4 gedachten over “VRT bespaart

 1. Ik verkies de vrt toch ver boven de goedkope vtm programma’s, de NLse emotv of de duitse saaiheid, gedub en eeuwig geplayback.

 2. Mocht ik minister van media zijn dan zou ik maandagmorgen om 06:00u alle deuren sluiten en de hele troep in de etalage zetten misschien zijn nog enkele firma’s geïnteresseerd in die linkse rotzooi.
  Besparing: 350.000.000 euro.
  Die rode tang en rode cool mogen in de metro, bij hun moslimvriendjes, de toiletten gaan onderhouden misschien zijn ze daar goed in?
  Daar die hele Lakense coburgers folklore ook maar media is ging ook die deur potdicht want de wansmakelijke capriolen van die club zijn degoutant.
  Besparing: All In 50.000.000 euro.
  Ik zou mijn collega van binnenlandse zaken pushen die 10 provincievreetclubjes op te doeken, besparing snel 1.000.000.000 euro.
  Als we daar dan nog 4 v/d 6 regeringen en 5/7 praatbarakken aanhangen dan loopt de besparing al snel in de miljarden, het is toch maar nutteloze én waardeloze ballast.
  Brengen we het ambetantenaren bestand naar 35% van het huidige en sluiten we de grenzen potdicht, laten ALLE vreemdelingen die ons grondgebied kilometerheffing betalen dan benaderen we het aardsparadijs op voorwaarde dat we eerst ALLE islamgespuis verwijderen van het grondgebied want met dat achterlijk zootje gaat het van kwaad naar erger, het mooiste bewijs werd gisteren door die baardaap met dat kind geleverd, WALGELIJK.

Reacties zijn gesloten.