Meldpunt bioracisme

Meldpunt bioracisme

De Duitse partij Die Grüne – inderdaad Groen! bij de oosterburen – had in 2009 een duidelijke affiche om de kiezer ervan te overtuigen dat elk ander ras, elke andere etniciteit of land beter is dan het blanke ras of de westerse cultuur.

Grüner Bio-Rassismus

Originele affiche van Die Grüne

5 gedachten over “Meldpunt bioracisme

 1. Met die Grune affiche kun je alle kanten op . Het lijkt wel of ze hun blote kont laten zien aan de kiezers . Ze is ook leerrijk , ik wist dat een negerinnenkont er zo uit zag.

 2. Biologisch is er iets mis met deze affiche: de blanke armen komen uit het niets want een blank lichaam is nergens waar te nemen.

  • We zullen je commentaar met een postduif laten bezorgen in de Grüne hoofdkwartier.

  • Neeje Neeje die armen kwamen niet uit het niets , die hoorde bij mijn blank lichaam, dat was uit de tijd dat vreemdelingen werden aangemoedigd om zich te integreren . Met gesloten ogen is er geen verschil !

 3. Eigenlijk heeft onze Golfbrekersviend Rene, wat vrouwen betreft… gelijk, want oud of jong, dame of “straatdrendel”, verblindend mooi of minder-mooi, blondine, brunette, of zwartharig, als het “ultieme moment” tussen de lakens gekomen is… (het mag ook in open lucht zijn 😉 dan is er absoluut geen verschil inzake zaadlozing.
  Wie tevreden is met de “occasie” die zich aanbiedt, of de toevallige partnerin… kan véél genieten in zijn “jong leven”.
  Echter wél aan denken om een “capote Anglaise” (in ‘t Françoistjes) of een “French letter” (in ‘t Engels) te gebruiken.
  (^_-)

Reacties zijn gesloten.