Als de vos de passie preekt…

mediamanipulatieLiesbeth Van Impe, hoofdredacteur van Het Nieuwsblad, toont zich verontwaardigd over de melige manier waarop er gesproken wordt over de massale aanrandingen in Keulen op oudejaar (07/01). ‘Het waas voor onze ogen moet weg bij ‘gevoelig nieuws’, stelt zij, ‘want krom praten is in deze slechts een symptoom van krom denken.’ Hoe verheugend klinken deze woorden toch van iemand die al jarenlang een krant leidt die gespecialiseerd leek te zijn in het verdoezelen van wat zij ‘gevoelig nieuws’ noemt.

Haar krant heeft geen reporter naar Koksijde en Elsenborn gestuurd. Dat lijkt mij sterk op zwijgen of rond de feiten draaien. (massale vechtpartijen vluchtelingen)

Haar krant huilt nu met de wolven in het bos.

Iedereen weet dat er in Brussel door een studente een film werd gedraaid met verborgen camera die nogmaals bevestigde dat er zich een stuitend seksisme en racisme voordoet onder veel mannen van “Noord-Afrikaanse of Arabische afkomst”, en dit lang voordat er van een vluchtelingencrisis sprake was.

Wat ondertussen al bijna vijftien jaar ‘vergeten’ is, is dat er daarover zelfs een officieel rapport bestaat, dat door alle “discreten” niet slechts “schroomvol” verzwegen werd, maar regelrecht verketterd, beschimpt en bespot. Ik heb het natuurlijk over het beruchte Rapport van San (Marion van San & Arjen Leerkes, Criminaliteit en criminalisering. Allochtone jongeren in België, 2001), tot stand gekomen op vraag van de toenmalige minister van Justitie Marc Verwilghen, en ongetwijfeld nog steeds ergens te vinden in de archieven van Het Nieuwsblad.

Ik herinner mij uit mijn verre jeugd in de jaren zestig van vorige eeuw dat als reactie op de eerste migratiegolf uit islamitische landen, er aan vele dancings bordjes verschenen ‘Interdit aux Nord-Africains.’

Op het VRT-middagnieuws diezelfde middag (07/01) kwam een voorvechtster tegen misbruik van vrouwen uitleggen dat de waarden van die jongens niet noodzakelijk verkeerd waren, maar anders, en kaderden in hun cultuur.

Zolang Liesbeth Van Impe, en met haar zoveel andere opiniemakers (dat zouden ze toch willen), dat niet duidelijk durven benoemen, spreken ze met meel in de mond.

Lees het opiniestuk van Eddy Daniels in De Bron

 

7 gedachten over “Als de vos de passie preekt…

 1. Alhoewel ik denk dat (duitse) vrouwen moeilijk het verschil zien tussen het roepen van ‘Schlampe’ of ‘Hure’ en een groepsverkrachting, amuseer ik mij rot met de nasleep van ‘Keulen’. Links heeft gelijk: zonder moslims is het leven gewoon te saai. Meer van dat aub.

 2. Wat er bij mij ook niet ingaat, dat is dat de oproerkraaier Abou Jahjah zoals men kon lezen in HLN 7 Januari een gastlezing gaat/mag/ging geven aan de Karel de Hogeschool onder de studenten.
  Deze oproerkraaier vergelijkt Filip Dewinter met de fanatieke extremistische moslim Belkacem de leider van sharia 4 belgium.
  Hoe is dit mogelijk? ja dit is alleen mogelijk met de steun van Extreem Links en de Media die ook zo link(s) als een achterdeur is die schrijven erover of dit de normaalste zaak van de Wereld is.
  De Jeugd wordt gekneed door een oproerkraaier is er dan Niemand van die Studenten hun Ouders die tegen deze Waanzin opkomt! alleen al voor het Belang van hun Kind(eren).

  • Het heeft weinig zin om op te komen voor de jeugd, want die zijn zo mogelijk nog linkser als de ouderen, kijk maar naar linkse betogingen. Het verstand komt nu eenmaal niet voor de jaren.

 3. Dat zou kunnen veranderen als Van Impe en die voorvechtster een fluchtelingenhand in hun broek voelen of onder hunnen soutien George…alhoewel
  …. de waarden van die jongens niet noodzakelijk verkeerd waren, maar anders, en kaderden in hun cultuur……knappe kultuur ! Zij zullen er wel voor zorgen dat zij nooit slachtoffer kunnen worden van die vernederende praktijken . Zij weten en beseffen het maar al te goed

 4. Onder druk van de “feiten” verklaren alle hoofdredacteurs van de correcte kranten, dat ze het gedrag in Keulen volledig verwerpen, en dat de schuldigen moeten gestraft .

  Dit hoeft niet te verbazen,wat kunnen ze anders aanbrengen als commentaar, zonder hun laatste greintje geloofwaardigheid te verliezen.

  Ik geloof echter niets van al deze valse verontwaardiging,wacht maar tot de eerste vluchtelingen veroordeeld worden!!!

  Ik ben er dan ook heilig van overtuigd dat zij,met zijn allen,het principe huldigen van;”il faut se reculer pour mieux sauter”.
  De relativeringsartikels volgen!!!

  Vriendelijke groeten.

 5. Die bordjes met “interdit aux Nord-Africains” waren reeds te zien in Doornik, in het jaar…. NegentienhonderVIERENVIJFTIG toen Fikken, als bleutje in de Général Baron Ruquoi kazerne lag.
  61 jaar geleden dus, dat ik, als “Oostkustkustjongen” zoiets zag want de énige noordafrikanen die men te zien kregen aan de kust, waren mannetjes in een vrouwenslaapkleed die, met een paar karpetjes onder de arm, én een opgerold tapijt over de schouder liepen te venten op de zeedijk, roepend: “ici bonne affaire”. 🙂

 6. Waar Liesbeth nu me bezig is, zoals trouwens al de rest, is gewoon “schadebeperking” . Dit dan in afwachting dat de storm gaat liggen. Het uiteindelijke doel “=de multiculturele mesthoop” mag immers niet in gevaar gebracht worden. Als het hiervoor noodzakelijk is komedie te spelen, waarbij men dan tijdelijk de “straffe” gaat uithangen, valt dit gewoon onder het motto :”Het doel heiligt de middelen”.
  Deze middelen zijn dan gewoon leugens en bedrog. Men dient zich dan ook geen “illusies” te maken over de gespeelde verontwaardiging van Liesbeth en konsoorten.
  Richard,
  Wat het verzet van de studenten en hun ouders betreft, vergeet het. De eerste die zijn mond open doet, kan het definitief vergeten. De arm van het bezetters regime met de collaborateurs, is immers zeer lang, als het er op aan komt de “vijand” die de waarheid zegt en schrijft, te neutraliseren.
  Afgezien hiervan dragen we ook de gevolgen van een jarenlange verzwakking en ondermijning in de maatschappij waar in eerste instantie bangheid en vervolgens lafheid de norm geworden zijn.
  Het “kruipen” is het toppunt van goed gedrag!!!
  Ik illustreer met een citaat :
  HARTGELD ELITEN 08.01.2016
  [15:30] Presse: Die Torheit der Regierten
  Die „allgemeine Sozialdemokratisierung in den vergangenen Jahrzehnten”, so formulierte es jüngst der deutsche Wirtschaftspublizist Stefan Baron, „hat große Teile unseres Volkes anscheinend derart verweichlicht und entmündigt, dass sie zu mutigen Entscheidungen gar nicht mehr in der Lage sind. Ein Staat, der seine Menschen zu Zwergen macht, und sei es zu einem guten Zweck, wird eines Tages feststellen, dass sich mit kleinen Menschen keine großen Dinge erreichen lassen.”
  (=einde citaat).
  Neem daarbij dan nog het kopen van stemmen in ruil voor…..!!!
  Een groot gedeelte is dan ook nog verdoofd door alcohol, drugs, en geneesmiddelen allerhande.
  Anderen kijken tevreden toe.verblind als ze zijn door afgunst, nijd, haat en wraak.
  Uiteindelijk blijft er nog een zeer kleine minderheid over die nog iets durft zeggen en doen. De prijs die hiervoor betaald wordt is echter bijwijlen zeer zwaar.
  Ik spreek van ervaring. Het voormelde is echter geen verontschuldiging voor de lafheid, maar enkel een begin van verklaring.

  Eddy Daniels zegt wel zinnige dingen, maar over het feit dat deze “multikul” een wapen is in handen van de occulte machten achter de NWO om onze maatschappij te vernietigen, zwijgt hij ook.
  Zolang men het niet aandurft een juiste en volledige diagnose te stellen van de “multikul kanker” en wie er achter schuil, en wat de “verborgen agenda” ervan is,
  brengt een artikel zoals dat van Eddy Daniels ook geen aarde aan de dijk.
  Een gemiste kans dus!!!

Reacties zijn gesloten.