“Geef ons terug onze eigen nationale grenzen!”

spreuk moslimtegeltje

Klik voor vergroting

We moeten onze eigen nationale grenzen in eer herstellen!

Dat er bij de ‘vluchtelingen’ leugenaars, bedriegers, tafelschuimers, komedianten, bandieten en criminelen zitten is ons al lang duidelijk.  Ons, niet de EU.  De dreigende boodschappen van I.S. gericht aan de Europese landen, die de oprichting van de door Allah voorgeschreven droomwereld manu militari ter plekke willen verhinderen, kunnen theatraal overkomen maar we moeten ze ernstig nemen.  Bij elke lading ‘vluchtelingen‘, die hier op de een of andere manier aanspoelt, zitten  ‘onevenwichtige’ elementen, die in onze samenleving zullen infiltreren of verdwijnen, om ten gepaste tijde als een telegeleide afstandsbom te exploderen.
Ze komen via Turkije, via Libië, via Libanon, met zinkende bootjes of verlaten vrachtschepen, deel uitmakend van de sprinkhanenplaag die Europa kaal vreet.  Ze komen om ons van binnenuit te destabiliseren, ‘jongeren’ te hersenspoelen, de jihad tegen alle ‘ongelovigen’ te voeren.

Marine Le Pen waarschuwt in de EU-praatbarak voor ‘Syrische vluchtelingen’.  Het is voldoende om op het aanvraagformulier ‘vluchteling‘ en ‘Syrië‘ in te vullen opdat je zonder meer toegang krijgt tot het EU-grondgebied.  Ze noemt het ‘intellectueel‘ terrorisme van de poco EU.

Meer over hun werkwijze bij ‘This is how we send jihadis to Europe.’en bij ‘Trojaanse paarden’.

 

FT

7 gedachten over ““Geef ons terug onze eigen nationale grenzen!”

 1. Laat ons hopen dat de poco’s van de EU en hun hielenlikkers ooit zoveel verstand krijgen om te beseffen hoe stom ze zijn, want dan plegen zij collectief zelfmoord.

   • Toen Calais nog Kalais was, toen het nog tot Vlaanderen behoorde, toen Lodewijk XIV het ons nog niet afgenomen had. Toen de Duitse gebieden nog tot Duitsland behoorde. Toen Frankrijk onze aartsvijand zijn poten niet legde op wat het niet toebehoorde.

    • Dan zullen we met haar een moeten gaan praten. Intussen klaagt de dochter de genocide van de Vendée aan.

     • De Vendée was wel een binnenlandse kwestie. De Franse boerenkrijg tegen de ontkerstening en de republiek.
      De boeren staken de lont aan het kruit door een 500 tal inwoners van Machecouls op onvriendelijke wijze naar het hiernamaals te helpen, daarna volgden een honderdtal mannen van de nationale garde in Cholet. Waarbij ik niet wil zeggen dat de boeren ongelijk hadden
      Het aantal slachtoffers heeft een revisie ondergaan -bij sommige historische gebeurtenissen is dat toegestaan- van de circa 770.000 inwoners van de Vendée werden er tussen de 156.000 à 195.000 het slachtoffer van een massacre en daaraan verbonden epidemieën.

Reacties zijn gesloten.