Marine Le Pen over “onevenwichtige eenzaten”

De poco Franse pers (en de rest van de struisvogelmedia) heeft het zoals bekend over ‘lone wolfs’, verwarde eenzame jagers, ‘zelf-geradicaliseerd’.  Moet ons eens iemand uitleggen wat dat inhoudt.  Doe-het-zelf lessen in het vermoorden van ‘ongelovigen’?

Ze windt er geen doekjes om: “De immigratie is het probleem.” 

Met Engelse ondertiteling.

5 gedachten over “Marine Le Pen over “onevenwichtige eenzaten”

 1. MarIne Le Pen maakt momenteel schijnbaar nog maar één denkfout: ze spreekt over de extremistische islam als tegenpool blijkbaar voor een gewone islam. Welnu, hier dwaalt ze. Je zou kunnen stellen dat ze dat uit politiek-tactische overwegingen doet, en dat is goed mogelijk. Misschien heeft ze daarin ook wel gelijk. Maar toch vind ik dat men de inhoud van de koran niet uit de argumentatie mag/kan houden wat islamitische gewelddaden betreft. Weglaten dus dat adjectief ‘extremistisch’, want een pleonasme. Het kwaad is gewoon de islam, de duivelse uitvinding van een pedofiele roverhoofdman. Racistisch, totalitair, discriminatoir, en uiterst gevaarlijk in zijn wortels: de koran.

  Waarom zij verder haar commentaar beperkt tot haar eigen land, is me ook een raadsel. Overal in Europa, en ook ver daarbuiten, zie o.m. recent nog Australië, zijn dergelijke ‘allahsnakbar’-aanvallen van zogezegde moslim-enkelingen op ongelovigen bijna dagelijkse kost aan het worden. En overal worden ze door de betrokken overheden afgeschilderd als gevaarlijke gekken, waarbij nooit de terechte, overduidelijke link wordt gelegd met de islam. De bewijzen daarvoor liggen er nochtans voor het rapen. Neen, de islam is en moet vrede blijven. Zo wil men het ons doen geloven, in weerwil van alle feiten die het tegengestelde overduidelijk bewijzen. We worden bedrogen en belogen door incapabele leiders dat het niet mooi meer is, en daar moeten we vanaf door zelf het heft in eigen handen te nemen, en dat hele islam-gedoe op te doeken. Daarmee bedoel ik, nog alleen stemmen op die politieke partijen die dit kortwieken van de islam onverkort en onverbloemd als een van de voornaamste punten in hun programma opnemen. Geen gesjoemel achteraf.

  In die optiek moet je de mensen dan ook onverbloemd durven zeggen waar het op staat: niet zozeer het individu is gevaarlijk, wel de staatsgevaarlijke doctrine die hem hersenspoelt, en aanzet tot de gewelddaden die hij nu pleegt: de koran. Het moslim- individu als eerste en grote slachtoffer van een alles regulerende en discriminerende haat-doctrine.

  De islam heeft zodoende geen plaats in onze beschaafde wereld. Daarom, ondubbelzinnig komaf maken met de erkenning van de islam als een godsdienst als alle andere. Hebben ze toch al gedaan met andere, minder gevaarlijke clubjes van die aard. Weg dus subsidies, geen lonen voor imams, geen korans meer verkopen, moskeeën sluiten, wegens haat-verspreidende oorden. Finito. Plus daarbij alle andere door Le Pen genoemde maatregelen. Geen halfwerk. Ook zeker zorgen dat er weer een leger is, die naam waardig. Met het oog op de binnenlandse veiligheid. Het hek zal in elk geval van de dam zijn, en het laatste laagje beschaving-vernis, dat ons de islam als een vredevolle godsdienst moest laten zien (de taqiyya), zal verdwenen zijn. Dan krijgen we ook hier het ware gezicht van de islam te zien: dat van gewetenloos
  geweld, terreur en aanslagen.

  En het olie-wapen, vraagt u? Wel, dat moeten we ons op lange termijn niet zozeer aantrekken, meen ik. Andere producenten, die nu met opzet dood geconcurreerd worden door Saudie Arabië ingevolge prijsdalingen te wijten aan de huidige gewilde overproductie, kunnen het gat grotendeels dicht rijden.
  En verder moeten we werk maken, eindelijk, van andere oplossingen, zoals o.m. de waterstofmotor, waarmee Toyota trouwens volgend jaar al in Japan op de markt komt, b.v.
  Laat de Arabieren frieten bakken in hun olie. Eens zien hoe lang het duurt eer ze bijdraaien. Want ook zij hebben geld nodig, veel geld, om hun decadente leventje verder te kunnen zetten. Bovendien zouden zij ook als eersten zwaar te lijden hebben onder het wegvallen van de productie van goederen uit de olie. Want zelf zijn ze tot niets in staat. Zonder Westerse technologie hebben ze enkel nog hun zandbak. En dat verveelt vlug.

  Vrijheid heeft nu eenmaal zijn prijs, en daarvoor moet men nu eenmaal bereid zijn te vechten, anders is men die vrijheid niet waard, en valt slavernij u ten beurt. Om die reden alleen al dient deze ‘islamitische augiasstal’ grondig opgeruimd.

  In elk geval: Marine Le Pen, een vrouw naar mijn politiek hart. Ze moesten die maken, zulke leiders, want we hebben ze de dag van vandaag broodnodig.

 2. Dat zeggen wij al jaren dat die import van allochtonen ‘HET’ probleem is in ons Vlaanderen, gelukkig nadert payday sneller dan de oenen in Brussel kunnen vermoeden.

 3. Tijdens mijn werkzaamheden als o.a.b Schengencontroleur heb ik geregeld zogenaamde propagandistische “lone wolfes” onderschept. Volgens de omhooggevallen Rijkwachters (lagere humaniora) met een ACOD-achtergrond, bleken dezen ongevaarlijk. Verscheidene namen bleken nadien geseind te zijn.
  Met dank dank aan ACOD, CCOD, NSPV, en VSOA, waarvan ik syndicaal afgevaardigde was (sorry).

Reacties zijn gesloten.