Leugenpers

mediamanipulatieDat wij de nullenzender niet in ons hart dragen is geen geheim..  Het onderstaand opiniestukje vertolkt ook onze mening.  Lees even mee:

Open brief aan de VRT-hoofdredactie:

Hebben jullie iets tegen kleuterjuf Magalie van De Blokkendoos?

Als één van de meer dan 1 miljoen dagelijkse kijkers van Het Journaal en als financier van uw activiteiten beschuldig ik jullie van het achterhouden en het vervormen van feiten die een inbreuk zijn op de deontologische code van de journalistiek van de Openbare Omroep VRT.

Bij het aantreden in augustus 2013 van Bjorn Soenens als hoofdredacteur van Het Journaal keken wij allemaal uit naar wat de wissel aan de top redactioneel zou veranderen. Had Bjorn Soenens in de eigen VRT media immers immers niet gezegd, ik citeer: “We gaan samen (av: de redactie) het nieuws belichten vanuit de bril van de kijker”. Na een aantal recente voorvallen is duidelijk geworden dat die zin, na minder dan 2 jaar, geëvolueerd is naar: “We gaan samen het nieuws belichten vanuit de bril van de hoofdredactie”.  Lees verder…

 

7 gedachten over “Leugenpers

 1. En ondertussen maar propaganda maken voor islam en homosexualiteit in programma’s als ‘Thuis’. Ik kan het niet meer aanzien. Niet dat ik er vroeger naar keek, maar in het voorbijgaan pik je altijd iets op, bv die met haar kopvod in de kliniek gisteren, ik wist niet wat ik zag. Volgens mij is het zelfs een autochtoon die ze met het apartheidssymbool bij uitstek hebben versierd, omdat ze geen moslima bereid vonden zich te verlagen tot samenwerken met ongelovige acteurs.

  • Overal, in elk land, bij alle zenders, bij alle programma’s moet en zal een multicolor invulling gegeven worden. Om de zoveel maanden wordt er met verwijtende toon op attent gemaakt dat de uitzendingen niet gekleurd genoeg zijn. Een evenwichtige voorstelling van de samenleving, noemt men dat in poco taal. Met uitzondering van het journaal, dat is ‘gekleurd’ genoeg, lees: geïndoctrineerd.

 2. De Archimedes die het effect van de leugens weet te berekenen moet nog geboren worden. Mij zou het alleszins aangenaam zijn de som ervan te kennen.

 3. German wings vlucht 4U9525 “Crascht” 24.03.2015 om 11u35min elke dag kregen we via de “media” een ander verhaal.
  #24.03.2015 om 14u38min het eerste wat er met “zekerheid” werd gemeld was dat er geen enkele aanwijzing! was dat het hier om een terreurdaad! zou gaan#
  Wat ikzelf vreemd vind is dat je geen beelden/foto’s vindt of ziet via allerlei kanalen media/pc van de plaats van de impact van het vliegtuigtoestel 4U9525 in/tegen de bergwand.
  Op de beelden die je wel vindt zie je een vliegtuig dat totaal versnipperd is over een terrein van honderden M2 over een bergwand met hier en daar begroeiing teken van zachte grond, dus als het vliegtuig zich in de grond mocht geboord hebben zou je toch zeker een grote krater/grondverschuiving moeten kunnen waarnemen.
  Stel dat dit vliegtuig werd overgenomen door: wie bedreigde “Frankrijk/Belgie” nog onlangs via een gerekruteerde geloofsadvertentie?
  Het vliegtuig 4U9525 veranderde van koers, een herder getuigde dat hij een gevechtsvliegtuig mirage-2000 zag die het vliegtuigtoestel naderde en moest ontwijken, de toestellen vlogen uit het zicht de herder hoorde een doffe knal en zag toen een hoge rookpluim.
  Zou het kunnen dat terroristen het toestel overgenomen zouden hebben van koers wijzigde ( normale vlucht, http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1169810/Flight-path-taken-downed-German-Wings-Airbus-A320.html ) om het vliegtuig ergens in Frankrijk bv: Lyon / Paris te laten Crashen zoals 9/11 met gevolg meerdere doden, dat daarop werd beslist door hogerhand het toestel dan maar zelf uit de lucht te halen.
  In welk land werden er voor de tweede ronde verkiezingen gehouden?
  Juist Frankrijk zouden die verhoudingen in de stembusgang anders zijn geweest zou het hier effectief om een terreurdaad gegaan zijn, zou het een verschuiving binnen Europa tot stand brengen wanneer Marine Le Pen deze verkiezing had gewonnen.
  Dat er op 23.03.2015. 3u na de Dramatische Crash van 4U9525 uitgesloten kon worden dat dit niets maar dan ook niets met Terrorisme van doen zou hebben vind/vond ik vreemd.

  • In uw 2 laatste zinnen slaat u de nagel op de kop( de rest van uw reactie uiteraard ook). Als de media er zo vlug bij is om te verklaren dat het niets met terrorisme te maken heeft, dan is er str*nt aan de knikker. En geen klein beetje.

 4. Hij was ziek, overspannen enz maar een islamiet dat was hij niet hoogstens een terrorist

 5. In ieder geval , hebben onze beschavingsnormen ertoe bijgedragen dat kleuterjuf Magalie niet werd gestenigd . Het zou natuurlijk een groot schandaal zijjn als de feiten zouden bewezen zijn . Het is ook vrij normaal dat die kopvod ouders verontwaardigd waren , een grote smoel opzetten en agressief werden .De liefde en bezorgdheid voor hun kroost siert hen . Maar in de Koran staat toch geschreven , ende gedrukt dat meisjes vanaf hun ” negende ” levensjaar “mogen ” uitgehuwelijkt worden , met de zegen van Allah ! Acht jaar vond de profeet nog een beetje te jong en zou naar pedefolie ruiken . Ik zou die kopvod bleters en tierders , als zij dan toch zo begaan zijn , met het welzijn van hun Islam kinderkes , de raad geven een manifestatie te organiseren in Teheran . Protesteren met hart en ziel , dezelfde grote smoel opzetten tegen de “geestelijke” beleidsmakers , de Ayatollas Komnijptinmegat
  “””Juf Magalie””” , wie weet , lees je ook Golfbrekers , dat is niet ondenkbaar na uw ervaringen met onze , door de strot geduwde verrijkers . De oprechte liefde voor kleine kinderen hebben van jou een kleuterjuf gemaakt . Laat je niet ontmoedigen door een aantal “achterlijken” die de fantasie van hun peuters hebben overtroffen ! Ze wilde onmiddellijk wraak noch voor er iets bewezen werd . Dat is normaal , tenslotte jij bent een ongelovige ! Laat je ook niet ontmoedigen door de steun , die je (niet) mocht genieten van onze broeders en zusters van radio , TV en media . Gelukkig er zijn uitzonderingen maar die worden zeldzaam ! Het is echter een kern die zal groeien en blijven groeien om al die onrechtvaardigheid te doen stoppen .

Reacties zijn gesloten.