Het gaat vooruit…

Slechts 20 jaar gingen erover heen vooraleer de haatpredikant – moslimextremist – I.S.-fan gearresteerd werd.   We vragen ons af wanneer hij wegens geestelijk lijden vrij gelaten wordt ?

Bovenstaande video werd opgenomen de dag voor zijn veroordeling.

De Britse soldaat Lee Rigby die met een machete in Londen op straat gedood werd.  Abdelhamid Abaaoud, aanslagen in Parijs.  Siddharta Dhar, de nieuwe ‘jihadi John’.  Elke naam van dit rijtje staat in verbinding met de man die door een rechtbank in Londen nu na tientallen jaren juridisch touwtrekken wegens oproep tot geweld en ondersteuning van de terroristische I.S. gevonnist werd: de Britse haatpredikant Anjem Choudary.

Volgens een studie stond een kwart van alle sinds 1999 veroordeelden wegens islamitisch extremisme onder invloed van Choudary.  Minstens 15 geplande terroristische aanslagen in Groot Brittanië sinds 2001 hadden een direct verband met Choudary en zijn netwerken.  Hij geldt als Europa’s machtigste ‘terreur-ontwerper’.

En toch had de overheid gedurende meer dan 20 jaar niet de wettelijke middelen om hem tot zwijgen te brengen.  Telkens een van zijn islamitische organisaties verboden werd, richtte hij (Choudary is jurist van opleiding)  een nieuwe op, balancerend op de slappe koord van vrije meningsuiting/religie en ophitsing/aanzetting tot terrorisme.

Pas de oprichting van het Kalifaat door I.S. in Irak en Syrië werd de zoon van Pakistaanse ouders een juridische valstrik.  In september 2014 plaatste Choudari een 90 min.-durende video op YouTube, waarbij hij zijn volgelingen gedetailleerd het Kalifaat ook in Groot Brittanië beloofde.

Deze aankondiging gaf de aanklager eindelijk de juridische basis om tegen hem te kunnen handelen.  En nu heeft een Londense rechtbank Choudary schuldig bevonden aan ondersteuning van I.S.  Er dreigen hem 10 jaar gevangenis.  De Old Baily sprak het vonnis reeds op 28 juli uit maar Justitite had de media verzocht de informatie niet onmiddellijk te verspreiden.
Jarenlang heeft Choudary zijn verachting voor de Britse rechtstaat van alle daken geschreeuwd en zich tegelijkertijd als vader van vijf kinderen door de Britse belastingbetaler via sociale gelden laten onderhouden.

Op de westerse maatschappij keek hij vol verachting neer. Een voorbeeld: bij een CNN interview werd hem gevraagd even kort als geluidstest iets in de micro te zeggen.  Hij telde: “1, 2, 3, 4, 5, 6, 7/7 (bomaanslag Londen juli 2005), 8, 9/11 (Al Qaida vliegtuigaanslagen VSA september 2001), 10″

Anjem Choudary in 2010 in LondonHerhaaldelijk heeft Choudary in talrijke interviews zijn eis voor de invoering van de sharia herhaald, speelde met de media, provoceerde, kon ‘de dag niet afwachten dat de I.S.-vlag boven het Witte Huis en Downing Street waait’.  Zag Buckingham Palace als een moskee, waarvan hij een fotomontage verspreidde.

In organisaties zoals Islam4UK en al-Muhajiroun radicaliseerde hij honderden jongeren die vervolgens naar I.S. trokken of op eigen  bodem gruweldaden planden of uitvoerden.  “Jullie moeten in jullie harten alles haten wat Cameron en Obama vereren.  Democratie, vrijheid, de scheiding van kerk en staat, het parlement… alle ideeën van de ongelovigen moeten jullie afwijzen…”

Zijn lieftallige echtgenote Rubana Akhtar zou naar verluidt de ‘vrouwelijke’ tak van al-Muhajiroun geleid hebben en moslima’s in de jihadkunde onderwezen hebben.   Het is niet onmogelijk dat Scotland Yard ook tegen haar actie onderneemt.  Zij werd door een undercover journaliste gefilmd toen ze het I.S.-Kalifaat prees en de ‘vuile joden’ verwenste, terwijl niet slechts jonge vrouwen maar ook kinderen aanwezig waren.  Uit voorzorg – om het proces tegen haar man niet in gevaar te brengen – heeft de overheid tot nu nog niets tegen haar ondernomen.

How Anjem Choudary’s mouth was finally shut

 

 

62 gedachten over “Het gaat vooruit…

 1. Anna,
  Ik ben enige dagen er tussenuit geweest, dankzij de “hittegolf”. Ik neem nu pas nota van de wending in het conflict met Trucker.
  Gezien deze wending, dienen er toch enkele zaken “op punt gesteld” te worden.
  1. Voltaire :
  “To know who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticise,”
  2. Israël ;
  Als Trucker zegt dat hij opkomt voor Israël, dan komt hij op voor de Rothschild Khazarian Mafia, waarvan Israël het “fiefdom” is. De RKM is gevestigd in Londen.!!
  Deze RKM is o.a. ook de drijvende kracht achter de Boerenoorlog, de Ierse genocide, WO I en WO II en ook achter marxistische dictaturen in Zuidelijk Afrika, met miljoenen doden tot gevolg.( zie o.a.Kagame en de genocide rond de meren).
  Voor de RKM is Israël een middel dat aangewend wordt voor WO III.
  Deze WO III is de facto al begonnen met het Oded Yinon plan dat al jaren dood en vernieling zaait , met miljoenen doden tot gevolg. Het vuile werk wordt opgeknapt door vazallen en dito verraders in Washington, Londen, Parijs, Brussel, Berlijn e.a.
  Een gevolg en ook doel van het Oded Yinon plan is het op gang brengen van de vreemdelingeninvasies(met de islam in de hoofdrol) naar Europa met het oog op de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan en “Le métissage” van Sakozy. Dit invasieleger dient nu al om de blanken te terroriseren in de EUSSR.
  Trucker werkt dan ook mee aan deze samenzwering tegen het Avondland, en zijn “gelul” over de islam is een dekmantel voor zijn verraad.
  3. Internetterreur :
  Trucker maakt deel uit van een netwerk , dat in dienst van zijn zetbazen, het internet moet afschuimen naar boodschappers met vervelende en gevaarlijke waarheden. Boodschappers die dan het zwijgen moeten opgelegd worden via het wild om zich heen schoppen, en uitbarstingen van razernij. (zie zijn aanval op Frans toen die het had aangedurfd de vinger in de wonde te leggen).
  Naast deze internetterreur is er ook o.a. nog de juridische terreur, de sabotage(=hacking), en als “ultiem wapen” is er het bezoek van de “kidon”.
  Trucker en zijn zetbazen, matigen zich dan ook het recht toe, om als partij in zake te oordelen, niet alleen over wat mag , maar ook over wat moet gezegd, geschreven, en gepubliceerd worden, ook al zijn het leugens. Dit geldt ook voor waar men mag en moet gaan en ook met wie men mag en moet omgaan.
  Zijn gelul over de censuur bij de VRT en zijn mails hierover, zijn opnieuw een dekmantel voor het verraad.
  4. De holocaust :
  Het voornaamste is hier niet de discussie over het aantal, maar wel :
  “Wie draagt er de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor??”.
  Bij het antwoord op deze vraag komen we terecht bij diegenen die het nazi regime op poten hebben gezet, en die trouwens ook de bolsjewieken aan de macht hebben gebracht .
  Het verschil tussen de nazis en de bolsjewieken is dat er met de 30 à 40 miljoen doden van deze laatsten geen probleem is, en met de 6 miljoen van de nazis wel.
  Volgens Trucker en zijn zetbazen zijn er dan ook goede en slechte genocides.
  Belangrijk is ook een recente tekst op de webstek van Henry Makow over de film Denial.
  Bron : http://henrymakow.com/2016/08/hollywoods-revenge-on-dissiden.html
  met citaat van Henry Makow zelf :
  “I don’t agree with Hoffman (below) or Irving about the Holocaust. I don’t think the Nazis would round up Jews incapable of work just to provide free room and board, or demand a ransom of 10,000 trucks to exempt them from these benefits. (See also) My parents had to pass as non-Jews for a reason. Nevertheless, Irving should not be prevented from questioning the official narrative. Restrictions on free inquiry and free speech are the hallmarks of Communism.
  The real scandal is Zionist exploitation of Jewish tragedy for political gain when they collaborated with the Nazis and were responsible for many Jewish deaths. Indeed, these scoundrels want to replace the Crucifixion with the holocaust as a sign of the Jews’ God-like status. This tawdry political agenda is the main reason people question the Jewish holocaust. Finally, the holocaust creates the illusion that Jews were the primary victims of World War Two when in fact more than 60 million goyim died. The Masonic Jewish bankers were behind the war. The real target was humanity in general. “(=einde citaat).

  – See more at: http://henrymakow.com/2016/08/hollywoods-revenge-on-dissiden.html#sthash.8P9HX72C.dpuf
  Ik kan mij bij dit citaat volledig aansluiten.
  Wat is dan het probleem , rekening gehouden met het gezegde :
  “De waarheid schaadt nooit een zaak die rechtvaardig is.”
  5. Over Bibi :
  Een bron :
  http://www.globalresearch.ca/israel-actively-cooperates-with-the-islamic-state-and-al-qaeda-military-aid-channelled-into-syria-out-of-the-golan-heights/5520697
  met citaat over een foto in het bruggetje : In the image below:
  “Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu and Defence Minister Moshe Ya’alon next to a wounded mercenary [terrorist], Israeli military field hospital at the occupied Golan Heights’ border with Syria, 18 February 2014″ (emphasis added)(=einde citaat).
  Bibi drukt de hand van deze terrorist !!!
  Terrroristen die in Syrië verantwoordelijk zijn voor onnoemelijke gruwelijkheden.
  Nog een bron over de hulp van Israel aan deze terroristen :
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3315347/Watch-heart-pounding-moment-Israeli-commandos-save-Islamic-militants-Syrian-warzone-risking-lives-sworn-enemies.html
  6. Over de terreur in Europa :
  Een bron :
  http://nonalignedmedia.com/2016/08/netanyahu-in-2014-terror-plague-will-come-to-france/
  met citaat van Bibi :
  ““It’s not Israel’s battle. It’s your battle, it’s the battle of France,” said Netanyahu, adding that if Israel and not the Palestinians was faulted for the Middle East impasse, “then this terror plague will come to you. It’s just a question of time…….. However, the correct interpretation of the remarks is that they were a brutish ultimatum: Netanyahu himself was promising to ‘bring terror’ to France if he didn’t get his way on the political front.(=einde citaat).
  De uitvoer naar de EUSSR is echter al jaren geleden gebeurd.!!
  Met deze weet men dan ook wie er verantwoordelijk is voor de terreur van de laatste tientallen jaren(samen met Langley). Er is dan een onderscheid te maken tussen de organisatoren en de uitvoerders die geput worden uit het geïmporteerde invasieleger.
  In alle landen van de EUSSR kent men de ware toedracht, maar omwille van lafheid en verraad zwijgt men. Met deze weet men dan ook waarom de volledige waarheid o.a. over de bende van Nijvel en Dutroux, niet mag en ook niet zal uitkomen.
  Dit alles wil dan ook zeggen dat , als Trucker nog eens wild om zich heen schopt, hij, “en passant” ook de “onschuldige” slachtoffers in de voormelde drama’s, schoffeert.
  7. Over de (extreem)rechtse en nationalistische partijen :
  Ik heb lang geaarzeld, maar de reactie van Trucker , dwingt mij er toe :
  Een bron :
  https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2016/06/23/alpen-donau-info-enthuellt-die-israel-connection/
  “Alpen Donau Info enthüllt die Israel Connection” met citaat :
  “Der Israel-Connection.Es geht um die Unterwanderung europäischer Rechtsparteien, die plötzlich israelische Positionen vertreten und den Volkstumsbegriff aufgeben.”
  Nog een bron : “http://aanirfan.blogspot.be/2016/05/mossad-control-of-right-wing-leaders.html
  Met deze begrijpt men ook waarom deze partijen tot machteloosheid zijn gedoemd.
  Zij mogen immers niet meer de juiste en volledige diagnose stellen van de kanker.
  Zij mogen enkel de door de duivel gedecreteerde leugens herhalen.

  Anna, met deze reactie is de teerling geworpen en werd de Rubicon overstoken waardoor de “ultieme oplossing” voor mij een kwestie van tijd is.
  Als ik moet gaan, dan zal ik gaan, maar met opgeheven hoofd, en niet als een schurftige verrader.
  Het is ook beneden mijn waardigheid om nog om te gaan, zelfs virtueel op internet, met elementen die fungeren als handlangers van zetbazen met bloed aan de poten.
  Bijgevolg is dit ook mijn laatste reactie .
  Anna pas op, Trucker en zijn zetbazen zijn levensgevaarlijk.
  T.a.v. de redactie :
  U mag mijn email adres doorgeven aan Anna, en als ze wil, kan ze mijn contacteren, ik zal haar dan meer uitleg geven.

  • @ Lovenaar,

   als voor jou de teerling geworpen is, zal ik je zeker contacteren als ik je e-mail adres krijg. Ben altijd nieuwsgierig naar wat een mens te zeggen heeft.

 2. Zal mezelf voor een zeldzame keer niet aan mijn principes houden maar het dan wel uitermate beknopt doen:

  –>paranoïde schizofreen<– dat was mijn eerste gedachte toen ik na enige jaren terug op deze blog kwam en uw…euh …hersenspinsels las, blijkt dat ik er niet naast zit.

Reacties zijn gesloten.