Is dit dan de EUropese islam?

U ziet hier de reacties van de ouders en broers van een Afghaanse moordenaar.  Grote broer lokte zijn 16-jarige zus naar een parkeerplaats en stak haar dood – 23 messteken – omdat het meisje zoals een Duitse tiener wou leven.

Afbeeldingsresultaat voor europese islamVerontwaardiging en drama.  Nazi’s, klonk het verwijt na het vonnis.  Mama wil zich door het raam werpen.  Niet omdat ze haar dochter kwijt is, maar wel omdat zoonlief – die de eer van de familie beschermd heeft – naar de gevangenis moet.  Levenslang.   De verdediging overweegt in beroep te gaan met de motivatie ‘een drang waaraan hij niet kon weerstaan’.   Moeilijk te bewijzen vermits hij zijn zus op de donkere parkeerplaats gelokt heeft, een mes bij zich had, en haar 23 keer stak tot ze – oef – dood was.

 

5 gedachten over “Is dit dan de EUropese islam?

 1. Was er dan niemand die zo hulpvaardig was om het raam te openen toen
  mama afghaan zich erdoor wilde werpen !

 2. Bij mevrouw komt de natuur van haar stam naar boven: hysterie en het daaraan verbonden theater: hou me vast, hou me vast of ik spring door het raam.
  Als dat haar plan was geweest, zou ze dat in een onbewaakt ogenblik en in alle bescheidenheid thuis hebben kunnen doen.
  Dan hadden we wel deze derderangs opvoering gemist.

 3. Asylanten beleidigen Deutschland.

  Daar moeten heel wat Bundesrepublikaner van genoten hebben, van dat beledigingen. Zelf doen ze het aan de lopende band, lijkt het een constante zichzelf en het land beledigen. De Treue is niet alleen foetsie bij hen, maar ook de Ehre.

Reacties zijn gesloten.