Goed racisme: de knockout games

Zou het aan de voetbalgekte liggen dat onze hersenen op tilt slaan?  Da’s nu het tweede artikel vandaag dat onze redactie aan racisme wijdt.  Voor de goede orde: wij zijn tégen racisme.  Zolang de racisten in eigen land blijven.

lovenaarA2“Goed Racisme : de knockout games “

Het is een intussen een algemeen verspreid fenomeen geworden in de UVA, dat stilaan  ook naar Europa overwaait. Het bestaat er in dat één of meerdere jongeren een slachtoffer met één slag pogen  K.O.  te slaan.

In de VSA heeft dit reeds geleid tot verschillende dodelijke aflopen.
Een belangrijk kenmerk van dit “spel” is dat de  daders voor een groot deel zwarten zijn en de slachtoffers blanken of Aziaten.
Dit verklaart dan ook  waarom  dit fenomeen in de media grotendeels wordt stilgezwegen.

Ter illustratie van een dergelijke aanval met als “acteurs” een dertienjarige zwart meisje en als slachtoffer een tienjarig blank meisje, onder het motto: “jong geleerd, is oud gedaan”. Ze zijn er nog trots op ook, want de ‘acteurs‘ plaatsen hun prestaties zelf op het internet.

Fucking monsters! Fucking animals!  De verslaggever maakt van zijn hart geen moordkuil. Lock them up!

 Dit is wat anders dan een opschrift in krijt op een gevel, waarvan het drama van de eeuw werd gemaakt!

Lovenaar

5 gedachten over “Goed racisme: de knockout games

 1. Zwarten zijn vaak geen moslims en toch zijn ze misdadiger dan blanken, het zit dus in de genen, niet in de religie. Je kunt een zwarte uit de jungle halen, maar de jungle niet uit de zwarte. Zie het enorme percentage kleurlingen in de amerikaanse gevangenissen. En dat willen de simpele Amerikanen dus ook in Europa invoeren. We moeten dan wel eerst 8x zoveel gevangenissen bouwen om aan de amerikaanse standaard te voldoen, en iedereen moet thuis en in de auto een geweer hebben.
  Bij dat laatste filmpje is het wel verbazend dat het 12-jarige ventje al een apartheidskeppeltje draagt. Worden joden dan zelfs na eeuwen geen gewone landgenoten?

 2. Het gebeurt zo veelvuldig dat onze gifkranten dit geen nieuws meer vinden. Er zit sleet op. Dat, vermoedelijk een kind, met krijt, negers op een gevel heeft geschreven is veel bedreigender.

 3. Eerlijk is eerlijk. Van Israël kan men nog wat leren. Daar zijn drie Torah-studenten ontvoerd en Israël heeft zich bediend van de Don Jahweh methode. Honderden Palestijnen zijn aangehouden en de Gaza strook werd gebombardeerd. Dat konden ze in alle rust doen want de studenten bevinden zich op de West-Jordaan oever.
  De drie studenten waren op weg naar hun nederzetting op Palestijns gebied en wilden zich wat tijd en moeite besparen door te liften.
  Vermits de religie van de ontvoerders de Islam is en zowiezo een bekerings godsdienst, kunnen de studenten nu rustig verder studeren. Ditmaal in de Koran. Besneden zijn ze toch al.

 4. Het lijkt me ook een manier , met dergelijke doorslaande argumenten op een vlugge en overtuigende wijze een nieuwe regering te vormen .

  Ik hoop uit de grond van mijn hart dat die knock out helden , ooit het “pak” van hun leven krijgen, zodat ze aan den lijve kunnen ondervinden hoe gezellig het kan zijn om “zomaar” voor de sport te worden afgeranseld .Dat de daders veelal ” zwarte broeders” zouden zijn !! heeft vermoedelijk te maken met blanke racistische vooroordelen . Ik heb mijn twijfels of “zwarte Piet” tot zoiets in staat is . Als dat sport ingang vindt in Europa staan er nog plezante tijden te wachten . Geen nood het is een gevolg van demonisering en kansarme onbegrepen JoNgErEn die respect willen afdwingen , ondanks hun “hangcultuur” maar ze niet krijgen , tenminste volgens de rood , groene hoog moralisten .

  • je wens is al vervuld. Er werden al knockout helden door hun slachtoffers neergeschoten! Wettige zelfverdediging.

Reacties zijn gesloten.