Lukraak geplukt uit het ‘nieuws’

Lukraak enkele berichtgevingen over islamisme, cultuur, frustratie, racisme, testosteronopstootjes, plagerijen, aandacht zoeken, linkse vrouwen, verzonnen aanrandingen en symptoombestrijding:

Treinreiziger redt vrouw van groepsverkrachting

Jonge asielzoeker (14) verdacht van verkrachting van twee meisjes in Duitsland

Seksueel amusement

“Je kan moeilijk zeggen dat Arabische mannen verkeerde ideeën hebben over de vrouw”

Lessen seksuele opvoeding voor ‘vluchtelingen’? Een vrijblijvende vorm van symptoombestrijding.

Groepsverkrachting Weil am Rhein door Syriërs op 14- en 15-jarig meisje

‘Rapefugees’ ook actief in Frankfurt, Düsseldorf, Bielefeld, Berlijn, Wolfsburg, Singen, Lippe, Fulda, …

Probeerde de politietop Syrische vluchtelingen in bescherming te nemen door een ander verhaal te vertellen?

“We hebben de daders laten lopen”

“Mijn nacht met de brutale mob”

IS-terrorist voltrekt doodvonnis van eigen moeder

Enz…. enz…  Veel leesgenot.  Tot slot een vooruitblik:

 

 

 

28 gedachten over “Lukraak geplukt uit het ‘nieuws’

 1. Buiten de vermelde links heb ik er nog een kleine 300 handelend over zware zedenfeiten gepleegd door moslims en ben ervan overtuigd dat dit nog maar het topje van de ijsberg is.

 2. Gewoon omdat dit ook past tussen de lukrake berichtjes over islamisme, enz.

  Katholieke scholen passen examenrooster aan voor ramadan.
  In navolging van de scholen in het Verenigd Koninkrijk, zullen ook Vlaamse scholen hun examenrooster aanpassen aan de ramadan.

  Katholiek Onderwijs Vlaanderen raadt de scholen van haar net met veel moslimjongeren aan om bij de examenplanning rekening te houden met de ramadan.
  De islamitische vastenmaand valt dit jaar in juni en dat maakt de examenperiode voor moslimjongeren nog zwaarder. Daarom vraagt het katholieke net dat scholen de zwaarste examens op maandag plannen en alles zo veel mogelijk ‘s ochtends concentreren.
  Bron en verder lezen: http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/2578585/2016/01/08/Katholieke-scholen-passen-examenrooster-aan-voor-ramadan.dhtml?show=art

  • Hoe gaan onze Islambroeders dat oplossen. Ik meen te weten dat tijdens hunne rammel-dan niet mogen vreten en gene sex . Staat er niets in hunne Koran dat aanranden of verkrachten van ongelovigen eerder wordt aangemoedigd dan veroordeeld ter ere van Allah tenslotte zijn wij maar varkens en apen

 3. En de katholieke scholen wordt aangeraden de examenrooster aan te passen aan de ramadan. (De Standaard online)

  Integreren eigen volk, integreren.

 4. Aanranding verkrachting enz heeft te maken met het recht van de sterkste. Dat is volgens mij een van de pilaren waarop die achterlijke godsdienst op steunt . Zonder vrouwen was de wereld allang uitgestorven. Man en vrouw zijn er nodig voor de “voortplanting” Ze zijn dus allebei erg noodzakelijk , maar vermits de man fysiek veel sterker is dan de vrouw kan hij ze zonder veel moeite onder de knoet houden . Dat is hun godsdienst , wie respect heeft voor vrouwen is een ongelovige hond . Islam is de religie van de jungle….weg ermee , hoe mooi ook sommige verzen kunnen klinken

  • Toch zie je hier en daar een originele Nederlander tussen die menigte. Het kan natuurlijk een asielzoeker zijn die zich als Nederlander heeft verkleed

  • Een menigte met oudejaar. Ik zie weer tientallen verkrachtingen, net zoals in Keulen. Nog iemand?

 5. Bedankt aan onze regeringen, door ons verkozen, die ons nu onder dompelen in deze marginale invasie. Waar zijn onze gelijke kansen en rechten?

 6. Wat de bevoegde diensten in onze Europese landen gehaald hebben zijn in zekere zin Merovingische lijfeigenen die een smartphone kunnen bedienen, maar die tijd niet ontstegen zijn. Deze lui zijn meestal niet willens noch bekwaam om in onze cultuur te integreren. Daar ontbreken 1300 jaar intellectuele en culturele ontwikkeling. Niet voor allen, er zijn altijd uitzonderingen, toch voor de meerderheid is Europa een cultuurschok . Hier zijn er vrijheden waarmee ze niet in het reine komen. Wie stok en zweep gewoon is lacht om het omhoog gestoken vermanend vingertje. Het haalt niets uit.

 7. Een greepje uit de talrijke misdaden van zij die onze cultuur komen verrijken, van zij die onmiddellijk bij de politie aan de slag kunnen, van zij die voor ons pensioen komen zorgen, van zij die hoogopgeleid zijn. Want waren het niet (bijna) allemaal dokters, ingenieurs, tandartsen, architecten, computerspecialisten??? Oh sorry, ben ik toch weer effe ranzig zeker. #JeSuisRanzig

 8. Ik ben eindelijk niet meer alleen: Der Spiegel bekent dat de ganse wereld lacht met de naiviteit vd duitsers, die 1 miljoen alleenstaande jongemannen van de meest bronstige soort binnenhalen PER JAAR (indien mogelijk nog meer) in de mening dat het Fachkräfte en watjes zijn zoals zijzelf.
  Hou de duitsers in godsnaam uit de internationale politiek, ze hebben er geen verstand van (nooit gehad trouwens)

 9. Heldere taal geplukt uit de toespraak van Viktor Orban op 13 december 2015 aan zijn Hongaren.
  Samenvatting:
  “wij kunnen trots zijn dat Hongarije nog altijd een land is waar denkers, wetenschappers, kunstenaars, ingenieurs, artsen en priesters hun nationale overtuiging hebben behouden en de zware last op zich nemen die men de verantwoordelijkheid van de mensen van geest noemt.

  Het belangrijkste is dat wij naar de mensen luisteren want we behoren hen toe en moeten hun toestemming verkrijgen voor ons regeringsbeleid. Bij zwaarwegende aangelegenheden kan men zonder zulke toestemming niet op een democratische wijze regeren. Denk daarbij aan de aangelegenheid van de vreemdelingen toestroom. Wij laten ons niet pressen.

  Ons derde grote doel is dat Hongarije niet in angst leeft. Wij beschutten onze grenzen, beschutten Hongarije tegen criminelen, terroristen en illegalen.

  We zien dat we overrompeld worden. Europa ondergaat een invasie die het uitzicht van een slachtveld heeft en wat we tot nu toe gezien hebben is slecht de top van de ijsberg. We zien ook waar Europa naartoe drijft: het is zwak, onzeker, onbekwaam en het ondergaat in plaats van te handelen.

  De elite van Europa en de leidende politici breken zich het hoofd over het feit hoe ze het probleem van de massa immigratie moeten oplossen. De ene conferentie volgt de andere op. Die conferenties zijn een verzameling van mensen die alleen niets kunnen doen, maar gemeenschappelijk altijd tot het besluit komen dat er eigenlijk niets te doen valt.

  Voor elk verstandig denkend mens is duidelijk dat Europa zoveel mensen niet aankan, zovelen geen werk, geen onderkomen, geen sociale en medische verzorging, geen onderwijs en geen vorming kan geven. De Europese economie en het verzorgingssysteem breekt onder een dergelijke last en veel sneller dan men vandaag wil aannemen.

  Daarenboven hopen de donkere wolken zich op. De volkstoeloop brengt de veiligheid van de Europese mens in gevaar omdat die een toenemend, explosief terreur gevaar vormt. Komt nog bij dat de immigratie de criminaliteit verhoogt. Hierover mag binnen de EU niet gesproken worden omdat het niet politiek correct is. Maar het is waarneembaar dat daar waar veel immigranten neerstrijken de criminaliteit direct stijgt.

  We kunnen, we mogen niet wegkijken dat de immigratie vanuit een andere civilisatie een gevaar voor onze cultuur, levenswijze, gebruiken en tradities inhoudt.
  Ze beschouwen hun levenswijze als waardevoller, sterker en vitaler. Ze zijn niet in het minste bereid hun levenswijze op te geven en de onze te aanvaarden.

  Als het aan de oppervlakte rustig is en tot de laatste tijd was dit min of meer zo, dan wordt toch in de diepte aan de andere maatschappij gebouwd die langzaam maar zeker, stap voor stap, de ordening van onze natuur, onze wereld terugdringt. Ze in de minderheid dringt.
  Het is duidelijk dat datgene wat gebeurt geen toeval is, geen ongeval, geen aaneenschakeling van onvoorziene zaken maar een gepland en gestuurd proces. De coalitie van mensensmokkelaars, mensenrechten activisten en Brussel werken niet aan het beëindigen van de immigratie. Integendeel ze werken eraan dat de immigratie zeker, snel en legaal naar hier wordt getransporteerd. Onder diegenen die dat verzinnen en aan de touwtjes trekken hebben we een beruchte zoon uit eigen land. Een programmamaker (Orban bedoelt George Soros)

  Waarom is Europa hulpeloos geworden?
  Waarom is het niet in staat zich minstens tegen de financiële, economische, demografische en migratie crisis te verdedigen?
  Europa gelooft vandaag in seculiere zaken. Het gelooft niet in het christendom, niet in het nuchter verstand, niet in militaire deugden en niet in een nationale trots en daarom brengt het voor dit alles geen offers.”

  • Ge kunt het natuurlijk niet zien of horen maar ik heb minuten lang al staande in mijn pollen staan kletsen voor viktor Orban

   • @ Rene,

    ik dacht het gehoord te hebben maar het kan ook het vuurwerk in de verte geweest zijn.

    Ander onderwerp. Enkele weken geleden schreef je om dit jaar terug een stapje in de wereld te zetten en Antwerpen te bezoeken.
    Ik heb een voorstel aan jou en de anderen: op nationale blogs in Duitsland las ik meermaals dat de commentaar schrijvers een Stammtisch houden. Vermits Walter zijn dochter een geschikte locatie heeft op de Vrijdagmarkt kunnen we misschien zo’ n Stammtisch organiseren en elkaar eens flink de waarheid zeggen???

    • OK Anna Ik hoop in de maand augustus Antwerpen te bezoeken. Ik zou prachtig zijn eens te kunnen samenkomen , de redactie met Lolita op kop , al die sympathisanten , de reactie-schrijfers , De Frans als animator , de Vic , Ropie , Jean en de zovele anderen. Inderdaad bij de Walter zijn dochter op de vrijdagmarkt want het sportpaleis afhuren is misschien wat overdreven , alhoewel……….Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat het ooit zover mag komen en dat wij de ” levende lijven ” persoonlijk kunnen ontmoeten

     • Prima idee. Ray heeft dat ook eens ondernomen en daarbij een stadstocht gepland, met de multiculturele tram door de Koekenstad.

 10. p.s. de hele rede van Viktor Orban kan je vinden op:
  http://www.info-direkt.eu Viktor Orban zur aktuellen Lage und über Werner Faymann.

  @ Lovenaar, Ropie, Eddy Luyten e.a.
  dit zal jullie waarschijnlijk interesseren: Duell Viktor Orban – George Soros info-DIREKT, oproepen op Google.

  Je kan je ook op hun nieuwsbrief abonneren, gratis voor niks. Doen zou ik zeggen aan allen die van duidelijk taal houden.

  • Anna,
   Dank voor de tip, maar ik kende het al. Er worden immers zaken gepubliceerd die we niet mogen weten. Er zijn immers maar 2 belangrijke elementen :
   1. Wat doodgezwegen wordt,
   2. Wat belachelijk gemaakt wordt.
   Al de rest is P.R. (dixit George Orwell).

  • Dank voor die web “info-Direkt”. NWOer Soros dient inderdaad van nabij gevolgd te worden. Hij is mee de man die in opdracht van de oostkust de internationale, en zeker de europese geldwinkel beïnvloedt, wat leidt tot destabilisering van Europa.
   Ook de door hem begunstigde bezetting van Europa door islamadepten past in dit opzet.

 11. Zoals ik reeds in andere reacties heb geschreven gaat het hier om een georganiseerde “lynchpartij”, en dus geen toevallige reeks gebeurtenissen, te wijten aan een ongelukkige samenloop van omstandigheden.(sic)
  Hier gaat dus heel wat meer achter schuil.
  Een kijk op de achtergronden :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/01/07/george-soros-hinter-merkels-fluechtlingschaos-abschaffung-von-deutschlands-anstand-und-fall-des-schengen-die-deutschen-brauchen-schock-therapie-wegen-ungehorsams-gegen-seinen-meister/
  met enkele citaten(de ganse tekst is echter van belang) :
  “Kurzfassung: Angela Merkel hat eine einmalige Hartnäckigkeit in Bezug auf Deutschlands und somit Europas offene Grenzen – mit katastrophaler Überschwemmung mit muslimischen Migranten, die nur zu 20% Kriegsflüchtlinge sind…….”

  “Merkels merkliches Benehmen fällt genau mit der Strategie des Rothschild-Agenten, George Soros´,zusammen. Und kein Wunder:
  Bilderbergerin Angela Merkel steht durch die ”Atlantik Brücke” direkt unter dem Diktat des US Council Of Foreign Relations Rothschilds/der Jesuiten, der eigentlichen und undemokratischen Regierung der USA. Soros ist CFR-Mitglied – und hat die Europäische CFR gestiftet.
  Soros ist böse auf Deutschland, weil seine Bundesbank und Bundesgericht die Fiskal-Union, die Soros (und somit Rothschild) längst verlangten, verhinderten: Diese Union würde Deutschland zum Zahlmeister für die unverantwortlichen südeuropäischen Pleite-Wirtschaften machen. Oder Soros wollte Deutschland aus dem Euro verschwinden sehen. Merkel war sehr gefügig diesbezüglich – aber das reichte nicht…….”

  “Wenn man Rothschild /Soros trotzt, muss man bestraft werden. Soros sieht nun die EU schon aufgelöst – und schiebt Deutschland die Schuld zu.
  Er sieht nur eine Möglichkeit: Den Deutschen einer Schock-Behandlung zu unterziehen – damit sie nach der EU-Diktatur schreien.
  Wie ich früher beschrieben habe, hat Soros die Flüchtlingsmassen organisiert (eine Industrie mit 1.2 Mio. Angestellten) und die Fahrkarten der Migranten bezahlt.
  Das ist nun seine Schock-Behandlung.
  Nun hat Soros/Rothschild diesen Plan für Europa: “Ein Teil der Europäischen Union zu sein, bedeutet, dass Sie auf Ihre nationale Identität zu verzichten haben, um Teil von jedem zu werden. Es ist nicht mehr akzeptabel, sich selbst zu sein”. Das ist als Befehl gemeint!!…….”

  “Kommentare
  Silvesterabend 2015/16 bedeutete Auf Wiedersehen zum Anstand uns Moral auf Staatsebene in Deutschland – dank einer Person: Bundeskanzlerin Angela Merkel. Deutschland ist nun in das Alter der Neuen Weltordnung eingetreten – eine Zwischenstufe der Illuminaten-Bemühungen, um das totale Chaos zu schaffen.
  Aber es gibt auch gute Nachrichten: Die EU bricht ein – wie die Schengen-Zusammenarbeit von Angela Merkel selbst torpediert wurde.
  Rothschild-Agent und Gründer der Open Society, George Soros, ist der Mastermind hinter Europas Massen-Einwanderung – und zweifelsohne Merkels Puppenspieler.
  “Ich denke, dass diese Invasion [Europas] von der Muslimbruderschaft mit Finanzierung aus einer Reihe von Staaten organisiert wird” (Tschekischer Präsident Milos Zeman, Sputnik 4 Jan. 2016).
  Soros´ Verbindungen zur Muslimbruderschaft kann über sein Verhältnis zu seinem neuen Sprecher, Marwan Muasher, sowie Mohamed ElBaradei, Muslimbruderschafts-Führer und im Vorstand von Soros´ International Crisis Group, zurückverfolgt werden. (The New American 30 June 2011)……..”.

  “Grenzen schätze ich ja gerade. “Europa? Gibt’s doch nicht mehr”
  Ich habe Milliarden Dollar gespendet, um Europa in eine möglichst offene und weltoffene Gesellschaft zu verwandeln zu helfen. Für mich kämpft Merkel nun auch dafür.
  Die Kommandokette von Soros´Meister zu Angela Merkel:
  Wikipedia: Atlantik Brücke: In diesen Zeiten des Kalten Krieges suchten die US Einfluss auf Deutschland. Das Council on Foreign Relations (CFR) hat wohl die Idee für die Gründung der Atlantik-Brücke konzipiert.
  Gründer (der jüdische) Eric M. Warburg war ein Freund von und Berater für John J. McCloy, Vorsitzender des CFR und der Präsident der Weltbank.
  Mitglieder sind u.a. Angela Merkel, der deutsche Präs. Gauck, Helmut Kohl – und Helmut Schmidt war es auch.
  Soros ist Mitglied des US-CFR – und Gründer der Europäischen CFR…….”

  “Ich stiess auf diesen Artikel von George Soros, The New York Review of Books 27 Sept. 2012, der erklärt, warum Soros Deutschland hasst:
  “Am Anfang, betrachtete ich die EU als die Verkörperung einer offenen Gesellschaft. Keine Nation oder Nationalität war dominant”. Aber jetzt hat Deutschland die EU zu einer geschlossenen Gesellschaft gemacht.
  DESHALB HASSEN SOROS UND SEIN HERR DEUTSCHLAND…….”
  “Dann kommt die Drohung: Deutschland benötige Schocktherapie
  “Nur etwas Schockierendes würde Deutschland aus ihren vorgefassten Meinungen schütteln und es dazu zwingen, sich den Folgen der aktuellen Politik zu stellen. Das ist es, was eine Bewegung mit einer praktikablen Alternative zur deutschen Herrschaft vollbringen könnte. Kurz gesagt, die aktuelle Situation ist wie ein Alptraum, aus dem wir nur herauskommen können, indem wir Deutschland wecken, indem wir ihm seine Fehlkonzepte, die derzeit ihre Politik führen, klar machen. Wir können hoffen, dass Deutschland, wenn es vor der Wahl steht, sich dafür entscheiden werde, wohlwollende Führungsrolle zu übernehmen, um nicht die mit dem Verlassen des Euros verbundenen Verluste zu erleiden”……”

  Een korte analyse :
  “Deutschland und die Deutschen – und damit die EU – sind nur Schachfiguren in den Klauen der Eigentümer der Wall Street, der Fed und der London City – vertreten durch den US-Präsidenten – wie vom deutschen MdP, Gregor Gysi , zum Ausdruck gebracht”(=einde citaten)
  De voormelde analyse biedt dan ook een plausibele verklaring voor wat er zich momenteel afspeelt in de EUSSR en vooral dan in Duitsland.
  De oorlog tegen onze westerse maatschappij woedt dan ook in alle hevigheid, en dit op alle mogelijke fronten. Het verschil met het verleden is dat de vijand nu binnen de grenzen zit, en het ganse staatsbestel met de media, bevolkt zijn door verraders en saboteurs. Het veiligheidsapparaat is een “klucht” geworden!!
  We staan dus met lege handen. De “pepperspray” zal echter de redding niet brengen. Een bus “ontstopper” lijkt mij nuttiger. Het meenemen ervan is ten andere niet vergunningsplichtig.

 12. Ik las heden in de online krant iets angstwekkend dat tegelijkkertijd geruststellend kan zijn . Een bepaalde commentator met invloed schreef dat hij rond mei van dit jaar een soort volksopstand verwacht alle voorwaarden zijn voldaan om de hel te doen losbreken .

  • Voorspellingen, van welke aard ook, komen zelden of nooit uit. Daarvoor is de wereld veel te ingewikkeld.
   Tenzij je ze zo extreem vaag inpakt als bv Nostradamus, dan kun je met enige verbeelding uit zijn verzen wel afleiden dat je straks gaat struikelen in je tuin.

 13. @ redactie,

  las de reacties op mijn Stammtisch voorstel pas vandaag. Laten we dit organiseren.

  • Graag. Ergens in augustus als onze grootste fan uit Thailand even terug is in zijn thuisland. We plaatsen – ca. een maand of zo – een bericht op Golfbrekers. Met een datum en tijd. Kunnen we ons samen bezatten… euh… beraden…

Reacties zijn gesloten.