Miljarden voor integratie in onze moderne samenleving. Resultaat….

abou_jahjahVolgens een anonieme bron ‘Chessey’ tegenover Crimesite, worden Nederlandse en Belgische Syriëgangers maandelijks met duizenden euro’s gefinancierd vanuit Nederland en België. Chessey was tipgever bij onderzoek naar ronselnetwerken. Volgens hem blijven deze geldschieters tot nu toe buiten schot van de inlichtingendiensten in Nederland en België.
Syriëgangers gebruiken het geld om hun gezinnen te onderhouden, wapens te kopen en om aanslagen te plegen. Zo zou de Haags-Turkse Nederlander Murat O. een aanslag in Irak in 2014 hebben gefinancierd met geld van Haagse extremisten.
Het netwerk van voorheen Sharia4Holland is nu de Nederlandse tak van ISIS en deel van een Europese IS-organisatie onder leiding van Anjem Choudery van Islam4UK. Chessy: ‘Ze hebben een militaire raad, ze hebben in Nederland honderden leden, werken ondergronds, misbruiken onze wetten, hebben grote sommen geld tot hun beschikking en ze zijn heel goed georganiseerd.’ De groep kent een nauwkeurige taakverdeling. Sommigen doen de theologische aangelegenheden zoals fatwa’s en lezingen. Anderen onderhouden websites, facebook en blog’s. Weer anderen ronselen nieuwe jihadi’s. Chessy: ‘Er zijn ook knokploegen die debatten verstoren en hun tegenstanders, bijvoorbeeld imams en moskeegangers intimideren, en bedreigen.’
Chessy zegt te beschikken over documenten waaruit zou blijken dat er maandelijks vanuit Nederland en België duizenden euro’s via Western Union en Money Gram worden overmaakt via Turkije naar Syrië. Tussenpersoon is eenSyriër Mohamad Al-Saeed Al-H. die eigenaar is eigenaar van een wisselkantoor in Istanbul. Hij geldt als de bankier van Westerse ISIS-leden in Ar-Raqqa en Al-Baab Allepo.
http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5649

9 gedachten over “Miljarden voor integratie in onze moderne samenleving. Resultaat….

 1. Vraag is en daar lees je weinig of niets over , wat gaan ze er aan doen om die waanzin te stoppen !

 2. Er zijn al miljoenen gepompt in de exotisch gekleurde medemens om hem/haar te laten integreren. Er zijn al miljoenen gepompt om hun moskees overeind te houden. Er zijn al miljoenen gepompt in het onderwijs om deze mensen behoorlijke resultaten te laten behalen op scholen “tevergeefs”, miljoenen om ze te pamperen, en van het enen sociale vangnet in het andere te vallen. De uitkomst is dat zij miljoenen versluizen naar hun “wapenbroeders” om dood en verderf te zaaien. Als wij hier in het apenland 10.000 € overschrijven moet de bank de belastingdiensten waarschuwen. Men moet weten van wie en waar dat geld van komt. En vooral waar het naar toe gaat. Kan er geen onderzoek gedaan worden waar de gefinancierde euro’s van deze islamaanhangers van komen???

  • “” waar het geld vandaan komt. En vooral waar het naar toe gaat. Kan er geen onderzoek gedaan worden waar de gefinancierde euro’s van deze islamaanhangers van komen??? “”””Goede vraag voor topadvocaten , die vinden wel een oplossing , ze zijn momenteel met zoiets bezig

   • Als je moet rekenen op top advocaten dan zal je wel snel ontgoocheld zijn want die zijn allemaal pro Islam en zeker tegen ons.

  • De staten Italië, Spanje, Frankrijk, België en de rest van de Europese bende hebben zeer veel geld, geld dat ze niet hebben. Daarom laten ze het naar believen drukken. 500 miljard euro zou al een goed begin zijn, we kunnen dat dan een Marshall Plan voor Europa noemen, waarbij de gekleurde medemens niets tekort zal komen.

  • Inderdaad Ropie , maar ze moeten ze “teruggeven” zo precies of ze gaan gevolg geven aan die genadeloze harde maatregel . Helden hun geld afpakken , waar zijn ze mee bezig. BDW had al eerder laten weten dat hij hun geldelijke steun zou afpakken . Kort daarna las ik op het blog van Bert Anciaux ( beter bekend als den bleter) Hij vergeleek BDW met een gorilla die zich stoer op de borst klopte omwille van die moedige daad .

   • Die geldelijke steun zijn wij voorgoed kwijt want het vel van een kei afstropen is een duivels lastig corvee. 🙁

Reacties zijn gesloten.