Al jaren geleden voor gewaarschuwd…

… verovering van Europa via de baarmoeder

Sjeik Muhammad Ayed, één der belangrijkste soennietische imams, tijdens zijn preek in de Al Aqsa-moskee in Jerusalem:

Hij stelt dat de Europese landen niet uit medelijden de rode loper uitrollen voor migranten maar wel omdat Europa dringend nieuwe arbeidskrachten nodig heeft.
“Europa is oud en afgeleefd en heeft menselijke versterking nodig.  Zij worden niet gemotiveerd door medelijden met de Levant, diens bevolking en vluchtelingen.  Weldra – zo Allah het wil – zullen we hen onder de voet lopen.  In  heel Europa lopen hun harten over van haat tegenover moslims.  Zij wensen ons dood, maar zij hebben hun vruchtbaarheid verloren.  Dus zoeken zij die bij ons. We zullen hen vruchtbaarheid geven!  We zullen kinderen fokken met hen, omdat we hun landen zullen veroveren!”

Ayed stelde dat “graag of niet” Amerikanen, Italianen, Duitsers en Fransen verplicht zullen zijn “vluchtelingen” toe te laten.
Het gebruik van massa immigratie als een vorm van verdoken djihad wordt in de koran beschreven: “Wie emigreert voor de zaak van Allah zal op aarde vele plaatsen en weelde  vinden. “

Infowars

 

4 gedachten over “Al jaren geleden voor gewaarschuwd…

 1. Door al dat fokken met Duitse deernen zullen, tot opluchting van Frans, alle Duitsers van de wereldbol verdwijnen. Dat binnen die fok ook vrouwelijke elementen worden geboren, kan Frans minder deren want die hebben in de nieuwe cultuur toch niets te zeggen

  • Als het u een troost mag wezen: behalve ikzelf, zullen ook nog eens 80 milj duitsers opgelucht zijn.

  • Van mij moeten de duitsers overigens niet van de aardbol verdwijnen, want het zijn veel te goede uitvinders en techniekers. Maar ze zouden wel uit de internationale politiek moeten blijven, zoals 100 jaar geschiedenis aantoont.
   Alle andere europese linkse ratten zouden zich trouwens ook moeten onthouden van politiek.

 2. Mijn hele leven lang ben ik al tegen elke vorm van geweld maar wat zou ik dergelijke perverse klootzak toch graag afmaken desnoods met mijn blote handen.
  En dan loopt daar in het Gentse een stelletje misdadigers rond die dergelijke rotzooi graag binnenhalen want ze zijn geen ballast op onze sociale zekerheid (torfs de luller) of het zijn welgekomen krachten die welvaart brengen (vrfstdt de zakkenvuller) en dergelijke vuile ratten mogen decadent parasiteren op ons geld!!!
  Wie is nu het meest ziek in zijn hoofd?

Reacties zijn gesloten.