Geschiedenis wordt door de winnaars geschreven

Afbeeldingsresultaat voor der krieg der viele vâter hatteVoormalig Generalmajor der Bundeswehr Gerd Schultze-Rhonhof durft heilige huisjes in te trappen.  Hij is auteur van “Der Krieg, der viele Väter hatte”, (De oorlog, die vele vaders had) een boek van 609 bladzijden, waarin hij wou duidelijk maken dat niet alleen Duitsland de tweede wereldoorlog uitgelokt en veroorzaakt had.  U kan het boek in telegramstijl hier inkijken.

Afbeeldingsresultaat voor der krieg der viele vâter hatteHij beschuldigt de ‘geschiedeniswetenschappers’ van ‘tunnelzicht’ bij hun analyse over de oorlogs-schuldvraag.  Hij beweert dat overheidsbronnen gemanipuleerd werden en dat Duitse school-boekenuitgeverijen gedwongen werden de Duitse alleenschuld in de leerstof te verwerken.   Meer bij http://www.schultze-rhonhof.de/

U kan hem hier tijdens een lezing toehoren.  Ondertiteling en geaut. vertaling onderaan.

Toen Duitsland overspoeld werd door ‘vluchtelingen’ schreef hij drie open brieven aan Angela Merkel en haar acolieten.

 

 

 

 

2 gedachten over “Geschiedenis wordt door de winnaars geschreven

  1. Er zijn meerdere oud-militairen in Duitsland die trachten om de waarheid naar boven te halen doch de naziknuppel ligt op de loer. Zolang Duitsland onder bezettingsregime leeft en zonder vredesverdrag, zal alles in het werk gesteld worden om de waarheid geweld te blijven aandoen. Vae victis weet je wel.

  2. Op zijn brieven kreeg hij, antwoord. Het bezorgde antwoord van alle beroeps politici ‘wir nehmen die Sorgen der Bürger ernst’. Duitsers zijn geen moppentappers, maar aan het gelach in de zaal te horen, moet dit toch een fantastische mop geweest zijn.

Reacties zijn gesloten.