8 gedachten over “Marianne leeft nog…

 1. Er bestaat idd een minderheid van rechtse vrouwen, die zeer zouden gebaat zijn met een stemverbod voor dames, waardoor de politiek heel wat naar rechts zou opschuiven.

  • Daar gaan we weer. Er zijn nog zekerheden in het leven. Dank Raymond, nu moet ik mijn pc afsluiten vooraleer mijn rechtsradicale echtgenote jouw reactie leest!

   • Mijn vrouw daarentegen heeft daar helemaal geen problemen mee, die zou nooit gaan stemmen als het niet verplicht was, ze vindt politiek een mannenzaak. Zoals je ziet, er zijn vrouwen en vrouwen…

    • Waar heb je jouw eega op de kop getikt? Die van ons is eerder van het ontembare soort.

 2. Een moedige vrouw die de waarheid zegt over de islam Inderdaad de islam is een vuiligheid en hoe de christelijke leiders daarmee willen omgaan is niet te begrijpen

 3. Hierbij dient men wel te weten dat de desbetreffende wetgevingen in Frankrijk gestemd werden ingevolge de stuwende krachten van links en de loge. Bij beiden zijn het “uitverkoren volk” prominent aanwezig, o.a. via “la gauche caviar” .
  We zitten hier dus met de paradoxale situatie dat dit “uitverkoren volk” moord en brand schreeuwt over het anti-semitisme van de moslims, en terzelfder tijd autochtonen Fransen veroordeelt die de waarheid zeggen over deze moslims.
  Hierbij dient men dan ook nog te weten dat het Franse gerecht een bastion is van de loge en van het linkse “syndicat de la magistrature”. Partijdigheid en selectiviteit zijn dus gegarandeerd.
  Rekening gehouden met de recente opstoot van “anti-semitisme” in Frankrijk had het “uitverkoren volk” dan ook zijn steun(=zeker financiële) moeten betonen aan Marianne. Tot hiertoe heb ik hierover nog niets gelezen.
  Het bewijst in alle geval één zaak wat de multiculturele maatschappij betreft = er zijn verborgen agenda’s in volle uitvoering… waarbij de uitvoerders ervan ten alle prijze willen voorkomen dat nu al de waarheid hierover wordt gezegd.
  Inzake deze uitvoerders verwijs ik naar het beruchte citaat van Voltaire :(heb alleen de Engelstalige versie)
  Voltaire said : “To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.”

Reacties zijn gesloten.