De verkrachting van Zweden

Pat Condell klaagt de krankzinnige Zweedse welkompolitiek aan.   “De media weigeren erover te schrijven.  Een veroordeelde Afghaanse recidivist, die op het punt stond uitgewezen te worden, kon ten slotte toch blijven nadat… hij zich tot het christendom bekeerd had en hij daarop volgend een permanente verblijfsvergunning uitgereikt kreeg met alle daaraan verbonden sociale steun (zie video onderaan).   Volgens de statistieken heeft 1 vrouw op 4 de “kans” verkracht te worden in haar leven.  De import van moslims draagt bij tot een toenemende verkrachtingstendens: het hoort gewoon tot hun cultuur.  Wie een dochter heeft, weet dat zij een reële kans heeft een verkrachtingslot te trekken.

Zogenaamde onbegeleide “jongeren” verkrachten er maar op los.  Geen enkele vrouw, geen enkele plaats is veilig.  Noch op straat, noch in het openbaar vervoer, noch op enige andere plaats. 

De grote verantwoordelijken zijn de politici en de media, die de misdrijven en verkrachtingen van immigranten of hun afkomst verzwijgen.  Importmoslims zijn volgens de pers allemaal “Zweden”. 

Een Zweedse journalist is een leugenaar, een lafaard, een kakkerlak, een volksverrader, die ertoe bijdraagt dat Zweedse vrouwen verkracht worden.  Het is zijn verantwoordelijkheid omdat hij de “politieke correctheid” boven de waarheid verkiest. “

Het ontbreekt ons aan tijd om heel de opname te vertalen.  Mochten we de video met Nederlandse ondertiteling vinden, dan plaatsen we die alsnog.  U kan via “meer” en vervolgens “transcript” de geschreven tekst via een geautomatiseerde vertaling oproepen.

Enkele verwijzingen:

“Onbegeleide jongere van 16” stond sinds 2008 op een datingsite. Is in werkelijkheid 24!

Vluchteling verkracht 3-jarig kind. De migratieoverheid trachtte dit te verdoezelen.

Krant verzwijgt verkrachting in nachttrein.

Zweedse rechtbank ziet geen graten in verkrachtingen door moslims

Dank aan Wes H. voor de tip.

6 gedachten over “De verkrachting van Zweden

 1. Oppassen met het aantal verkrachtingen in Zweden: het is, net zoals hier, vaak gewoon seks met instemming, en bovendien heb je er de misdaad van ‘verkrachting binnen het huwelijk’. Een vrouw die beweert dat ze een jaar lang wekelijks werd misbruikt door haar man telt dus al voor 52 verkrachtingen.
  Teveel socialisme is schadelijk voor de hersenen.

 2. Nooit blauw plekken noch getuigen. Waarom de vrouw geloven en de man niet? Discriminatie!

   • De reactie van de redactie om de beweringen van Frans, als het gaat over vrouwen en Duitsers te willen weerleggen, getuigt, volgens mij, van een ongelofelijke brutaliteit (of is het naïviteit ?)
    Ik begrijp niet hoe het mogelijk is om ook maar enigszins te twijfelen aan de onwrikbare en niet-vooringenomen waarheid van zijn stellingen. Elke normaal begaafde persoon, en daarbij reken ik ook de redactie van Golfbrekers, moet dit toch als juist en als vanzelfsprekend
    aanvaarden en beamen… 🙂

   • Mannen die verkracht worden door vrouwen is gewoonweg fysisch onmogelijk en een smakelijke grap op zich, gezien er geen erectie optreedt bij weerzin. (bij sommige mannen zelfs niet bij veel zin)

Reacties zijn gesloten.