Koud en warm blazen

Elke week mag een onderofficier van de N-BA even stoer doen.  Gevolgd door de “actoren” op het terrein en politici binnen de meerderheid en oppositie, die het ingestudeerd “voorstel” afschieten – meteen ook even de pers gehaald – waarop de N-BA dan weer reageert met een “spijtig, maar we mochten niet”.

Vanmorgen was het de beurt aan Sarah Smeyers bij Hautekiet op Radio 1 (geluidsfragment) met de gedurfde “hou me tegen”-stelling ” dat kindergeld pas na een verblijf van vier jaar voor 100% zou uitgereikt worden.  Ze had het over  “verblijven”, niet over bijdragen tot de maatschappij, werken, belastingen betalen…

In werkelijkheid ziet de dadendrang van de N-BA er zó uit:

Permalink voor ingesloten afbeelding

7 gedachten over “Koud en warm blazen

 1. Nog een “stoere N-BA’er ” aan het werk !!
  Zoals ik had voorspeld in een andere reactie is er geen volk voor grenscontroles :
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150920_01876463
  Met als titel :
  Ook België gaat grenzen strenger controleren
  Honderd agenten voor gerichte grenscontroles
  21 september 2015 | Van onze redacteur Jan-Frederik Abbeloos
  Een citaat :
  “Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon opent de jacht op mensensmokkelaars op de weg, het spoor en in de luchthaven. Maar hij kan daar amper agenten voor vrijmaken. ‘De politie zit op haar tandvlees.’”(=einde citaat).
  Er is echter niemand die een verband legt tussen dit gebrek aan personeel en de politiehervorming, die in feite een “sabotage” was. Het probleem is echter niet dat er geen personeel is, maar dat het ganse politieapparaat verworden is tot een verziekte, versplinterde en gepolitiseerde bureaucratie!!
  Een “kolderbrigade”.. die echter, en dat is het belangrijkste, geen gevaar vormt voor de politieke “kleptocratie”.!!

 2. Vandaag een getuigenis gelezen van Amerikaanse soldaten in Knack online. In Afghanistan moesten ze de andere kant opkijken als commandanten van het Afghaanse leger Bacha bazi speelden. Spelen met jongens betekent dat Bacha bazi. Jongens van 8 jaar en ouder. ‘t Schijnt daar een traditie te zijn.
  Nog een beetje geduld en de hier aanwezige Afghanen zullen de wet laten aanpassen. Naast de homorechten, de pedofilierechten.

  • Dan is er weer een wens van Links ingewilligd, denk aan het schandaal rond de duitse Groenen, die in het verleden openlijk pedofilie aanmoedigden.

   • Nog een andere bron :
    http://www.blacklistednews.com/Longtime_U.S._Policy_in_Afghanistan_Allows_Military_Allies_to_Rape_Children/46285/0/38/38/Y/M.html
    met citaat :
    “Dan Quinn, a former Special Forces captain, was relieved of his command and eventually left the military after he beat up an American-backed militia commander who kept a boy chained to his bed as a sex slave.”(=einde citaat).
    Nog een bron :
    http://www.salon.com/2015/09/21/theyre_guilty_by_association_american_armed_forces_look_the_other_way_as_afghan_soldiers_rape_children/
    met een citaat :
    “The common practice of Afghan boys being used as sex slaves by military commanders known as bacha bazi, whose literal translation means “boy play,” is an illegal but longstanding practice in Afghanistan and according to some reports, the more-than-300-year old-tradition is not relegated to only the most rural parts of the country, but has infected the Afghan military. As the Times explains, “boys as young as 9 are dressed as girls and trained to dance for male audiences, then prostituted in an auction to the highest bidder. Many powerful men, particularly commanders in the military and the police, keep such boys, often dressed in uniforms, as constant companions for sexual purposes.”
    (=einde citaat).
    Vergeet ook het spreekwoord niet :
    “Een schaap wanneer het niet anders kan,
    Een meisje voor het genoegen,
    Een jongen voor het genot”
    Anderzijds zijn er domeinen waar het leger wel ingrijpt :
    http://www.davidicke.com/headlines/afghan-opium-harvesting-protected-by-british-occupation-forces/
    een citaat :
    “The photograph shows five men harvesting opium a couple of hundred metres from Camp Bastion perimeter defences, seen in the foreground.
    Not only was this illegal drug production being carried out in the shadow of ISAF’s Main Operating Base, it was being done under the protection of British soldiers. Her Majesty’s Armed Forces (Army and RAF) were protecting this man’s cash crop from illicit ‘taxation’ by the Afghan National Police or Army.”(=einde citaat).
    Het is uiteindelijk allemaal een kwestie van de juiste “prioriteiten” te stellen!!!

 3. We hebben nog een hele weg te behandelen in het gelijk stellen van seksuele voorkeuren. Heb bij het lezen van ‘Het legerkamp der Heiligen’ een nieuw probleem ontdekt waaraan we niet voorbij kunnen: de gevoelens van de coprofaag. Ik kende het woord niet maar Van Daele bracht uitkomst: Coprofagie is gevormd van het Griekse kopros (mest) + phagein (eten), dus het eten van uitwerpselen. In de volkstaal: een stronteter. Dan hebben we het woord: coprofilie. Het is eveneens gevormd door het woord kopros + philos(een vriend van) of seksuele lust veroorzaakt door uitwerpselen. Het eindigt hier niet, want we hebben ook nog het woord: coprolagnie. Kopros(mest) zit er opnieuw in en dan lagneia(wellust) of het ondervinden van lustgevoelens bij menselijke uitwerpselen.
  Vermits de wetgevende macht een hekel heeft aan discriminatie moet deze vorm van seksuele beleving dringend in een wet worden gegoten zodat we onze aversie over boord kunnen gooien bij het zien van strontveters en hun daarbij opkomende wellust.
  Het spaart meteen een hoop kosten uit in verband met de voedselvoorziening van een deel van onze nieuw toegekomen verrijkers. En als de media ons voldoende gewezen hebben op dit natuurlijk aspect is het een zege voor ons budget. De kosten voor voeding worden overbodig, want dit soort voedsel vinden we overal. Spijtig dat ‘t Ruimerke failliet zal gaan want niemand laat zijn beerput nog ledigen.

Reacties zijn gesloten.