7 gedachten over “Talibanvrouwen

 1. Volgens mijne kristallen bol Is dat het nieuwe Antwerpse college van burgermeester en schepenen .BDW is er precies niet meer bij

 2. Onze koeienstallen zien (zèlf van-buiten) er véél beter uit dan die “madrassas”
  Pover van uitzicht past natuurlijk wél met pover-van-geest.
  Zie maar eens hoé een vader zijn zoontje thuis-onderwijs geeft over de koran (Vanaf 18 minuten)—>beginnend met a**** is de schepper…enz.
  Vanwege die indoctrinatie “van jongsàf” is het volledig tijdverlies om met moslims te debatteren over religie EN MORAAL…lààt ze maar stikken in hun achterlijke leer. 🙂 De pot op !!!

 3. ‘gehersenspoelde nachtmerrie’

  Wat onze berichtgeving, onze ‘scholing’ betreft, ze spelen het iets geraffineerder maar onze vrije pers heeft zichzelf overleefd. Ze is verworden tot een gigantische manipulatie machine, ze verspreidt een op elkaar afgestemde uniforme waarheid, die met de werkelijkheid niets van doen heeft. Ze onderdrukt en onderdrukking heeft dikwijls gefunctioneerd, doch altijd maar voor een bepaalde tijd. Alle onderdrukking is uiteindelijk ineengestort bijgevolg loopt de tijd van de uniforme berichtgeving, van de Westerse nachtmerrie op zijn einde. Onverbiddelijk.

 4. Wat zijn dat allemaal mooie elegante vrouwen, gekleed in de laatste Parijse mode echt om verliefd op te worden

 5. Wafa Sultan – Le Problème c’est l’islam !
  Video, Engels gesproken, Franse ondertiteling.

 6. Twee vliegen in één klap. De gematigde en fundamentalistische islam. De gematigde doet zijn best, maar mij bevalt geen van beiden.

Reacties zijn gesloten.