De val van het Krulkonijn én de gevolgen voor haar gulle bankiers

Mol Molshoop He - Gratis vectorafbeelding op Pixabay

Onze collega’s van ‘t Scheldt beschikken blijkbaar over mollen op het Antwerpse stadhuis.

“… Een gewoon mens beseft waarom hij gaat werken en meer dan de helft van zijn loon verliest als hij het bloementapijt aan subsidies onder ogen krijgt die van zijn loon moeten gefinancierd worden.

Want dat is de hamvraag…. beseffen de heren en vrouwen politici nog wel dat elke euro die zij in een subsidieproject stoppen, eerst moet opgehoest worden door iemand die een échte, niet gesubsidieerde job heeft?…”

Lees: EXCLUSIEF: ‘tScheldt dook in het subsidiewalhalla van Antwerpen: 21 lange bladzijden vol subsidies…. 21 bladzijden! – ‘t Scheldt

We verwijzen in dit verband naar ons vorig artikel waarbij de mogelijke betrokkenheid, resp. lichtzinnigheid, van de N-VA gesuggereerd werd:

Trouwens niet alleen in Antwerpen, maar ook in de Vlaamse regering worden er kwistig – op alle ministeries – subsidies rondgestrooid, zowel intra als extra muros:

We hebben een reeks gewijd aan de buitenlandse subsidies – ingediend “op voorstel van min. Jan Jambon” – u kan deze terugvinden als u “golfbrekers… dankt de vlaamse belastingbetaler” googelt. Onder het motto “we laten niemand achter” mochten o.a. Mozambique, Zuid-Afrika, Malawi, de Mekong Commissie… enz…aan de Vlaamse kassa passeren, sommigen zelfs meermaals met een abonnement. Daar bovenop mogen in Antwerpen blijkbaar de Boliviaanse brandweer, hulp aan hier verblijvende Senegalezen (ocmw is blijkbaar niet voldoende), feestvierders van de Ghanese onafhankelijkheidsdag, dorpen in Berber-Marokko, palliatieve ondersteuning van Marokkanen… u kan het zo gek niet bedenken of de Stad Antwerpen laat de eurootjes rollen…

Maar – we spreken uit ondervinding – vraag maar eens een subsidietje voor de 11 juliviering op het Conscienceplein… dan krijg je te horen – na maandenlang kommaneuken met dossierindienen, dossiervervolmaking, dossierbijlagen, dossiercijfers, dossierbewijsvoorlegging, dossiermotivatie…” dat er de band van het “evenement” met de gemeenschap niet genoeg aangetoond werd… En neen, de verantwoordelijke van het dossier was niet iemand van de rode kameraden… Wat kan voor Ghanezen is blijkbaar onmogelijk voor Vlaamse patriotten!

Bende komedianten!

1 gedachte op “De val van het Krulkonijn én de gevolgen voor haar gulle bankiers

  1. Je moet niet ver zoeken over het “waarom?” : Sinds Jan Jambon werd uitgenodigd door Thomas Leysen (stuurgroep Bilderberg meeting) om deel te nemen aan de jaarlijkse Elite Bilderberg meeting moet hij zich “bewijzen” door geld te transfereren naar de derde wereld. De geldtransfert vanuit de Klimaatakkoorden van Parijs is afgenomen, en dat moet opgevangen worden. Je ziet deze transferts ook vanuit de ons omringende landen en de EU. (deze worden “stiekem en stalks” uitgevoerd. Er mag geen haan over kraaien. Zouden we Jan Jambon geen vliegverbod geven naar de volgende Bilderberg meeting ? En zet De Croo ook maar op de lijst.

Reacties zijn gesloten.