Dries

Dries Van Langenhove op facebook:

Vandaag brengt Humo alweer een artikel uit over totale leugens. De bewering van Jihad Van Puymbroeck dat er een map zou bestaan met “200 pagina’s chatgesprekken over hoe S&V haar de mond zou snoeren” is natuurlijk op het eerste zicht meteen al belachelijk onrealistisch en zelfs al door haar eigen advocaat gecorrigeerd, maar de uitspraak is daarnaast — veel belangrijker — zowel door de Raadkamer, het Parket én de Kamer van Inbeschuldigingsstelling ontkracht. Toch negeren de media en een aantal linkse politici (o.a. de voorzitters van Groen) de rechtstaat en blijven ze deze laster herhalen.

Ze doen dit omdat ze weten dat ik niet de tijd noch de middelen heb om hen (iedere keer) aan te klagen voor laster. Twee dingen die zij als subsidiejunkies hebben bij overvloed. Met een rechtszaak voor laster straf ik dus vooral mezelf, ook al zou ik ze winnen.

De rechtstaat wordt in dit geval dus niet één maar twee keer verkracht door zij die beweren er de grote verdedigers van te zijn.

https://www.humo.be/nieuws/racisme-antisemitisme-en-naziverheerlijking-in-een-map-zaten-200-pagina-s-met-chatgesprekken-over-hoe-de-leden-me-de-mond-zouden-snoeren-heel-akelig~b2915aa3/

(3) Dries Van Langenhove | Facebook