Voelbare godsdienst van de vrede (gecensureerd)

Vermits u blijkbaar op uw honger blijft zitten: de opname toont een aantal vrouwen zittend op de grond, allemaal in boerka, behalve één blonde jonge vrouw.  Zij wordt herhaaldelijk hard, links-rechts in het gezicht geslagen door een dreigende, roepende baardman die haar straft omdat ze christen is.  Waar en wanneer wordt niet verduidelijkt.  Dat die vrouwen daar als een angstig bijeengedrukt hoopje kippen zitten hoeft geen uitleg – ook de slagen niet.  Een half uur na het plaatsen drukte YT op de censuurknop.

We merken voor de zoveelste keer dat na het plaatsen van b.g. video YouTube besloot dat de inhoud ervan voor sommigen “kwetsend” zou kunnen zijn. Vandaar dat de beelden gecensureerd werden.  Uiteraard om u te beschermen tegen gekwetste gevoelens, foute boodschappen en valse profeten.  Onze redactie stelt vast dat de censuur bij YT, bij Facebook, bij Twitter, bij andere ‘sociale media’, van dag tot dag toeneemt.  Tot… ook wij onder de groene zoden zullen verdwijnen.  Mocht dit het geval zijn… dan zullen wij u tot onze spijt niet kunnen verwittigen.

 

8 gedachten over “Voelbare godsdienst van de vrede (gecensureerd)

 1. Het vraagt moed maar het is niet erg verstandig om als jonge vrouw te gaan zitten tussen een hoop buitenaardse wezens . Je zou het kunnen vergelijken om naakt ……
  plaats te nemen bij een groep hongerige menseneters . Is onze aartsverader van Keulen niet tussenbeide gekomen met hevige kritiek op die baardaap of heeft hij die jonge vrouw verplicht de rechter wang te bieden naar Christelijke gewoonte .
  Islaaaam de godsdienst van vrede en liefde maar dan enkel en alleen voor Allah, wie dat ook moge zijn , een hersenschim , een sprookje uit duizend en een nacht
  een middel om macht naar zich toe te trekken . Niets ter wereld heeft zoveel miserie gebracht als religie , het dienen van de Goden-supermarkt , want ze zijn in overvloed , je hoeft maar te kiezen . Voor diegene die er beter van worden , die hun machtshonger en hun medemensch willen verdrukken is de keuze vlug gemaakt . Zij kiezen voor de Islaaam, zoals vroeger de Katholieke kerk voor het Christendom , inquisitie , folteren, brandstapels , tot de mensen begonnen na te denken en de kerken liepen leeg . Zo zal het ook gebeuren bij de Islaaaam , hun moskeeen zullen ook leeglopen, maar dat zal nog even duren . De volgelingen van Allah zijn nog te achterlijk om na te denken . Leef in volle vrijheid als mens die naam waardig en gooi al die religies buiten , iets wat ik reeds lang geleden gedaan heb . Voor mijn plechtige communie …geen drank , geen vrouwen, want ik was nog naief en onozel (zoals de huidige volwassen Islamiet)…..nadien begon dat te veranderen

  • @ Rene,

   over Keulen moet je je echt geen zorgen meer maken.
   Op Silvester avond (nieuwjaar avond voor de Vlamingen) worden 1500 politie agenten ingezet i.p.v de 140 vorig jaar. Voor de Dom mag geen vuurwerk meer afgestoken worden en de Hohenzollern brug, die naar de Dom en het station leidt, wordt voor voetgangers afgesloten.
   En waarom? Omdat het hartelijk optreden van de ‘vluchtelingen’ zo’ n rijkdom is.

 2. Wat is feitelijk de bedoeling van die rekensommetjes ?
  Een test van hogerhand of , …op bevel van de Islam en minderhedenminister ,of de reactie-schrijvers niet achterlijk zijn , om op die basis hun schrijfsels wettelijkte kunnen verwijderen ?

  • Ik hoop maar dat ik de juiste uitkomsten heb gegeven van die rekensommetjes , zoniet verdwijnen mogelijk mijn reacties !

  • Een test of het niet om een geautomatiseerde computerreactie gaat. Kunnen we niets aan doen.

 3. Op tijd downloaden, indien mogelijk. Dan is de verspreiding nog mogelijk via allerhande blogs.

Reacties zijn gesloten.