Voor alle duidelijkheid, voor wie het nog niet wist….

De islam als veroveringsideologie
Islam is geen religie, en ook geen cultus. Het is een compleet systeem.

De islam heeft religieuze, juridische, economische en militaire componenten. De religieuze component is een weerhaak voor alle andere componenten.

Islamisering doet zich voor wanneer er genoeg moslims in een land zijn om actie te voeren voor hun zogenoemde “recht om hun geloof te mogen belijden”.

Wanneer een politiek correcte maatschappij met een verscheidenheid aan culturen instemt met de “redelijke eisen” van moslims om hun “geloof te mogen belijden” krijgen ze de andere componenten er onder de tafel bij. Dat werkt zo: (bron voor de percentages: CIA The World Fact Book (2007).

Zolang moslims ongeveer 1% van de bevolking van een willekeurig land uitmaken zullen ze worden beschouwd als een vredelievende minderheid die voor niemand een bedreiging vormt. Ze worden, in feite, in artikelen en films afgebeeld als unieke, kleurrijke stereotypen:

Verenigde Staten – 1.0 % moslim
Australië – 1.5% moslim
Canada – 1.9% moslim
China – 1%-2% moslim
Italië – 1.5% moslim
Noorwegen – 1.8% moslim

cartoon_1

Bij 2% en 3% beginnen ze bekeerlingen te maken onder andere etnische minderheden en ontevreden groepen, voor een belangrijk deel in gevangenissen en onder straatbendes.

Denemarken – 2% moslim
Duitsland – 3.7% moslim
Verenigd Koninkrijk – 2.7% moslim
Spanje – 4% moslim
Thailand – 4.6% moslim

grote geleerden kweken

Vanaf 5% oefenen ze een onevenredig grote invloed uit in verhouding tot hun aandeel van de bevolking.

Ze zullen aandringen op de introductie van halal (zuiver naar islamitische standaard) voedsel, en zo zorgen voor banen voor moslims in de voedingsindustrie. Ze zullen de druk opvoeren op supermarktketens om dit voedsel in de schappen te plaatsen – met dreigementen voor het geval men aan die oproep niet voldoet. (Verenigde Staten)

Frankrijk – 8% moslim
Filippijnen – 5% moslim
Zweden – 5% moslim
Zwitserland – 4.3% moslim
Nederland – 5.5% moslim
Trinidad & Tobago – 5.8% moslim

vrede vrede vredaardsOp dit punt beginnen de pogingen de overheid zover te krijgen dat ze zichzelf volgens de regels van de sharia, de islamitische wet, mogen besturen. Het uiteindelijke doel van de islam is niet om de hele wereld te bekeren, maar om de hele wereld onder de wetten van de sharia te brengen.

Wanneer moslims 10% van de bevolking uitmaken zullen ze de wetteloosheid doen toenemen om zo te klagen over hun levensomstandigheden (Parijs – autobranden). Elke actie van een non-moslim die de islam beledigt wordt gevolgd door opstanden en dreigementen (Amsterdam – Mohammed cartoons)

Nadat ze een aandeel van 20% hebben bereikt zijn bij het minste of geringste rellen te verwachten, worden er jihad milities gevormd, komen er hier en daar moorden voor en wordt er af en toe een kerk of synagoge in de brand gestoken:

Ethiopië – 32.8% moslim

Bij 40% verschijnen de wijdverbreide bloedbaden, voortdurende terroristische aanvallen en aanhoudende oorlogvoering door milities:

Bosnië – 40% moslim
Tsjaad – 53.1% moslim
Libanon – 59.7% moslim

Met een goede opleiding komen we er wel

Met een goede opleiding komen we er wel

Vanaf 60% kun je ook verwachten: ongebreidelde vervolging van ongelovigen en andere religies, sporadische etnische zuiveringen (genocide), het gebruik van de wetten van de sharia als wapen en het invoeren van de jizya, de belasting voor ongelovigen:

Albanië – 70% moslim
Maleisië – 60.4% moslim
Qatar – 77.5% moslim
Soedan – 70% moslim

Na 80% kun je verwachten dat de etnische zuiveringen en genocide van de staat uitgaan:

Bangladesh – 83% moslim
Egypte – 90% moslim
Gaza – 98.7% moslim
Indonesië – 86.1% moslim
Iran – 98% moslim
Irak – 97% moslim
Jordanië – 92% moslim
Marokko – 98.7% moslim
Pakistan – 97% moslim
Palestijnse gebieden – 99% moslim
Syrië – 90% moslim
Tadzjikistan – 90% moslim
Turkije – 99.8% moslim
Verenigde Arabische Emiraten – 96% moslim

Vrouwelijke Armeense christenen

Vrouwelijke Armeense christenen

100% zal de vrede van Dar-es-Salaam inluiden – men denkt dat er vrede zal heersen omdat iedereen moslim is:

Afghanistan – moslim 100%
Saudi-Arabië – moslim 100%
Somalië – moslim 100%
Jemen – moslim 99.9%

Dat is natuurlijk niet het geval. Om hun bloeddorst te bevredigen beginnen de moslims dan elkaar om diverse redenen uit te moorden.

“Voor ik negen was had ik de grondregel van het leven als Arabier al geleerd. Die luidde: ik tegen mijn broer; mijn broer en ik tegen mijn vader; mijn familie tegen mijn neven en de clan; de clan tegen de stam; en de stam tegen de wereld. En wij allemaal tegen de ongelovige. – Leon Uris, “De Hadji” Naar het boek van Dr. Peter Hammond: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat

Bovenstaande is een vertaling van een artikel dat op diverse blogs is verschenen.

Zie ook:

Die “vreedzame meerderheid” doet er niet toe
http://antivenin.blogspot.be/2008/01/de-vreedzame-meerderheid-doet-er-niet.html

en

Het Moslim Broederschap Project
http://antivenin.blogspot.be/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

 

10 gedachten over “Voor alle duidelijkheid, voor wie het nog niet wist….

 1. Aan de redactie,

  mijn reactie heeft niet direct iets met het thema te maken maar met het volgende.
  Llikoed stuurde enige dagen geleden een reactie op het artikel : voor een land in het M.O is het een mirakel.
  Hun reactie kwam erop neer dat er bij een anti-Israël betoging weer hakenkruisen waren.
  Mijn reactie hierop kwam niet aan bod en ook het artikel van Likoed verdween.
  Mijn antwoord was ongeveer het volgende : in tegenstelling tot de 6 miljoen Israëli krijgen de 6 miljoen Vlamingen nooit een reactie in de pers als men hen nog maar eens met hakenkruisen wil beledigen. Afgezien van ATV dan,maar daar ging het meer om het bekladden van de graffiti en niet om de belediging aan de Vlamingen.
  Voor wat die hakenkruisen ter verdediging van de Palestijnen betreft, vroeg ik me af of ze die misschien meedroegen uit heimwee naar de Grootmufti van Jeruzalem. Hij, Hadj Amin El Hussein was voor de Palestijnen een held. Hij koos in 1940 de zijde van de Asmogendheden en schreef in juni 1940 aan Hitler : ‘le peuple arabe attend ave confiance votre victoire finale’. IOp foto’s in de uitgave Historia nr 32 uit 1973 zie je de Grootmufti in 1942 de moslim vrijwilligers van de SS-Waffendivisies Handschar, Kama en Skanderberg, met gestrekte arm groeten.
  Dus die betogers pro-Palestina zouden best een toontje lager zingen.

  • We hebben geplaatst wat we hebben kunnen recupereren. Van een Likoed-reactie ontbreekt elk spoor. Niets is perfect. Ook onze blog niet. Kreeg gisteren melding binnen dat een bericht pas na meer dan 48 uur zijn bestemming bereikt had.

 2. Om een gedacht te geven van de toestand in Londen, zie bruggetje hierna :
  http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/europa/grossbritannien-die-islamische-republik-von-tower-hamlets-13057573.html
  We zijn dus op de goede weg(sic). Het verloopt dus zoals reeds beschreven werd door Chesterton in zijn boek “The flying Inn” gepubliceerd in 1914!!!!
  Er is ook een arabisch spreekwoord dat in feite de essentie van de islam bevat in één zin, t.o.v. al de anderen :” De hand die je niet kunt afhakken , die kus je”. Dit wil zeggen, dat vanaf het ogenblik je die hand wel kan afhakken, je de hand dan ook onmiddellijk zonder dralen afhakt….” en dan is het gedaan met ze te kussen.
  Het “afhakken van de hand” is dus steeds een kwestie van tijd.. tot op het ogenblik men sterk genoeg staat als meerderheid of minderheid, maar afgehakt zal de hand worden.!!!

 3. De oorsprong van dit artikel ligt in het boek van Dr. Peter Hammond:
  “Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat.” dat gepubliceerd werd in 2010 of daarvoor.

  • Kunnen we hen niet een “handje” toesteken om hun doel te bereiken?

 4. Deze tekst heb ik nog vertaald naar het Nederlands uit het boek van Dr. Hammond in februari 2010 en die werd toen op “Angeltjes” gezet. Ik heb het teruggevonden in mijn documenten op mijn pc. Het doet me plezier vast te stellen dat het document nog gelezen wordt.

Reacties zijn gesloten.