Hondenvoeding

Sprakeloos…

View image on Twitter

Infidel women have loads of rights in Islam, like the right to be used as dog food

Nvdr: Voor alle duidelijkheid: het twietje van Joseph Al-Qaeda was satirisch bedoeld; hij wou juist de toestand aan de kaak stellen, niet goedpraten.

2 gedachten over “Hondenvoeding

  1. ‘Wat wuppert da in Wuppertal?’ vroeg Toon Hermans zich af. Wel daar wuppert sinds kort een Sharia-Polizei. Dat zijn mensen die nog niet tot de Allah is groot terroristen behoren. Anders dan in het land van de gelovigen houden ze zich niet bezig met het afhakken van handen en hoofden, maar geven de vriendelijke raad dat : alcohol, kansspelen,muziek,varkensvlees en christendom Allah helemaal niet bevallen. Netjes gesluierde vrouwen, baardige mannen, zelfmoord-acties en stenigen bevallen Allah, die bovendien groot is en waarvan de profeet Mohammed heet, enorm.
    Het positieve aan deze zaak is : zolang ze in Wuppertal langs de café’s gaan zijn het in Irak geen koppensnellers.

  2. Ik zou liever het hoofd zien van die guitige vlaggenzwaaier in dezelfde omstandigheden als die jonge vrouw .Het zou mij met vreugde vervullen , het leven kan mooi zijn. Ik krijg er zelfs een dichterlijke neiging van !

    Hoe mooi en inspirerend een afgehakt hoofd toch kan zijn , of kogel door de kop !
    IS fanaten zijn er dol op . Maar draai de rollen nu eens om , spies de hoofden van dat krapuul op palen , als bewijs dat zij als martelaar , werden opgenomen in Allah zijn paradijzen

Reacties zijn gesloten.