“Het stof zal nooit gaan liggen”

Al Qaeda feliciteert de moordenaars van de Charlie Hebdo-redactie:

“Waardering, groeten en dank van de oemma van de islam aan hen die de profeet Mohammed gewroken hebben”

“Gezocht, door of levend, voor misdrijven tegen de islam”

The image titled "wanted for crimes against Islam" reappeared on Twitter after the Charlie Hebdo attack.

Het gezicht van Stephane Charbonniers, Charlie Hebdo’s directeur en tekenaar,   werd doorgestreept.
De lijst van 11 mensen, die volgens Al Qaeda nog moeten vermoord te worden, bevat o.a. Geert Wilders, Salman Rushdie, Kurt Westergaard en Ayaan Hirsi Ali.

“The dust will never settle down.” De dreiging blijft bestaan.  Alle personen op die lijst leven constant met angst, hebben 24 / 24 bescherming nodig. Wij hopen dat het stof nooit zal gaan liggen, al is onze interpretatie enigszins anders dan de hunne.  Dat er eindelijk ingegrepen wordt tegen de ideologie die onze maatschappij wil vernietigen.  Dat men stopt met die te vergoelijken, te begrijpen, te verklaren. Opdat we onze kinderen en kleinkinderen een ‘beschaving‘ kunnen nalaten.

Meer bij 9News

FVE

P.S. Zou deze lijst eventueel toch iets met de islam te maken hebben? 

4 gedachten over ““Het stof zal nooit gaan liggen”

 1. Maak U geen illusies. Er zal niets gebeuren, tenzij tegen het verzet tegen de vreemdelingeninvasies. (met dan vooral de islam). Intussen is de operatie “schadebeperking” volop bezig en binnen enkele weken zal men zich keren tegen de tegenstanders van deze invasies.. zoals ¨Pegida en al de anderen. Deze zullen worden beschuldigd van de uitlokking van deze aanslag.
  De beschuldigingen van racisme en xenofobie zullen opnieuw wild in het ronde vliegen. De “gladde jongens” zullen er echter van profiteren om nog meer geld eisen om dit racisme te bestrijden!!!(cfr : de ene zijn dood, is de andere zijn brood).
  Een gevolg zal o.a. zijn dat de persvrijheid en de vrije meningsuiting nog meer zal aan banden gelegd worden. Dit alles dan onder de mom van de openbare veiligheid!!!.
  De enige mogelijkheid om een signaal te geven is het “stemhokje”.
  Op dat ogenblik zal er bij de kiezers geen “verontwaardiging” meer zijn over de aanslag in Parijs, en zal het stof dan ook gaan liggen zijn.
  Als we hierop dieper ingaan moeten we tot de vaststelling komen dat de meerderheid van de bevolking stemt voor dergelijke terreur. Elke verkiezing wordt dit bevestigd!!!! Het “klootjesvolk” stemt en blijft dus stemmen voor de verraders.
  Dit geldt ten andere ook in andere landen van de EUSSR.
  Waarover zitten ze dan te klagen?? In plaats van rond te zeulen met de slogan :”Je suis Charlie” zouden ze beter zeggen :”Je suis complice”.

 2. Ik kan mij moeilijk inbeelden dat er personen zouden bestaan die Dutroux of dergelijken zouden feliciteren met het vermoorden van onschuldigen ! Bij de Islaaaaam kan dat wel , vooral bij de meest vromen zoals IS . Wat voor “mensen” zijn diegenen , die hun sympathie voor die gruwelen niet onder stoelen of banken steken , die dat gewoon prachtig vinden . Zelfs dat soort mag rekenenen op bescherming van mensenrechtenorganisaties . De wereld is een grote dierentuin geworden , de bewakers ervan , of rechts , worden met alle middelen bestreden in hun taak , de meest gevaarlijke diersoorten op afstand te houden om mensen te beschermen tegen alle soorten van onheil , zelfs moord !!

  • René, U vergist zich…!!! Tijdens de witte mars is een enorme massa klootjesvolk gaan betogen tegen een politieke kaste waarvoor ze had gestemd en tegen datgene waarvan diezelfde politieke kaste deze massa laat profiteren, via gekochte stemmen. Een zelfde politieke kaste die verantwoordelijk is voor alle schandalen waaronder de vroegtijdige vrijlating van Dutroux, zodat deze opnieuw zijn gangen kon gaan. Bij de volgende verkiezingen heeft deze massa(op enkele uitzonderingen na) opnieuw gestemd voor dezelfde politieke kaste!!!
   Op 25 mei 2014 hebben we opnieuw hetzelfde gezien op enkele percenten na. Bijna 95% heeft dus gestemd voor een politieke corrupte kaste die actief meewerkt aan alle in dit land gepleegde misdaden, en ook aan de vreemdelingeninvasies. Uit het voorgaande dienen we dan ook af te leiden dat de meerderheid in België dan ook geen problemen heeft met Dutroux en al de rest. Een bijzondere vermelding verdienen de “dames” die in de rij staan om zich van Dutroux te laten “pakken” in de intieme kamer, op een manier die een belediging is voor een copulatie tussen dieren. Bij een dier gaat het immers om instincten.. bij deze “dames” gaat het om de grootst mogelijke zelfverachting en kruiperigheid.
   Een zelfde klootjesvolk dat voor deze politieke kaste stemt, loopt nu rond met : “Je suis charlie”.
   Wat de zaak Dutroux zelf betreft, waren er heel wat hooggeplaatsten die Dutroux niet alleen bedankt hebben voor zijn zwijgen, maar daarvoor ook “genoten” hebben van de door hem verstrekte diensten, en hem dus indirect gefeliciteerd hebben!!
   Het wordt dan ook hoogtijd dat de verantwoordelijkheden gelegd worden waar ze thuis horen, en dat is bij de “kiezer”. Men kan niet blijven stemmen voor “str…” en nadien heilig verontwaardigd de vermoorde onschuld spelen. Niemand kan nu nog zeggen dat hij of zij het niet weet.. iedereen is immers de laatste 20 à 30 jaar, op basis van de statistieken, al één of meerdere keren slachtoffer geweest!!

 3. Eén klein lichtpuntje: “ANONYMUS” heeft gezworen de strijd aan te gaan op àlle websides van die karpetknielertjes.
  Hacken & kwistig strooien met virussen en troyans is hun lievelings-hobby 🙂

Reacties zijn gesloten.