2 gedachten over “Zandbakwijsheden

 1. Die Snackbar bediende en toekomstige BRT omroeper heeft niet helemaal ongelijk . Toen mijn carriere als puber beeindigde en gedreven door mijn hormonen , begon te oefenen voor het grote werk der voortplanting . Het viel mij steeds op , dat mijn vrouwelijke sparring-partners , telkens een “kruisteken” maakten , toen ik mij ontdeed van mijn laatste stukje textiel en mij liet bewonderen zoals het “David” beeld van Michelangelo maar dan zonder vijgenblad ! Voor het overige is die “reclameboodschapper” Niets wast witter dan Dash” vergeten dat zijn moslims officieel toelating hebben om de seks te bedrijven met dieren , bevestigd door Allah-Tolla Khomeini. Dat is hun godsdienst niet die van ons !

 2. Over de islam : zie bruggetje!!
  http://aanirfan.blogspot.be/2014/12/the-invention-of-islam.html
  Over de joodse afstamming van de “profeet”!!
  http://aanirfan.blogspot.be/2014/08/muhammad-was-jewish.html
  Verschillende van zijn vrouwen waren ook joods!!
  Blijkbaar zitten ze dus bij de islam ook met een probleem wat het ontstaan betreft, en zeker wat de “joodse wortels” aangaat.
  In tegenstelling tot de “aanbidding van de penis” zijn er in de islam andere lugubere praktijken, zoals pedofilie.
  http://www.jihadwatch.org/2011/07/raymond-ibrahim-rationalizing-pedophilia-in-islam.
  Anderzijds zou men de in de video opgevoerde “deskundige” beter eens uitnodigen op de VRT voor een optreden, weliswaar in een “humor programma” , in plaats van de afgezaagde en onnozele komieken.

Reacties zijn gesloten.