Het einde van het Westen is nabij

“Ik voorzie het einde van Nederland, van het Westen, van Europa. De geboortegrond van de beschaving loopt existentieel gevaar.

Martin Bosma: ‘Het einde van Nederland is nabij'”

De linkse elite is nu net zo blind voor de islam als ze destijds voor het communisme was. Ook in zijn tweede boek, over Zuid-Afrika, draagt PVV-Kamerlid Martin Bosma dit credo uit.
Tegenwerpingen dat een moslimmeerderheid zich in Nederland echt niet aftekent, ziet Bosma als het bewijs van een ‘linkse tunnelvisie’.

Anti-apartheidsactivist Klaas de Jonge bereidde aanslagen voor op Zuid-Afrikaanse raffinaderijen en leerde bij de Stasi alles over ‘communicatie in oorlogstijd’. Loe de Jong, PvdA-lid en directeur van het Riod, vond het liquideren van verraders door het ANC logisch, dat deed het verzet in de Tweede Wereldoorlog toch ook?
Sonja Barend die journaliste Connie Braam op tv liefkozend ‘het meisje met het grijze haar’ noemde, als ware ze Hannie Schaft. Het waren ‘onze’ verzetsstrijders. Alles werd goedgepraat om het ANC in Zuid-Afrika maar te laten triomferen, schrijft PVV-Kamerlid Martin Bosma (50) in zijn boek ‘Minderheid in eigen land’. Een kloek werk, met ruim 2000 voetnoten, over links Nederland dat 25 jaar lang de strijd van het ANC ongeclausuleerd en enthousiast steunde.  Lees verder…

Martin Bosma rekent af met 20 jaar ANC-schande

3 gedachten over “Het einde van het Westen is nabij

  1. Guido Van Hecken, nu gerespecteerd directeur van Oxfam, was medeplichtig aan de terroristische linkse aanslag in Pretoria in 1983 met 19 doden en tientallen gewonden, meestal blanken. Maar precies omdat de slachtoffers slechts blanken waren, werd hij nooit gestraft.
    Nog een medeplichtige was de NLse Helene Pastoors, die nu in een vredig waals dorpje woont, ook ongestraft.

    • Beste Frans, Hélène Pastoors is wel in Nederland geboren , maar heeft de Belgische nationaliteit.

  2. “Nog een medeplichtige was de NLse Helene Pastoors…” Ik veronderstel dat u met NLse ‘Nederlandse’ bedoelt? Ik hoop ook dat we het over de zelfde persoon hebben, n.l. Helene Marie PaSStoors? Helene Passtoors is wel in Eindhoven geboren en zij was met ‘n Nederlander gehuwd maar zij had en heeft wel de belgische nationaliteit. Als gevolg van de Kerkstraat-aanslag in Pretoria vielen er 21 doden en méér dan 200 gewonden…

Reacties zijn gesloten.