Europa: naar de kloten

In 't verzet 6 stop de leugens media“Binnenkort zullen de voorgangers van de Linkse Kerk gaan prediken dat de radicalisering van de mohammedaanse ‘vluchtelingen’ het gevolg is van de vernederende opvang in met name Zweden en Duitsland en de traumatische klopjachten in de voormalige Oostbloklanden. Daar kunt u de klok opzetten. De islam heeft het namelijk nooit gedaan.”

Ga verder naar opiniestuk Europa, naar de kloten

12 gedachten over “Europa: naar de kloten

 1. Arthur geeft eens te meer een beeld van wat er zich afspeelt..maar gaat niet in op de grond van de zaak, en dat is niet de islam, maar wel de NWO die deze islam importeert om onze westerse beschaving te vernietigen. Het is dankzij het verraad van de politieke verantwoordelijken(die in elk EUSSR land de sleutelposten bezetten)dat het zo ver is kunnen komen. Eens te meer moeten we ook zeggen dat deze “verraders” verkozen werden en worden door een overgrote meerderheid van de bevolking. Over de “zetbazen” van deze verraders ook geen woord!!! En over de “verborgen agenda’s” nog minder.
  Ook de verwijzing naar de “linkse kerk” is misleidend en doet daardoor afbreuk aan de misdadigheid van de verraders . Het gaat hier gewoon om de linkse en loge mafia’s in dienst van de “banksters en illuminati “van The City en Wallstreet.
  Zolang dat men het niet aandurft om een juiste en volledige diagnose te stellen van de kanker, blijven we “verder naar de kloten gaan….” .
  Ik weet ook dat het niet zonder gevaar is, om de verraders en zetbazen met naam en toenaam te ontmaskeren..rekening gehouden met de strafbaar gestelde “zo gezegde haatmisdrijven”..en ook, zoals sommigen, als men zijn “ziel” verkocht heeft aan de duivel, waarbij men dan de door de “duivel” gepropageerde leugens moet herhalen! ! Maar men dient echter te weten wat men wil!!
  De zaak is dan ook eenvoudig= ofwel zegt men alles, ofwel zwijgt men!!
  Het blijven herhalen van gedecreteerde leugens geeft dan ook blijk van een zekere onverschilligheid voor het probleem.
  Een citaat :
  “The price good men pay for indifference to public affairs is to be ruled by evil men. – Plato”

  • @ Lovenaar,

   NWO en vrijmetselaars leidraad: overal aanwezig zijn zonder ergens gezien te worden.

 2. Van Zweden gesproken: een poll geeft de rechtse Zweden Democraten 18%, maar bij de mannen is dat 25%. Dus moet dat bij de vrouwen 11% zijn, tenminste als ze evenveel vrouwen gevraagd hebben. Waarmee dus nogmaals mijn stelling is bewezen: vrouwen zijn gewoon veel linkser.

  https://euobserver.com/tickers/130353

 3. Hebben jullie die schijnheilige Torfs in zijn apenpakje bezig gehoord?
  En zoiets is rector aan een universiteit….. Logisch dat alles naar de kloten gaat en iedereen belogen en bedrogen wordt door dergelijke parasieten.
  Die huichelaar is echt een drama voor Vlaanderen.

  • Die Torfs is inderdaad niet waardig om universiteits rector te spelen , hij wist maar al te goed , dat hij voor die job helemaal niet bekwaam was . Maar via de politiek wordt alles mogelijk , even de overtuigde CeeVeePeeer spelen , wat noodzakelijke vrienden maken , een beetje politiek gelul uitkramen …. en ….zoals ge ziet , het kwam in orde !

  • Interessant. Lijkt op de laatste toespraak van Ceausescou. Maar uitzonderingen zijn er altijd, zelfs Hitler had een paar tegenstanders in D.

 4. Natuurlijk is dat voor onze Islaaaambroeders vernederend .Zij zoeken hulp bij “ongelovigen !! ” Het fiere volk van Allah in overvolle rubbere bootjes op weg naar het rijke beschaafde westen met hun sociale voorzieningen , hun hoogstaande technologie , hun menswaardig bestaan , hun ontspaningsmogelijkheden en levensgenietende toestanden . Hun laag IQ en ingeplante Allah chip heeft de gunstige Westerse ontwikkeling niet kunnen evenaren . Zij bleven achter in middeleeuwse toestanden . Het is een volk van “verliezers” Behalve hun olie , waar slechts een kleine minderheid “Veel” beter van wordt , hebben ze niets anders dan geiten en ezels , noch hebben ze iets voortgebracht , geen Nobel prijzen voor onze zandbakbroeders . Het verschil tussen dat meelijwekkend volk en de ongelovigen is groot in de positieve zin , dat feit beginnen ze te beseffen , het maakt hun venijnig . Geen dankbaarheid , integendeel , ze willen dat wij naar hun pijpen dansen , want het enigste dat ze nog hebben is hun “”fierheid”” en hun sprookjesfiguur Allah…dat…is …dan …ook …alles !!!! Voor het overige betekenen ze voor ons een zware last een blok aan ons been met geen enkel positief punt voor de toekomst . Rood en Groen vertalen dat als “verrijking”

 5. Wat is er toch gebeurd met mij ? Rond mijn twaalfde levensjaar was ik een lief, braaf en volgzaam jongetje . Na mijn plechtige communie veranderde alles ……drank en vrouwen …om te eindigen als een rechtse , zogezegde racist . De enigste gave die ik nog heb , bestaat uit kritisch nadenken en de mogelijkheid , het vroegere te kunnen vergelijken met de hedendaagse realiteit . Wat dat laatste betreft heb ik een enorme voorsprong op , onze met respect gevulde correcte politiekers , de “voorhetzeggenhebbers” , de zogezegde wegwijzers voor een beter toekomst , die lang na mij geboren werden Ik durf zelfs beweren dat ik met mijn beperkte opleiding , prof Coolsaet , die Efteling figuur, met zijn hallucinate beweringen , ver achter mij laat !

 6. Moesten er onder de geachte lezers twijfels zijn over mijn beperkte opleiding ?
  Ik heb zes jaar aan de universiteit ” nucleaire ” wetenschappen gevolgd . Ik slaagde vervolgens in het toelatingsexamen voor politie-agent . Die opleiding duurde in het jaar 1969 , drie maanden . Nu neemt dat twee jaar in beslag . Wij moesten dus in drie maanden leren waar ze nu twee jaar voor nodig hebben . Wat waren wij toch een sterke generatie !

Reacties zijn gesloten.