De kat komt terug + addendum

Abou Jahjah, terug in luilekkerland, welkom geheten door multi-partijen-Bert, gastschrijver bij de Standaard, wil dat we in het verzet gaan.  Wij.  Hij is al eens teruggekeerd naar zijn thuisland en het beviel hem eigenlijk, feitelijk, toch niet zo goed.  Minder kansen, meer plichten.  Maar wij hebben de morele plicht – eender hoe – liever agressief dan assertief – in het verzet te gaan.  Om te beginnen met een Kristallnacht. Daar wordt overal hard aan gewerkt waar er ‘pro Palestina, anti Israël’ betogingen georganiseerd worden.  Parijs, Amsterdam, Brussel, Wenen, Stockholm, Londen, Chicago, Sydney en andere steden op alle continenten..

Abou Jahjah, de straatophitser in een maatpak.  De verwijzing naar nazi-Duitsland mag niet ontbreken:

 ‘Het is zoals het verhaal dat als volgt gaat: ‘zowel de nazi’s als de joden moeten het geweld en de waanzin in het getto van Warschau stoppen’. Dat was toen duidelijke steun voor de nazi’s, net zoals het nu een duidelijke steun is voor Israël. Iedereen die het geweld van de verdrukker gelijk stelt aan het verzet van de verdrukte, is ofwel totaal verkeerd geïnformeerd, moreel corrupt of een handlanger van de verdrukker’.

abou_jahjah

Foto: Studio Rony.

Bon, bij deze beschouwen we onszelf als handlangers.  Handlangers van de waarheid en van het bestaansrecht van Israël.  Mag het even?

Lees zijn oproep hier.

Add.: En volg zijn haattirade op facebook: https://www.facebook.com/dyababoujahjah?fref=ts

Deze oproep om Israëlische goederen te boycotten, kan ook omgekeerd toegepast worden:

FT

 

12 gedachten over “De kat komt terug + addendum

 1. Maak er niet teveel reclame voor want in Brussel zijn ze nog op zoek naar enkele eurocommisarissen die het goed kunnen uitleggen…

 2. Die allochtoon moet dadelijk van ons grondgebied verwijderd worden, dergelijke opruiende geweldpleger hoort hier niet thuis.
  Toch typisch dat zo een geweldliefhebber een forum krijgt in de standaard? Gelukkig flikkeren steeds meer Vlamingen dat links rioolkrantje buiten, persoonlijk zal ik ze nog niet aanraken laat staan er in lezen.

 3. Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat die Abu Jah Jah, terwijl hij zijn tijd in Libanon zat te slijten, riante uitkeringen door de Belgische, autochtone, belastingbetaler betaald, genoot. Maar blijkbaar zal het dan toch nog financiëel aantrekkelijker geweest zijn om terug naar “onze” (intussen al bijna niet meer van “ons”) contreien af te zakken. Het zou mij overigens niet verbazen dat hij door bepaalde, absoluut niet noodzakelijk islamitische, stromingen werd overhaald zijn tenten hier terug te komen opslaan. Kwestie van, o.a. wat koren op de molen van de molenaar te kletsen. Zo van: Dyab Abu Jah Jah neemt deel aan presentaties, panelgespreken voor een publiek van mijn kloten, publiceert controversiële opiniestukken op zijn blog, dat wordt dan opgenomen in de pers van mijn kloten, en stroomt vervolgens door naar de onnozele gedegenereerde die niet eens door heeft dat hij ondertussen tot tweederangsburger in eigen land is gedegradeerd. Is er hier toevallig iemand die over dergelijke kuiperijen iets zou kunnen meedelen?

 4. Zou deze kerel deze woorden wel zelf uit zijn pen krijgen? Mijn gedacht is dat er “iemand”voor dit kereltje goed geformuleerde teksten schrijft aan de hand van wat hij uitkraamt. Om het in het Nederlands te zeggen “een spookschrijver”.

 5. In Gaza 600 doden, in zijn buurland Syrie 160.000 doden, mede door de Hezbollah milities uit zijn eigen Libanon. Waarom horen we hem (en de PVDA+) daar nooit over?
  Antwoord: hij komt niet uit eigen beweging terug, maar op aandringen van Links, en die zijn nu eenmaal veel meer anti-joods dan anti-Bashar al Assad.

 6. Wat kan je tegen zo’n beroeps opruier inbrengen? Hij is van het zelfde gehalte als die Hamas -moordenaars uit de Gaza. Mooie referentie dus. Het is dan ook volkomen zinloos om met dergelijke lieden in discussie of wat dan ook te gaan. Wel erg dat deze kerel zijn hatelijke onzin kwijt geraakt in De Standaard, de vroegere kwaliteitskrant. Een regelrechte schande is het, en een aanfluiting van elke logica. Nogal wiedes dat deze kerel altijd maar driester en driester wordt. Als dat geen reden is voor iedereen om meteen zijn abonnement maar op te zeggen. Dat is de enige taal die ze daar verstaan.

  Luister naar wat Pat Condell in 2012 al te zeggen had over de zogezegde Palestijnse kwestie. Nog altijd brandend actueel – meer dan ooit zou ik zeggen – en helder in zijn rechtvaardigheid. Wie met een klein beetje gezond verstand, kan tegen dergelijk glashelder betoog ook maar iets inbrengen dat steek houdt ! Dat is andere koek dan datgene wat de corrupte media in binnen- en buitenland ons elke dag proberen voor te schotelen als de waarheid via het diaboliseren van de Joodse staat.

  Maar oordeel zelf: https://www.youtube.com/watch?v=mA5Y-4qim6U

 7. Ik kan mijn stem wel verheffen tegen de Islamisering van mijn land. Die stem telt niet. Men heeft ons machteloos gemaakt en ons die dicatuur opgelegd.
  Wat ik wel kan doen en ook doe, dat heb ik dan gemeen met de joodse gemeenschap in Antwerpen, JE KOMT ER NIET IN. Niet in mijn huis, mijn vrienden- en kenissenkring, mijn familie. Spreek mij niet aan want ik antwoord niet, ik loop je voorbij. Het is momenteel het enige verweer dat ik heb.

  Toen den Abu in Borgerhout met zijn relletjes begon stond ik perplex dat een lid van het St Maartensfonds, een bezoeker van de Debatclub, mij vertelde dat den Abu in een appartement van hem, boven hem woonde. Dat was dus op de Herentalsebaan boven het Tegelbedrijf Deryck.
  Ik weet het, je hebt de wet tegen, je kan en mag den Abu niet weigeren maar perplex staan mag je nog wel.

  • Volkomen akkoord, Anna. We weten niet wat eraan vooraf gegaan is. Enkele weken geleden werd een immobiliënmakelaar veroordeeld omdat hij de wensen van zijn opdrachtgever ‘een huurder zoeken die niet uit het ‘vluchtelingencircuit’ afkomstig was, ter harte had genomen. We zijn niet meer vrij te beschikken over onze eigendom. Als een pand te huur staat – met alle wettelijke beschrijvingen – dan mag men een verrijkend lid van de samenleving zijn recht op een woonst niet weigeren. Men mag er niet vanuit gaan dat ze de huur niet gaan betalen, dat ze een boeltje achter laten, dat ze de woning zullen beschadigen, dat ze de klinken en zelfs de wc-pot zullen uitbreken, dat ze… ‘anders’ leven dan we normaal gezien van een huurder verwachten.
   Als verhuurder ben je machteloos. Stel je eisen omtrent de potentiële huurder, dan ben je een racist.

   • Ik woon in Brussel in een nieuwbouwbuurt die toch met snelheidstreinvaart vervreemdt. Ik verwonderde er mij over dat véle huurders van een vlakbij mijn apartementsgebouw gelegen nieuwbouwproject, investeringsappartementen voor verhuring bestemd, immigranten zijn. De huurprijzen bedroegen enkele jaren geleden (ondertussen waarschijnlijk gestegen) 750€ voor een 1-, 850€ voor een 2-, en 950€ voor een 3-slaapkamerappartement, toch al niet niks. Ik sprak er op een dag de syndicus van het gebouw, die ook de appartementenverhuur bestiert, op aan. Men wist mij te vertellen dat om in aanmerking te komen als kandidaat huurder, men een inkomen van minimum 3x de huurprijs moet kunnen bewijzen. Deze informatie werd onmiddellijk gevolgd door de mededeling dat “als ik zou weten wat deze mensen allemaal aan uikeringen ontvangen, ik achterover op mijn gat zou vallen.”

    • Fred,
     Om een tipje van de sluier op te lichten :
     Het gaat om bedragen van 1200euro(voor een zo -gezegde alleenstaande) tot 4 à 6.000euro voor gezinnen van een man met een paar vrouwen en een hoop kinderen). Tel daarbij dan nog de sociale en fiscale fraude. Het overgrote deel draagt niets bij maar zuigt alleen maar leeg…!! Bovendien beschikken velen in hun land van oorsprong over inkomsten uit onroerende goederen of “andere investeringen.!!!”
     Nog een detail=het OCMW oplichten is niet strafbaar, het kan enkel aanleiding geven tot een (theoretische) procedure tot terugvordering!!!
     Het is niet om van op “gat” te vallen, maar om “ongelukken” te doen…!!
     PS : Ik heb de feiten indertijd beroepshalve vastgesteld!!! (voor diegenen die zouden twijfels hebben).

     • Lovenaar,

      Een tiental jaren terug kwam ik toevallig uit bij een databestand, in het beheer van, als ik dat goed heb, de KBC. Met dat databestand kon je, per wijk, de samenstelling van de gezinnen gaan checken. Ik ben dan de wijken waarvan ik wist dat ze overwegend door immigranten bevolkt waren (en overigens nog altijd zijn) gaan nakijken, en niet geheel tot mijn verbazing kwam daaruit naar voor dat die wijken voor 60%, en méér, bevolkt waren door, hou u vast, jawel: alleenstaanden. Moet er nog sociale fraude zijn? De mensen waarover het gaat wonen namelijk overwegend in kudde, uiterst zelden alleen. Het meest weerzinwekkende in dat hele verhaal is natuurlijk de dubbele standaard, waarbij de autochtoon voor dezelfde feiten met een aan razernij grenzende verbetenheid zal achtervolgd worden, terwijl deze parasieten gewoon en masse ongemoeid gelaten worden. De “overheid” weet natuurlijk beter dan wie ook dat, als ze er niet via alle mogelijke kanalen en constructies volle ladingen geld tegenaan smijten, de criminaliteits- en gewelddelicten zodanig de pan zullen uitswingen dat de eruit resulterende anarchie elke normale maatschappelijke werking onmogelijk zal maken.

 8. De vraag is=wie staat er achter Abu Jahjah? Het feit dat hij zijn commentaar gepubliceerd wordt in De Standaard zegt al iets. De Standaard maakt immers deel uit de van de sovjetachtige regime pers gecontroleerd door de loge!!! De echte Vlamingen kunnen van een dergelijke “hulp” nog niet dromen.
  Volgende vraag =waar is Abu Jahjah mee bezig?. Zeker niet met Gaza en de Palestijnen. Waar hij wel mee bezig is, is de voorbereiding van de machtsgreep van de islam in Vlaanderen(dat dan op zijn beurt kadert in de machtsgreep in Europa), in dienst van de linkse en loge mafia’s. Alle gelegenheden zijn dan goed om het vuur bij de “islamitische broeders” nog wat meer op te poken, en vooral, nog belangrijker, de schuldcomplexen bij de autochtonen nog wat meer aan te zwengelen. (cfr de strategie van Sun Tzu).
  Tijdens een debat op France 24 kwam de aap al uit de mouw. Als er geweld was tijdens de betogingen, kwam dit door de “discriminaties” van de moslims.
  Alle gelegenheden worden dus aangegrepen om de “rode loper” voor de islam nog meer uit te rollen. Een “islam” die dan ook een wapen is dat door de NWO wordt ingezet tegen het Westen, en waarbij er een pact is(zoals het berucht Molotov-Von Ribbentrop pact van 1939) tussen alles wat links & loge(=NWO) is en de islam.
  Wie gaat het deze keer halen ???
  Onafgezien daarvan, stelt zich eens te meer de vraag =wie heeft er voor gezorgd dat Abu Jahjah hier kom komen en blijven, en ongehinderd zijn gangen kan gaan?.
  Men zou versteld staan van het antwoord!!!
  We mogen Abu Jahjah dan ook niet onderschatten, en nog minder de occulte machten , die hem gebruiken, voor “verborgen agenda’s” die dan echter niet in de media komen.

Reacties zijn gesloten.