‘Kerkleider’

Rainer Maria Woelki, de aartsbisschop van Keulen is niet aan zijn proefstuk, maar deze stunt is toch van een heel speciale orde.  Op 27 mei sprak zijn kudde toe (de video toont slechts enkele fragmenten) om hen te overtuigen de invasie van moslims te accepteren.  Op het plein voor de Keulner Dom, waar op nieuwjaarsnacht talrijke vrouwen aangerand werden door lieverdjes uit de Prachtlanden, liet hij demonstratief een ‘vluchtelingenboot’ neerpoten, die als altaar moest dienen.  Hij bestond het ons te verwijten dat ‘wie een man, een vrouw, een kind… laat verdrinken in de Mid. Zee, onze Lieve Heer laat verdrinken.  Elke dode is de dood van God.’

Niet te verwonderen dat de kerken leeg zijn…

Sacramentsviering met vluchtelingenboot in Keulen

Aartsbisschop, advocaat van de duivel

 

7 gedachten over “‘Kerkleider’

 1. je moet daar niet voor naar Keulen,
  in Zeebrugge hebben we ook zo’n pipo die graag heilig wil verklaard worden: de pastoor laat gemiddeld 30 tot 50 jonge mannen in “zijn” kerk eten, slapen, spelen, en zorgt daarbij ook nog voor lekker vertier, open en bloot op straat op de zitbanken tref je die heerschappen met lokale meisjes die ik 13/15 jaar schat die vrolijk laten bepotelen en knuffelen.
  De pastoor loopt er langs en kijkt de andere kant op, want hij sleurt grote kratten eten en drank. Verleden week liep iedereen daar zelfs een ijsje te likken. Even oefenen dus voor wat ze met “onze” dochters en kleindochters binnen de kerk doen zeker…?
  Meneer pastoor, je bent niet enkel een verrader, maar je gedraagt je als een pooier. Moet je die kleine meisjes niet beschermen of wa? Walgelijk personage.
  Slaap lekker onnozelaar.

  Waarmee weeral s bevestigden bewezen wordt dat een godsdienst, welke die ook is, als excuus gebruikt wordt om zijn eigen fantaisietjes tegemoet te komen.

  • Had me voorgenomen mijn laptop links te laten liggen maar wil toch even reageren.
   Ik weet niet of het hier handelt over de kerk in Zeebrugge bad, of de kerk in Zeebrugge dorp. In ieder geval zag ik gisteren achter de venster van visrestaurant Martinus hoe ‘vluchtelingen’ aan de kerk met soep en brood bediend werden door een grijze heer, vermoedelijk de pastoor, en een wat aftandse dame. De heerschappen hadden hun maaltijd pas verteerd of er verschenen 14 politie-agenten. Ze plaatsten de heerschappen tegen de muur, fouilleerden ze, sloegen hen in de boeien en voerden hen af. Drie sportief uitgedoste jonge mannen kwamen nog aanzetten met een drietal dat zich wat verderop verscholen had. Ook zij mochten mee in de combi’s, richting commissariaat. En daarna???

   • dag Anna,
    eerst op uw laatste vraag: en daarna?
    zoals gewoonlijk, met veel vertoon ,en met hond, vier politieauto’s verscholen in mijn straat, om show te verkopen van we doen toch iets,
    maar neen Anna , je gelooft toch zelf niet dat die pipo’s in een gesloten opvang belanden.
    Dankzij dat soort crapuul van pastoors en andere politiekers die zich geroepen voelen om die “sukkelaars” te helpen, maar die ik nog nooit aan de meer dan duizend arme mensen in Zeebrugge heb weten ijsjes trakteren. En als ze opgesloten zijn, dan komen er morgen dertig nieuwe testosteronbommen. Aanzuigeffect zoals men dat noemt.

    En dan die sportief uitgedoste jonge mannen: idd naar de laatste mode gekleed en geschoeid, wie betaalt dat allemaal? en waarom? in wiens naam? en wat zoeken ze? werk, neen. En waar zitten hun vrouw en kinderen?

    Ouders en grootouders van Zeebrugge, let op uw dochters en kleindochters! en zeg daarna niet wir haben es nicht gewusst.
    Of heb je het misschien graag dat ze door die comedianten bepoteld worden?

    Nogmaals: pastoor: hou toch op onnozelaar.

 2. Heer vergeef het hun want ze weten niet waarmee ze bezig zijn !

 3. Ik ben een christen, maar ik schaam me in de meerderheid van onze kardinalen, bisschoppen en priesters en over de paus gaan we maar zwijgen. Voor enkelingen heb ik nog veel eerbied, oa die priester in Kortemark, die in opspraak kwam; omdat hij de kinderen bij het vormsel, de waarheid zei over de islam.

 4. Bericht op de kerkdeur:

  Geen mis vandaag!

  De pastoor ligt in bed met een snotneus…

 5. Die eikel is niet de advocaat van de duivel maar dat is de duivel in levende lijve.

Reacties zijn gesloten.