Vacature: westerse chauffeuses in Saudi-Arabië

Ctrl+ voor vergroting

Nadat duidelijk gemaakt werd dat de zorg om de eileiders van Saoedische chauffeuses de eigenlijke reden was voor het verbod op autorijden, deed deze ‘historicus’ er een schepje bovenop:

“Vrouwen aan het stuur zijn niet toegelaten, want ze zouden kunnen verkracht worden aan de kant van de weg als hun auto pech heeft…

Westerse vrouwen kan het niet schelen als ze verkracht worden maar wij geven er wel om…

Saoedische vrouwen worden behandeld als koninginnen… ze hoeven slechts met hun vingers te knippen en een mannelijke chauffeur brengt hen waar ze maar heen willen…”

Mocht ze door één van die chauffeurs, door familieleden dus, verkracht worden, dan wordt ze gestenigd omdat ze haar familie ‘onteerd’ heeft!  De man heeft echter een oplossing: de import van buitenlandse chauffeuses om de Saoedische ‘koninginnen’ rond te rijden!

FT

1 gedachte op “Vacature: westerse chauffeuses in Saudi-Arabië

  1. Is die witte vent met zijn uitgelopen Hitler-snorreke nu “normaal” en zijn wij “abnormaal” of is , het omgekeerd . Ik begin te twijfelen aan mezelf en zocht het op in Wikipedia .” Normaal ” …dat wat voldoet aan de norm “Norm” is een maat waarvan een groep mensen met elkaar heeft afgesproken dat ze hem zullen volgen . Het zijn dus regels die aangeven welk gedrag van mensen verwacht wordt . Dus als ge de lijn doortrekt was het vermoorden van duizenden mensen , ten tijde van Sieg Heil “normaal” …IS is ook normaal . De grootste smeerlapperij wordt normaal , als het grootste krapuul de regels vastlegd voor zijn volgelingen . Golfbrekers , zijn fans , reactie-schrijver…. Wij zijn een hoop zotten bijeen …want we kunnen ons niet verzoenen met Islam , socialisten , Groenen , Europa , enz .Ook VB is zo zot als een Kruk . Het is dus wachten tot rechts een meerderheid wordt om terug “normaal” te worden ! Intussen ben ik “fier” omdat ik “abnormaal” ben ! Ik hanteer menselijke normen. Je kunt dan de vraag stellen ….wat zijn menselijke normen en dan zitten we terug in die carroussel… De wereld is een groot “zothuis” met slechts een psychiater “Rechts”

Reacties zijn gesloten.