Er was eens een verzorgingsstaat genaamd Zweden

Zweden glijdt af naar Anarchie

  • “U moet begrijpen dat Zweden erg bang zijn wanneer er een asielhuis wordt geopend in hun dorp. Ze hebben gezien wat er is gebeurd in andere gebieden.” – Een verkoper van alarmsystemen.
  • Sinds het parlement in 1975 heeft besloten dat Zweden multicultureel zou moeten zijn en niet Zweeds, is er een explosieve groei aan criminaliteit. Agressieve criminaliteit is gestegen met meer dan 300% en zedenmisdrijven zijn gestegen met een ongelofelijk aantal van 1.472%.
  • Veel Zweden zien de massa-immigratie als een dwanghuwelijk: Zweden wordt geforceerd in het huwelijk te treden met een man die zij niet gekozen heeft, maar wordt ondertussen wel verwacht hem lief te hebben en te respecteren, ondanks het feit dat hij gewelddadig is naar haar en slecht behandelt. Haar ouders (de overheid) vertellen haar om hem warm en solidair te behandelen.
  •  “Hebben de staat en ik nu een overeenkomst dat er over ons onderlinge contract opnieuw zal worden onderhandeld?” – Alexandra von Schwerin, haar boerderij is drie keer bestolen. De politie weigerde te helpen.

Er was eens een verzorgingsstaat genaamd Zweden, waarvan de inwoners zelden hun deur op slot deden.
Tegenwoordig is dezelfde staat een nachtwakersstaat…   lees dit artikel van Ingrid Carlqvist verder bij Gatestone Institute.

Ondertiteling en vertaling mogelijk via icoontjes onderaan.