“De vreedzame meerderheid is niet relevant”

Wes HardinAbsoluut relevant, het antwoord van Brigitte Gabriel aan Saba Ahmed (klik op hun namen voor meer duiding over beide dames), die zich erover beklaagt dat alle moslims als ‘slecht’ afgeschilderd worden.

Saba doet zich voor als een onschuldige studente, die toevallig heel bescheiden, op de achtergrond, deel uitmaakt van het publiek.

En het vervolg, nadat de uitzending voor opschudding gezorgd had.  Brigitte Gabriel heeft haar huiswerk gedaan en veegt de vloer aan met politieke correctheid.

VRIJHEID VAN MENINGSUITING in hoofdletters, zoals wij ze al lang niet meer kennen, of ervoor moeten boeten (VB kan ervan meespreken).

Wes Hardin

 

 

 

 

12 gedachten over ““De vreedzame meerderheid is niet relevant”

 1. Ahmed is zoals de meeste moslima’s zijn: een fanatieke verdedigster van haar geloof, terwijl Gabriel is zoals weinig westerse vrouwen zijn: kritisch tov de islam.

  • Gabriel heeft de islam dan ook aan den lijve ondervonden in haar geboorteland.

  • Ken er nochtans een heeeele hoop en niet alleen bij het VB.
   Wat mij wel ergert, zowel bij mannen als bij vrouwen is, wanneer ze kritiek uiten, die kritiek altijd voorafgegaan wordt door het zinnetje : ik ben niet racistisch maar…en dan komt het.
   Persoonlijk hou ik van Marokkanen, Pakistani, Turken, Indiërs, Afrikanen in hun land. Ik wens ze daar het allerbeste.

   • Maar helaas ze vluchten naar hier en willen alles hier invoeren waarom ze van bij hun zijn gevlucht

 2. Brigitte haar cijfers ivm de vreedzame Russen, Duitsers, Jappen die toch zoveel slachtoffers op hun geweten hebben kloppen wel niet, maar dat nemen we in koop. We zijn het gewoon dat er een loopje wordt genomen met aantallen. Opvallend is dat Brigitte de slachtoffers van de vreedzame Amerikanen vergeet te melden.

 3. Eigenlijk zou men zich moeten verwonderen over het feit hoe weinig joden, die toch in de Orient thuis zijn, van de mentaliteit van hun ‘arabische neven’ verstaan. Dat een toegeven tegenover de vijand in deze regio niet als een blijk van verzoeing aanzien wordt, maar als zwakte, dat wel een wapenstilstand -hudna – in ‘Dar-ul-Islam’ met anders gelovigen mogelijk is, maar geen vrede, geen ‘salam’. Temeer daar de joden in hun geschiedenis, tot de verwoesting van de tempel in het jaar 70 na Christus, gelijkaardig tegenover de Romeinen stonden.
  Zo lees ik bij prof.Yagael Yadin, verbonden aan de unif. van Jeruzalem, ook joodse zelfmoordacties, o.a. bij de verdediging van Masada : laat onze vrouwen sterven eer ze geschonden worden, en onze kinderen eer ze slavernij moeten verduren, en als wij hen allen om het leven gebracht hebben, laat ons dan de roemrijke weldaad aan elkaar bewijzen.

  • Die actie van de Zealots kan men niet vergelijken met de zelfmoord aanslagen die op bussen en in straten van Israel door moslims worden gepleegd. De zealots van Masada wilden geen lot als Romeinse slaven en daar er geen uitweg was stierven ze liever..
   Ik heb het boek “Masada, Herod’s Fortress and the Zealots’ Last Stand” geschreven door prof. Yigael Yadin. Ik heb Masada ook een paar keer bezocht, het is indrukwekkend. Het Israelische leger legt daar ieder jaar tijdens een ceremonie de eed af dat Masada nooit meer zal gebeuren of herhaald worden. Daarbij bedoelen ze niet enkel de zelfmoorden maar ook de overrompeling van het land door een vijand.

   • Volledig akkoord dat je, je bij de overrompeling van je land teweer moet stellen en dat men liever de dood verkiest boven het slavendom. Maar als je de geschriften van Flavius Josephus leest waren die Zeloten alles behalve engeltjes en ook hun hand niet omdraaiden voor een aanslag.
    En chapeau voor de Israëli, omdat ze elk jaar Massada herdenken en zich nooit meer willen laten overrompelen. Hadden wij Vlamingen maar zo’n herdenking waar wij met z’n allen ahterstonden.

 4. Graag, voor de verandering, toch ook eens een video over christenen. Die belangen mij nl meer aan. Heb wel met enkele zinnetjes, in onze kwaliteitsvolle media, gelezen dat Mossul nu christen vrij is. Wereldwijde beelden worden daar niet of hoogst zelden over verspreid.

  • Christenen uitmoorden is toegelaten en de pers schrijft er met de meeste moeite over maar als er een moslim een scheef woord wordt toegesproken dan staat de wereld op zijn kop

 5. We worden voortdurend geconfronteerd met het “gezaag en gezeur” over de islam, die, het weze nogmaals gezegd, een totalitaire ideologie is, en dus geen godsdienst, maar deze islam is hier in het Westen en Noord-Amerika niet zomaar uit de lucht gevallen. De islam werd immers geïmporteerd in het Westen door linkse en loge mafia’s die de “rode loper” hebben uitgerold. De politieke partijen die hier het voortouw namen, werden verkozen door een meerderheid van de bevolking!!
  Op 25 mei 2014 hebben we wat Vlaanderen betreft, opnieuw moeten zien dat de meerderheid van de bevolking(=klootjesvolk) hiermede akkoord is en blijft.
  Deze “rode loper” voor de islam gaat dan gepaard met een “politiek correcte terreur” om elk verzet tegen deze invasie in de kiem te smoren!!! Ook hiervoor stemt de meerderheid van de bevolking in de desbetreffende landen, alhoewel er alternatieven zijn om hun onvrede te uiten.
  Deze “rode loper” voor de islam gaat dan eveneens vergezeld van een ganse reeks problemen : een nog grotere immigratie, met :” misdaad, drugs, corruptie, afbraak van het onderwijs, etnische zuiveringen in wijken en steden, sociale fraude, zwarte economie, hoge fiscale en parafiscale lasten op de rug van de autochtonen, om het geïmporteerde profitariaat in leven te houden..enz ..enz..”., maar bij elke verkiezing in de betrokken landen stemt de meerderheid ervoor!!!
  Wat is dan het echte probleem: “De islam of het autochtone “klootjesvolk” in de desbetreffende landen.. Gezien het “bloeddorstige” verleden van de islam kan niemand zeggen dat hij of zij het niet wist.
  Het echte probleem is dus het “laffe klootjesvolk”, Brecht Arnaert verwees daar ook al naar in zijn toespraak(zie video op deze webstek).
  Men is immers “laf” omdat men dat wil zijn, niet omdat iemand daartoe het bevel geeft. Achter deze lafheid gaat immers de afgunst, nijd, haat en wraak schuil, want om te vechten tegen diegenen die weigeren laf te te zijn, is er voor dit laffe klootjesvolk niets te zwaar en te heet en kent de durf en ijver geen grenzen.
  Als we het probleem willen aanpakken is eerst een vlijmscherpe diagnose nodig van de kanker der lafheid. We moeten ons dan eerst richten op de oorzaken van deze lafheid en dus niet op de gevolgen ervan. De aanpak van de oorzaken zal echter niet eenvoudig zijn.
  Bij deze lafheid worden we immers geconfronteerd met “obsessies van razernij” waarvan de omvang de Himalaja doet verzinken tot een molshoop.
  Zonder extra-legale middelen is hiertegen dan ook niets te doen, en zonder deze extra-legale middelen stevenen we dan ook af op de ondergang van onze westerse maatschappij, wat dan ook de bedoeling is van de NWO.

  • Heel juist en nauwkeurig samengevat! Het “klootjesvolk” bestaat nu meestal uit gehersenspoelde simpele geesten die “men” kan kneden zoals “men” wil.

Reacties zijn gesloten.