Is racisme exclusief?

In Parijs alleen al worden elk dag gemiddeld 20 mensen van Aziatische oorsprong het slachtoffer van geweldsmisdrijven. Vorige week viel er zelfs een dode. De slachtoffers blijken uitgekozen te worden op raciale basis.  Raad met ons even mee wie in aanmerking komt als vermoedelijke daders…

De redactie van de nullen- en kleuterzender steekt elke dag de oceaan over op zoek naar Pokémon racisme slachtoffers die uiteraard allemaal ‘Afro-Amerikaanse’ onschuldlammetjes zijn..  Maar voor racistische aanvallen op een goede 300 km ten zuiden van Brussel heeft de ‘objectieve’ journalistiek geen interesse.

Waar is het aanklagend vingertje van links?  Waar is de Vrancx-verontwaardiging?  Heeft het boerkiniverbod prioriteit of zitten de redacties de sociale media uit te pluizen naar islamofobe uitlatingen?  Meer bij Le Figaro:Violence anti-asiatique : où sont passés les antiracistes?

 

 

2 gedachten over “Is racisme exclusief?

 1. Geachte redactie,
  Zoals u weet is “de media” een van mijn stokpaardjes. Het verwondert mij helemaal niet dat wij in de collaborerende media hierover niets lezen. Alle dagen kan je je druk maken over de manier waarop een item gebracht wordt. Of over de manier waarop iets niet gebracht wordt. Net zoals er verleden week het volgende weer in de ether werd gesmeten. ” Belgen hadden nog nooit zo veel geld op hun zichtrekening staan”. Daar werd onmiddellijk een bedrag van boven de 5.000 € op geplakt. Wat is hier van de nieuwswaarde??? 0,000. De bedoeling hiervan is enkel, jullie hebben het nog goed, en er kan nog altijd wat af. Niet zagen over de “vluchtelingen” die naar hier komen. Solidair zijn kan. Ik stel me bij deze wel de vraag, hoeveel belgen zijn er die in totaal nog geen 5.000 € bezitten. Wie doet daar eens onderzoek naar? De neutrale en objectieve media???…

 2. Een dergelijke terreur, van die omvang tegen steeds dezelfden door ook steeds dezelfden, is dan ook geen toeval meer. Het gaat hier dan ook om een goed georganiseerde terreur, en dus niet om één of andere spontane daad van individuelen.(sic).
  Wie zit hier achter?? Wat is het werkelijke doel van deze aanrandingen??
  Of : Cui Bono??
  Er is echter niets onder de zon :
  http://www.dreuz.info/2013/08/31/aubervilliers-les-arabes-imposent-leur-loi-et-sacharnent-contre-les-chinois/
  met citaat :
  “Aubervilliers : les Arabes imposent leur loi et s’acharnent contre les Chinois
  Publié par Ftouh Souhail le 31 août 2013″(=einde citaat).
  Het probleem stelt zich dan ook al veel langer !!!
  Een dergelijke terreur van die omvang die reeds jaren aan de gang is, kan alleen maar verklaard worden door het actieve verraad van de politiekers.
  Verraders die men dan vooral moet gaan zoeken in de loge “Le Grand Orient” en bij la gauche caviar!!! (en bij diegenen die daar de machtsposities bezetten).
  Verraders die dan verkozen worden door een meerderheid van de bevolking!!

Reacties zijn gesloten.