moeten de Amerikanen beschermd worden tegen hun eigen president?

Het is ver gekomen met de president van de VSA als hij raad moet gaan vragen aan de burgemeester van Vilvoorde over diens aanpak van de islamisering radicalisering!

Ctrl+ voor vergroting

Waarbij wij ons de vraag stellen hoever Obama wil gaan om het licht van de zon te ontkennen.
In zijn “state of the union” tikte hij het Congress op de vingers bij de eventuele sancties mocht Iran zich niet houden aan de beperking van hun nucleair programma: “Onze diplomatieke diensten houden zich ermee bezig met ‘respect’ voor Iran.  Voor het eerst in tien jaar hebben we het nucleair programma kunnen doen stoppen en hun voorraad nucleair materiaal doen inkrimpen.”

Ctrl+ voor vergroting

Volgens het november rapport van het the International Atomic Energy Agency zijn de voorraden van laag verrijkt uranium gas en 5% verrijkt uranium nog aan het groeien.  Bovendien, zo waarschuwde het rapport, kon men zich slechts baseren op “bekendgemaakte stockage- en bewerkingsplaatsen”, waarvoor toegang verleend werd.  Wat er gebeurt op de geheime plaatsen is niet bekend.

Obama Iran

Klik voor vergroting

Waarschijnlijk zijn alle problemen te wijten aan de klimaatsverandering!

FT

6 gedachten over “Moeten de Amerikanen beschermd worden tegen hun eigen president?

 1. Very interesting new satire magazine, and from the fraction I have read, dead on the money.

 2. Waarschijnlijk is de islamisering een geluk voor de maatschappij en de klimaatsverandering de grootste ramp

 3. http://youtu.be/EDNAuvGkzZg

  Gepubliceerd op 25 jan. 2015
  Ever hear of taqiyya? It’s when Muslims lie to kafirs (non-Muslims) to hide their real agenda.

  On a bright Saturday, 1-17-15, a visitor to UCLA filmed 100s of Muslims praying en masse, broadcasting

 4. Op het eerste zicht is dit allemaal onbegrijpelijk, maar bij nader inzicht ligt dit allemaal in de lijn der verwachtingen.
  Hans Bonte is socialist en mededader & verrader bij de import van dit (islamitisch) kiesvee. Hij is niet bezig met de aanpak van het radicalisme, maar met het beperken van de schade voor de linkse en loge maffia’s. (die de verborgen agenda van de NWO uitvoeren waarbij de immigratie het massavernietigingswapen is tegen onze westerse beschaving).
  In de VSA doet Obama hetzelfde. Ik verwijs naar de regularisering van 5 à 6 miljoen illegalen, terwijl er al 50 milj. amerikanen leven van voedselzegels!!
  Obama is op zijn beurt een stroman van “banksters mafia’s” van Wall street.(één der drijvende krachten achter de NWO).
  Een NWO die een 3de wereldoorlog heeft gepland in het Midden Oosten waarin het Westen moet en zal meegesleurd worden via het geimporteerde islamitische vreemdelingenleger! (zie brief van Albert Pike aan Mazzini).
  Alles wordt dan ook uit de kast gehaald om deze WO III uit te lokken.(zowel in het midden oosten als in Europa). De facto is deze reeds begonnen.
  Bonte zal dan ook naar de VSA gaan om er gebriefd te worden dan om er “geraadpleegd” te worden. Moest hij het daar niet onmiddellijk begrepen hebben, dan zal men hem dit wel duidelijk maken via “vervelende dossiers”, met vooral foto’s!!
  Een president van de VSA die een socialist uit België uitnodigt voor raad…= de grap van de eeuw!!
  Het komt er dan ook steeds op aan door het gordijn van valsheid te kijken, om te zien wat er werkelijk gaande is.
  Als men de VSA wil begrijpen, dan moet men zien wie er daar de werkelijke macht in handen heeft, de sleutel posities bezet en dan ook de echte beslissingen neemt.
  Obama is daar maar het “schoothondje…”, die met een “verleden!!” aan de leiband wordt gehouden.
  De Amerikanen moeten dan ook niet beschermd worden tegen hun president maar tegen de occulte en financiële belangen, die het land onder controle hebben, en het volop aan het vernietigen zijn..

 5. De president was erg tevreden met het bezoek van onze rode kameraad uit Vilvoorde want hij bedacht Obama , met een origineel geschenk , een handje bananen

Reacties zijn gesloten.