In de brievenbus: Leugenpers

MM900285281[1]Dit verstuurd naar klachtenprocedure@vrt.be (is niet de eerste en zal ook niet de laaste zijn)

“Geachte,

Met stijgende verbazing heb ik stand upper Vrancken Inge horen lispelen tegen de ambtenaar-journaliste van dienst (ene Goedele die opmerkte dat dader en slachtoffer elkaar kenden), ik citeer de stand upper Vrancken Inge “…wel dat feit alleszins Goedele…dat doet toch wel wat extra vragen rijzen en mensen vragen zich effectief af ja gaat het niet om een afrekening.”
Net voor de middag kreeg ik van een buurvrouw te horen dat er in Lyon een onthoofding gebeurd was in een aanslag, ik wist onmiddellijk dat het een terreur actie was van IS want ze hebben 1 gedreigd met aanslagen in eurabia (het OUDE Europa) en 2 onthoofden is als het ware hun “trademark”.

Die stand upper Vrancken Inge leutert daar dat “er mensen zich afvragen of het geen afrekening is”…, hoe komt het dat die gedachte bij mij geen nanoseconde is opgekomen.

mediamanipulatieGeachte,

Ik heb geen kijkkast en zie zo dus niet wat er dagdagelijks voor feelgood rommel op de argeloze kijker/luisteraar losgelaten wordt, en dan in het bijzonder als het onlosmakelijk feit van het verband tussen TERREUR en islam aan bod komt.
De openbare omroep BRT en het ambtenaren-journalisten gilde –  hun voorkeur(en) kennende – weet ik bij voorbaat dat de kijker info onthouden wordt, neem enkel één voorbeeld voor deze week:

De Bosniër in Oostenrijk die zijn SUV en een slagersmes gebruikte was een islamiet…net dit werd de kijker onthouden los van het feit dat dit zo vlug mogelijk ondergesneeuwd werd door er niks meer over te melden.
Ach ja,  dit mocht de argeloze kijker/luisteraar vernemen op buitenlandse stations : na minder dan een halfuur wist ene “sicherheitsdirector” te melden dat de bestuurder relatie problemen had en en aan een psychose leed… en en na het tegenkomen van een weg- omleiding werd hij ineens knettergek en begon aan zijn dodenrit…

Tegel VRTTja, blijkbaar zijn er vele islamieten die plotsklaps “psychoses” of relatie of welke ander problemen hebben en daardoor aanslagen plegen.

Als de openbare omroep BRT (net als alle mainstream media kanalen) het verband tussen islam en terreur (GROEIENDE) terreur in Eurabia (het oude avondland) niet legt is dit wezenlijke relevante informatie onthouden aan de argeloze kijker/luisteraar, uiteraard om de perfide multikul niet in het gedrang te brengen. Ik informeer me op het www en daar is Bonni’s http://www.barenakedislam.com/ tussen de andere blogs een baken in de duisternis van de mainstream media.

met Vlaamse groeten

Trucker

Eén gedachte over “In de brievenbus: Leugenpers

  1. Zij die zeggen dat de aanslag plegende koranimals lijden aan één of meerdere psychoses hebben gelijk, want een psychose loze mohammedaan in een contradictio in terminis.

Reacties zijn gesloten.