Inzicht

Solutions Icon of Glyph style - Available in SVG, PNG, EPS, AI & Icon fonts

30.3.21 – Ontboezemingen over Somers krulkonijn op fb van Karim Hassoun, die zichzelf beschrijft als “... een rasechte Marokkaan, anti-racist en potentiële nachtmerrie voor elke xenofobe of racistische Vlaming. Ik heb bij niemand wat te rapen noch van iemand schouderklopjes te krijgen voor alle duidelijkheid…”

“Neen ze wordt niet harder aangepakt omdat ze een vrouw is…

Neen ze wordt niet harder aangepakt omdat ze een POC is, m.a.w. “gekleurd” is…Wie dat beweert bagatelliseert en ridiculiseert net racisme en misogynie en beledigt echte slachtoffers van dagelijks racisme en vrouwenhaat!

Ze wordt harder aangepakt omdat ze een publieke figuur is en bewust een publiek leven leidt…

Ze wordt harder aangepakt omdat ze een volksvertegenwoordiger is met een voorbeeldfunctie…

Ze wordt harder aangepakt omdat ze zelf jarenlang niets anders deed dan zelf de media opzoeken om zich een bepaald imago aan te laten meten…

Ze wordt harder aangepakt omdat ze jarenlang haar success story en zakelijk imperium verkocht, mede dankzij diezelfde media die ze nu verguist, als een soort blauwdruk die ze dan aan de man bracht via allerlei zogenaamde consultancy bedrijven…

Ze was de heldin van ‘wit’ Vlaanderen, hun exotisch fruit, hun perfect geïntegreerde voorbeeldallochtoon. Geen gevangene van haar “barbaarse” cultuur, geen gehoofddoekte en onderdrukte slavin van “dé Islam” maar hun vrijgevochten perfect Nederlands articulerende amazone. Het summum van integratie, assimilatie zelfs!

Dus bespaar ons die onzin over “women and people of color” die geslachtofferd worden op het altaar van partriarchaal wit Vlaanderen. Die ballon gaat in dit verhaal niet op.

Ze heeft haar toekomst eigenhandig de nek omgewrongen door zich in te laten met financiële malversaties, bedrog en leugens. Ze kon niet weerstaan aan de verleiding van het gemakkelijke geld en het luxeleventje dat erbij hoort… Point à la ligne.”

Solutions Icon of Glyph style - Available in SVG, PNG, EPS, AI & Icon fonts

Voorafgegaan op 29.3.21 door onderstaand berichtje:

Dit onderzoek mag niet enkel beginnen en eindigen bij Sihame El Kaouakibi Privé. Er is veel meer aan de hand.

De totale normvervaging en het gebrek aan daderinzicht bij betrokkene zelf, alsook haar voorbeeldfunctie als publieke en politieke figuur zijn ernstige verzwarende omstandigheden, maar de verwevenheid tussen politiek en publieke & private middelen en het feit dat zij zulke zaken jarenlang met sprekend gemak gedaan kon krijgen, is even problematisch.

Naast de Open Vld zijn minstens N-VA Stad Antwerpen in hetzelfde bedje ziek. Het is immers via de innige vriendschap tussen onder meer Nabilla Ait Daoud en Sihame dat meer mogelijk werd gemaakt. Niet geheel toevallig was eerstgenoemde N-VA schepen verantwoordelijk voor onder meer jeugd in die periode. Dat ze daar eens gaan zoeken en snuffelen. Over hand- en spandiensten gesproken…#LGU #SihameGate”

5,2 miljoen euro subsidies én monsterkorting op huur clubhuis Let’s Go Urban: waarom stad Antwerpen zo verveeld zit met de zaak-El Kaouakibi

Uit het uitgebreid artikel in De Tijd: De harde val van godenkind Sihame el Kaouakibi…

“…Vanaf 2016 kan het niet meer op voor El Kaouakibi. De Antwerpse schepen van Jeugd Nabilla Ait Daoud (N-VA) lost het huisvestingsprobleem van Let’s Go Urban op door de oude feestzaal van het Kiel ter beschikking te stellen. De renovatie mag 3,4 miljoen euro kosten. Andere organisaties kijken met afgunst toe. Dat geld krijgt de vzw niet in een keer betaald, maar in schijven, na het voorleggen van bestelbons en facturen. Opmerkelijk is dat de stad niet haar eigen ontwikkelingsmaatschappij inzet, maar het projectmanagement aan Let’s Go Urban laat. Zo kan El Kaouakibi zelf meubilair kopen zonder marktbevraging. Volgens het Vlaamse departement Cultuur, Jeugd en Media, dat er nog eens 400.000 euro bovenop legt, is dat niet ongewoon. ‘De stad gaf het gebouw in concessie. Het is niet uitzonderlijk dat de concessiehouder daarbij optreedt als bouwheer.’…”

“… ‘Ze is ondernemertje beginnen te spelen met het geld van anderen. De grondslagen van de ontsporing zijn volgens mij megalomanie en een luxueuze levensstijl. Als je daar kritiek op gaf, schilderde ze je binnen haar ruime netwerk af als een racist…”

“… ‘Er waren al jaren zoveel geruchten over slecht beheer dat ik me afvroeg waarom dat niet in de pers kwam en waarom Open VLD nog het risico nam om haar binnen te halen…”

Haar beschermheer krijgt het laatste woord:

1 gedachte op “Inzicht

 1. Karim, een rasechte Marokkaan en nachtmerrie voor de racistische Vlaming geeft zijn analyse. Prachtig. Of het gedrag van de overwinnaar in het bezette gebied. De Vlaming die naam waardig en die baas in eigen huis wil blijven, moet dus de koord kopen en betalen waarmee hij zich moet ophangen. (vrij naar Lenin). Kortom de ideale man die de samenzweerders achter het Coudenhove Kalergi plan nodig hebben om onze westerse maatschappij en beschaving te vernietigen. De multikul wil immers ook zeggen : “multicrimineel – multicorrupt – multidecadent – multiparasitair”. Over dit aspect zwijgt Karim natuurlijk, en nog meer over de samenzweerders en de communistische & loge maffiosi die er aan meewerken. Zijn facebook commentaar ruikt dan ook naar een operatie schadebeperking. Zijn aanval op : “het altaar van partriarchaal wit Vlaanderen”, is typische linkse en logetaal, en dit terwijl de islam het summum is van het patriarchaat !!! De aandacht van Sihame dient dan ook afgeleid worden naar het racistische Vlaanderen, zoals ook al het geval was met de homomoord in Beveren waar Bartje (Beria) Somers de aandacht afleidde naar het Vlaams Belang. Een typische communistische strategie.
  Met wie zit Karim in de slag ? Een woordje uitleg voor nog een beter inzicht.
  Hij heeft het dus zogezegd niet begrepen op Sihame. Zij staat immers model voor alles wat vloekt met de Islam, kortom een afvallige die moet gestraft worden, cfr. de voorschriften van de islam. En enkel hiervoor, en dus niet omdat ze fraudeert. Wat hij hierover schrijft verbergt immers zijn verborgen agenda. Zijn verontwaardiging over de fraude is dan ook gespeeld. Zijn eis om de “medeplichtigen” bij de VLD en de NV-A aan te pakken is dan ook selectief, en eerder een afleidingsmanoeuvre. Er zijn immers nog anderen!!
  Belangrijker is echter waarover hij niet schrijft.
  Dit heeft dan betrekking op de activiteiten van Sihame in Molenbeek, waar in de publicatie “Sihamegate” bij Golfbrekers werd naar verwezen. Ze ging er immers “terroristen” rekruteren voor danscursussen !! Buiten een kleine vermelding bij ’t Scheldt, heerst over dit aspect een oorverdovende stilte. En in bepaalde gevallen zegt een “stilte” meer dan ellenlange commentaren.
  Hij schrijft evenmin over de oorsprong van de geldmiddelen van Sihame. En over de rol van de banken en de notarissen bij de aankoop ervan. Hoe zit hier met de meldingsplicht aan het CFI ? En wat hebben de belastingen gedaan ? Hebben die geen vragen gesteld over de oorsprong van de fin. middelen voor de aankoop van al dat vastgoed op zeer korte tijd. Er zijn mensen met veel meer problemen voor veel minder. Werd hier het “Hawala” banksysteem” aangewend ?
  Hij schrijft evenmin over haar broer, de salafist en de zuster in Quatar. En over wie Sihame werkelijk is. Haar ganse loopbaan lijkt eerder op een “prefab” constructie die zorgvuldig werd uitgedokterd met dekmantels allerhande, en handlangers in tal van diensten. En met Bartje (Beria) Somers als “parrain”. Een “prefab” constructie die nu werd opgeblazen, door wie ?? en waarom ??
  Hij schrijft evenmin over de werkelijke macht in Vlaanderen en België, en dat zijn de logemaffia’s, één van de 2 olifanten in de kamer, die onzichtbaar moeten blijven. En over de rol van diensten die belast zijn met de veiligheid van de staat. En over de rol van buitenlandse veiligheidsdiensten, zeker in Antwerpen. Het feit dat nu alleen de nadruk ligt op het fraude aspect bij Sihamegate, is een aanduiding dat andere zaken moeten verborgen blijven.
  En Karim werkt hier blijkbaar aan mee, met zijn aanval op het witte Vlaanderen en op de racistische “flamins”. Hoe zegt men dat ook in Antwerpen : “Met gans Antwerpen, maar niet met mij….”.
  Een zaak is echter wel duidelijk : Bartje de Grote Lijder(sic) is nog niet aan het einde van zijn lijden, want als men bij een hond “moet” slapen, krijgt men zijn vlooien. Er zal dan ook op “Witte Donderdagavond in de tempels” heel wat leedvermaak geweest zijn met Bartje de Grote Lijder.

Reacties zijn gesloten.