Merkelland wil geen afscheid nemen van de vakkrachten

De bronafbeelding bekijkenHeiko Maas, u weet wel de rode censuurminister, (ter herinnering deze video) is duidelijk: Buitenlandse Zaken heeft in een actuele stand van zaken-verslag  een schokkend beeld van de veiligheids- en mensenrechtensituatie in Syrië geschetst. Het verslag dd. 13.11.2018 beslaat 28 bladzijden en zal op de binnenministersconferentie in Magdeburg van 28 / 30 november op de agenda staan als werkblad voor mogelijke terugkeer- of blijfbevelen naar Syrië, resp. in Duitsland.

Lees even mee:

“…Politie, justitie-amtenaren en veiligheids-/geheimdiensten gebruiken systematisch folterpraktijken, vooral tegen de oppositie of vermoedelijke oppositie… Folter stopt ook niet bij kinderen in Syrië… Talloze gevallen waarbij hechtenis en foltering bij familiebanden van verdachten voorkomen… zelfs bij een verdenking van een mogelijke toenadering tot de oppositie… niet minder dan 13.000 bevestigde overlijdens na foltering sinds 2011… verkrachtingen, folteringen en systematisch geweld tegen vrouwen door het Syrische leger en co aan grensovergangen, militaire controleplaatsen en gevangenissen… dwangrecrutering van kinderen tot de militaire dienst stijgt sinds 2014…”
Terugkerende “vluchtelingen” lopen groot gevaar voor lijf en leven. Vooral daar waar het “regime”, de Syrische overheid dus, de lakens uitdeelt…”

In Idlibistan is echter alles peis en vree. Voorwaar een islamitische hemel op aarde, al moeten ze niet op hun maagdenaandeel rekenen. Maagd is men zoals algemeen bekend slechts één keer, tenzij men zich een implantaat-maagdenvlies kan permitteren.

Aan de échte oppositie in het Syrische parlement wordt geen woord vuil gemaakt.  Die zitten daar volgens Maas’ redenering bij voor spek en bonen halalkip en dadels. (video)

Men kan zich dan de vraag stellen of de honderdduizenden teruggekeerde vluchtelingen uit Libanon, Turkije, Jordanië en zelfs uit Merkelland, die zich verplicht zagen opnieuw beroep te doen op de diensten van mensensmokkelaars,  ze worden zelfs belet terug te keren, allemaal aan een zelfmoordvirus lijden…

Men kan zich ook de vraag stellen waarom het Syrische parlement een budget van omgerekend 12.4 miljoen dollar goedkeurde voor de toeristische sector.  Wil “het beest Assad” ons in een val lokken… vergiftigen, vergassen?…  Of zou het kunnen dat het land uit het dal omhoog krabbelt en zijn troeven wil uitspelen zodat er werk verschaft wordt in de toeristische sector, zodat er buitenlandse valuta het land binnenstromen en  noodzakelijke goederen in het buitenland kunnen gekocht en betaald worden?

Wij verwijzen naar onderstaand artikel in het kadertje.  De Zwitserse vriendenkring is intussen veilig en tevreden teruggekeerd, plant een volgende reis in april 2019.  Ze hebben kunnen vaststellen dat Syrië in het laatste halfjaar een grote stap vooruit gezet heeft: minder checkpoints, de autosnelweg van Hama naar Homs is terug open… en de deelnemers hebben tevens met ontzetting gekeken naar de verwoestingen der “Halsabschneider” in Homs … dezelfde lieverdjes die ook dit jaar nog 40 miljoen euro kregen van de Merkellandse regering.

De “andere” ontdekkingsreis

Ook economisch is volgens het Maas-verslag de terugkeer moeilijk. Zo goed als in Merkelland kunnen ze het thuis niet hebben: de Duitse sociale kassen zijn niet te overtreffen. Van de 18 miljoen inwoners zou 13 miljoen volgens het verslag hulpbehoevend zijn, 5.6 miljoen zelfs acuut hulpbehoevend.
Als dat allemaal waar en bekend is, waarom blijft Duitsland dan de Syrische bevolking straffen? Over de sancties die de Duitse regering blijft mede-ondersteunen (… braaf aan het handje van de VSA), over de weigering hulp te bieden voor de heropbouw, voor werkgelegenheid, voor medische zorg, voor scholing, voor opleiding… staat er niets in het verslag.

Het verslag werd op maat geschreven na een dienstbevel begin december 2017. Het wordt nu overgemaakt aan de asieloverheden. De binnenminister der Bundesländer (gewesten) discuteren al dagenlang of zware criminelen en terroristen naar Syrië gedeporteerd mogen worden. De binnenministers van Beieren en Sachsen, , Joachim Herrmann (CSU) und Roland Wöller (CDU) zijn voorstanders. Sachsen-Anhalts binnenminister Holger Stahlknecht (CDU) wil de tot nu toe geldende uitwijsstop tot einde juni verlengen.

Foto: CollageFederale binnenminister Horst Seehofer (CSU) en de binnenminister van Nedersaksen Boris Pistorius (SPD) pleitten voor een gedegen controle. Het wordt immers tijd dat eens een onafhankelijk verslag opgesteld wordt. Heiko Maas mag men niet vertrouwen.

Een suggestie: eventueel een opdracht voor Hans-Georg Maaßen?

Diverse bronnen bij alternatieve media

 

2 gedachten over “Merkelland wil geen afscheid nemen van de vakkrachten

  1. Waar islam heerst daar heerst ellende & geweld en wat doen de verraders in/van Europa? Ze halen de ellende naar onze landen zodat hier hetzelfde geweld gezaaid wordt.
    De oplossing: alles wat naar hier komt onderbrengen in “gesloten” centra en asap terugsturen, uiteraard eerst de grenzen sluiten zodat niets meer binnen geraakt en starten met de export van de aanwezige barbaren ‘illegalen en strafbladbezitters als eersten wat neerkomt op ± 95% dadelijk exporteren’.
    Clubjes die parasiteren via de import van die ongewenste troep dadelijk droogleggen.

Reacties zijn gesloten.