Farizeeër-kardinaal

rainer_maria_woelkiDe Keulse aartsbisschop / kardinaal Rainer Maria Woelki mag naar alle waarschijnlijkheid menige uittreding van R.K. gelovigen uit de kerk op zijn bilan schrijven.  De man is een wandelende reclame van de antichrist, een farizeeër in de geloofsgemeenschap van het Vaticaan.

Hij eist “wetten en een justitie die haat-excessen in het internet verhinderen”.  Daarvoor – zo pleit hij – moet de onderzoeksoverheid met daarbij horende middelen uitgerust worden.  De man geeft geen verdere uitleg over het begrip “haat“, maar gezien zijn  “excessen” palmares moeten we ons geen illusies maken.    Tenslotte is heksenjacht een oud katholiek gebruik  –  er is nog plaats voor een schandpaal of een brandstapel voor de Keulse Dom.

Meer hierover bij Stern (Duits)

‘Kerkleider’

Donkere Dom als protest tegen anti-islamisten

 

Eén gedachte over “Farizeeër-kardinaal

  1. In de “Heilige?” Katholieke kerk is er veel veranderd sedert Pieter de kluizenaar strijders ronselde voor de bevrijding van het heilig land . Die aartsbitekwieter van
    Keulen , Woelki ( pour les dames) is zeker niet zijn volgeling . Het is duidelijk dat hij
    Golfbrekers niet leest anders zou hij weet hebben van “echte haat” zoals het in brand steken van een vrouw of de verkrachting en moord van een studente en de andere “akefietjes” die wij verrijking moeten noemen . Als ik ooit te weten kom dat de Paus deze waanzinnige zou steunen dan gooi ik mijn paternoster en mijn
    kerkboek (plechtige communie) in de vuilbak ! want dan heeft heel die Katholieke kerk niets meer te betekenen , integendeel !

Reacties zijn gesloten.