5 gedachten over “Zin in de toekomst?

 1. Het gaat hier niet om “zotten” maar om een zootje verraders, saboteurs en collaborateurs, die meewerken aan de ondergang van onze beschaving.
  De obsessie voor de multiculturele , multi-kriminele, multi-dekadente en multi- parasitaire mesthoop kent geen grenzen. Een kleine minderheid van dit soort weten waarover het werkelijk gaat. Dat zijn de “agitprops” in sovjet stijl. Bij de overgrote meerderheid echter, zitten we in het domein van de psychopathologie, gekenmerkt door een gans gamma van complexen, frustraties, neurosen, obsessies…enz..
  Het gaat dan vooral om afgunst, nijd, , haat.. wraak … waar dat men dan via de politiek een oplossing wil aangeven.
  Wat de vrouwen betreft, komt daar dan ook een hoog gehalte aan “serpenterij” bij kijken.
  Dit soort is dan helemaal niet geïnteresseerd in toekomst, maar enkel om de ondergang onder het motto :”ik niets, de anderen ook niets, ik de put in, de anderen mee de put in”. Alles wat de ondergang versneld, wordt gepromoot en de creativiteit kent hier geen grenzen.
  Gezien het aantal van dit soort, mag dit fenomeen dan ook niet onderschat worden, want het aantal groeit nog aan. Dit “soort” richt dan ook onherstelbare schade aan. Met zuiver wettelijke middelen is hiervoor dan ook geen oplossing beschikbaar. Bovendien geniet dit “soort” van een voorkeursbehandeling in de klassieke media, waardoor ze ook niet kunnen ontmaskerd worden, en worden ze beschermd door de “politiek correcte terreur”..

 2. Groen staat in rode kleur ! en…. neen ik heb geen zin in de toekomst , als dat de kandidaten zijn voor een schoonheidswedstrijd

Reacties zijn gesloten.