Ibn Galdoun, Blokkendoos…

Ibn Galdoun, minstens even bekend als de Blokkendoos. 

Weliswaar om andere feiten, maar in grote lijnen gaat het toch weer om bedrog, stemmingmakerij, verbaal geweld, leugens, laster en moslim slachtofferrol.
We nemen dit artikeltje over van Geen Stijl.  We kunnen het zelf niet beter zeggen, t.t.z. wij zouden het  té braaf formuleren.  Hier de Nederlandse welsprekendheid duidelijkheid over de achterlijkheid en heerszucht van de islam.

“Dit zijn dus de ontluisterende beelden die niet vaak genoeg getoond kunnen worden aan eenieder die nog denkt dat het wel meevalt met die islam. Die meent dat integratie van volstrekt achterlijke geloofswaanzin gewoon moet kunnen in Nederland. Die maar niet wil inzien dat het gaat om eisen, drammen, soepsidie en niets maar dan ook niets van enige waarde toevoegen. Wij, steeds maar weer buigende en toegevende Nederlanders, stonden toe dat het Ibn Ghaldoun college haar poorten opende. Voor islamitisch onderwijs, welk een contradictio in terminis. We namen de nauwelijks Nederlands sprekende zeloten serieus, want samenleven doe je samen en multicultureel en afijn, u weet zelf. Dat ontaardde, verrassend, in miljoenentekorten, ongekwalificeerde docenten, de grootste examenfraude ooit ever en een onderwijskwaliteit waar een geit niet van zou leren blaten.

En wat zeggen deze exponenten van gesubsidieerde maatschappijrot bij Pfff en WTFman, zonder zelfs maar met de ogen te knipperen? “Sinds 9/11 is de hele wereld en vooral de Nederlandse politiek tegen de moslims. De media hebben het gedaan met hun propaganda. Wij zijn gedwongen (!!) onze verNederlandste kinderen te ontwortelen en naar Turkije te sturen. De Nederlandse overheid moet zorgen voor betere gebouwen. De inspectie is bevooroordeeld.”

Hoppa, TFOE in ons gezicht. Dank jullie wel babyboomers, PvdA, D66, GroenLinks, SP, naief wensdenkvolk en alle andere correctfietsers. Als de hele kwestie Ibn Ghaldoun iets heeft aangetoond dan is het wel het succes van de multiculturele samenleving: de boel ongegeneerd annexeren is inherent aan de islam en dat past wonderwel bij jullie tolerantie-dogma. Dit land is het zat maar hee, wat jammer, dit land zit er nu voorgoed mee opgescheept.”

FT

 

2 gedachten over “Ibn Galdoun, Blokkendoos…

  1. Toestanden zoals in de Nederlandse school Ibn Galdoun kunnen in de nieuwe islam/Marokkaanse school in B. – Borgerhout deze keer – hééééélemaal niet voorkomen.

    Mohamed Chakkar, samen met de UMIVA (Unie van Moskeeën en Moslimverenigingen van Antwerpen) en de links/ roodgroene districtsraad van B. zullen er alles aan doen dat misbruiken, corruptieschandalen en andere inbreuken nooit in de media zullen verschijnen.

  2. dat misbruiken nooit in de media zullen verschijnen daar ben ik nog niet zeker, ze zullen er alles proberen dat ze niet in de pers te komen. Links of rechts op de 9ende blz een klein artikeltje over een klein feitje zullen de linkse oernalisten mogelijks toelaten zoals oa de godsdienst van de vrede de christelijke kerken in brand steken en de kopken uitmoorden. Maar als een autochtoon een kop van een zwijn voor een moskee legt wordt het wel op de eerste blz als grote misdaad gemeld.

Reacties zijn gesloten.