“De islamitische meerderheid heeft nog nooit van tolerantie gehoord.”

INVASIEDe islamitische intolerantie verhuist naar de Europese steden
In de islamitische landen in het Midden-Oosten worden de minderheden bedreigd met uitroeiing. Wat in de asielzoekerscentra gebeurt, is gewoon de voortzetting van de Midden-Oosterse islamitische cultuur en traditie: dreigend, intimiderend en soms gewelddadig.

“Links wil het niet horen, maar ik zeg het toch: de islamitische meerderheid heeft nog nooit van tolerantie gehoord.”

De vijfde colonne van intolerantie en terrorisme verhuist naar de Europese steden. Terwijl de regering het jihadisme wil bestrijden, kunnen deze radicale moslims ongehinderd als oorlogsvluchteling Europa binnenkomen. Het is echt dweilen met de kraan open.  Lees het opiniestuk van Afshin Ellian in Elsevier.

Lees ook: Christenen na islamitische bedreiging gedwongen te verhuizen uit asielcentrum

En deze video over een soortgelijke situatie in en rond Duitse asielcentra:

 

10 gedachten over ““De islamitische meerderheid heeft nog nooit van tolerantie gehoord.”

 1. Slecht nieuws: de Russen, die ik voor het nieuwe morele kompas in de wereld hield, gooien het roer om en zijn plotseling links geworden. Op RTDeutsch, die ooit als enige Pegida live uitzonden, gaan ze in een lang artikel ineens tekeer tegen werkelijk alles wat islamkritisch is in Europa, het is gewoonweg niet te geloven, zo’n radikale ommezwaai. Zijn er mss duitse zilverlingen in het spel? Want daar zijn de duitsers toch echt niet vies van, zeker de industrie niet.
  http://www.rtdeutsch.com/26953/meinung/von-breivik-zu-pegida-der-schoss-ist-fruchtbar-noch-aus-dem-dies-kroch/

 2. Zolang men de islam blijft beschouwen als een godsdienst en niet als een gewelddadige ideologie zoals het communisme kan er geen juiste en volledige diagnose van de kanker gesteld worden. De “roden en de loge mafia’s” gebruiken de islam immers als een wapen tegen onze westerse maatschappij, die moet vernietigd worden.(cfr de strategie achter de NWO).
  Men moet bovendien van de “vijand” wie deze ook is, geen geschenken verwachten.
  Zoals reeds meermaals verloopt als zoals gepland.
  Tolerantie eisen van de islam staat gelijk met van een dronkaard, die in het 4de en laatste stadium is, eisen om niet meer te drinken!!!.
  Zoals bij het communisme, maakt de terreur( in al zijn vormen) een wezenlijk bestanddeel van deze ideologie en van het systeem dat er op gebaseerd is .
  Deze invasies zijn dan ook gepland en verlopen volgens plan.
  In het Westen worden de deuren opgezet door de verraders en collaborateurs.
  Het zijn deze laatsten die dan moeten ontmaskerd worden.
  Hierbij moeten ook diegenen aangepakt worden die verantwoordelijk zijn voor de chaos in het Midden Oosten en Europa, met de bedoeling deze invasies op gang te brengen.
  Zolang dat men heroïsche gevechten levert om niet te moeten zien en zeggen wat er te zien en te zeggen valt, zal het alleen maar van kwaad naar erger gaan.
  Momenteel beperkt het verzet zich tot het “klagen en zagen tot in den treure”, waarbij men dan opnieuw het “warm water aan het uitvinden is”.
  Om de boodschappers met het “slechte nieuws” aan te vallen, is er echter geen enkel probleem. Onder het slechte nieuws dient dan gewoon verstaan te worden : “de waarheid zeggen en schrijven!!! “

  • ‘…alles verloopt volgens plan’

   die rode draad loopt al enkele eeuwen door de opzet van dat plan.
   Zo wordt ons John Locke voorgesteld als de meest invloedrijke filosoof op de moderne tijden.
   Die Engelsman vorderde in de 17 e eeuw religieuze tolerantie waarbinnen hij moslims, protestanten, joden en heidenen omsloot. Katholieken moesten aan de kant blijven staan.
   Hij verliet Engeland onder de laatste katholieke Koning (had zich tot het katholicisme bekeerd) James II, koning van Engeland, Schotland en Ierland om zijn ideeën in Nederland en Frankrijk te komen verspreiden. Hij ging pas terug naar Engeland na de Glorious Revolution en The Bill of Rights, beiden tegen het katholicisme gericht en van die rechten voor katholieken was geen sprake. James II verdween en de Hollandse Willem III kwam op de troon. De orangisten in Noord Ierland gedenken dit feit nog jaarlijks met hun mars.
   Tot op vandaag verafschuwt de liberale publieke mening alles wat nog maar een zweem van trouw aan die katholieke religie aanwijst, terwijl men de islam ondanks de dagelijkse ervaringen als een te integreren deel in de liberale samenleving probeert voor te stellen, om over het jodendom nog te zwijgen.
   Ob Jude, ob Christ, ob Hottentot wir glauben all’ an einen Gott, schreef Erich Kästner en allen die hem volgen. Bij ob Christ vergeet men wel te zeggen dat katholieken niet gewenst zijn.
   Om zich toch maar gewenst te maken hoor je tegenwoordig de psalmen van Louis Lewandrowski die ze schreef voor de synagoge. Via de protestantse kerken kwamen ze in de katholieke terecht waarbij de eigen, aloude religieuze liederen in de prullenbak verdwenen.
   Nu wordt er gezongen van ‘Der Herr ist mein Herte, mir wird nichts mangeln(origineel).De Heer is mijn herder, mij zal niets ontbreken(in vertaling).
   Men kan geen twee heren dienen, bijgevolg haken de schapen af om ten onder te gaan in die liberale maatschappij.

   • Anna,
    Vergeet ook niet de bloedige terreur in Ierland!!
    Er is ook nog de slavenhandel !!
    http://www.globalresearch.ca/the-irish-slave-trade-the-forgotten-white-slaves/31076
    Zie het boek White Cargo :
    http://www.nytimes.com/2008/04/27/books/review/Lau-t.html?_r=0
    En er is ook nog de georganiseerde hongersnood in Ierland in 1840-1860!!
    http://henrymakow.com/2015/06/irish-potato-famine-was.html
    Deze tekst geeft een hallucinant beeld van de toestand in Ierland en van de door de Engelsen gepleegde gruwelijkheden!! Er wordt ook een verband gelegd met andere georganiseerde hongersnoden.
    En dit “volk” gaat dan lessen geven aan anderen.
    (over de concentratiekampen tijdens de Boerenoorlog zwijgen we nog).
    Er was toen in Vlaanderen ook een hongersnood!!. (omwille van de mislukte aardappeloogsten).
    Mijn kennis laat echter niet toe vast te stellen dat er achter deze toenmalige hongersnoden in Vlaanderen meer schuil ging.Misschien zijn er lezers die er meer van weten, rekening gehouden met wat er in Ierland gebeurd is.

    • Wij hebben nog veel te leren van onze ‘oudere broeders’ die herhalen en blijven herhalen, terwijl de eigen gruwelen uit het collectieve geheugen van de ‘Avondlanders’ geveegd wordt.
     In verband met die hongernoden werd onlangs nog herinnerd aan ‘The Crucifixion of Jews must Stop!’ een oud artikel uit de American Hebrew van oktober 1919.
     ‘From acros the sea six million men and women call to us for help, and eight hundred thousand little children cry for bread. In this catastrophe, when six million human beings are being whirled toward the grave because of their fate. And this fate is upon them through no fault of their own.
     Die zes miljoen bevonden zich in de sovjet unie, ze worden tot op de dag van vandaag in herinnering gebracht, dit in tegenstelling tot het uithongeren van katholieken. Ierland is het niet vergeten, maar de rest?
     Achter het bewust uithongeren zit een strategie.

 3. Er is maar één medicijn die helpt en dat is de “islamofobistrignina”, is pijnloos maar wel enorm effectief.

 4. Het geen onderscheid maken tussen verschillende godsdiensten en culturen is de grootste historische politieke fout die ooit werd gemaakt, behalve dan de stemmenwinst van de PS en soortgenoten! Het is geen probleem wanneer mensen in nood met dezelfde westerse bakermat , te helpen.Je geeft geen asiel aan “menseneters” omdat zij een bedreiging vormen , vooral als ze honger krijgen.Hoe is het mogelijk dat onze “voorhetzeggenhebbers” wel , bepaalde soorten binnenhalen die wereldwijd zorgen voor miserie , aanslagen met ontelbare onschuldige slachtoffers. Vrijheid van godsdienst klinkt het dan. Sedert die Islam onze deuren intrapte is het allemaal kommer en kwel . Onze naastenliefhebbers zijn godverd….. nog in staat om I-SSERS binnen te pakken nu ze ook op hun kl…krijgen van Turkije . Die I-ssers die dan moeten gaan lopen , ver weg van Allah zijn pretpark , kunnen die dan niet , volgens de EU mensenetersorganisaties niet beschouwd worden als hulpbehoevende , vervolgde mensen uit een oorlogsgebied .

 5. Op hun kloten krijgen? Die zogenaamde aanvallen op isis van Turkije is een rookgordijn bedoeld om zoveel mogelijk de PKK (Koerden) uit te schakelen.
  Wie waren de winnaars bij de laatste verkiezingen in Turkije <President Recep Erdogan heeft een dreun gekregen tijdens de verkiezingen in Turkije: zijn islamitisch-conservatieve AKP verliest haar absolute meerderheid in het parlement, voor het eerst in ruim tien jaar. De grootste klap werd uitgedeeld door de pro-Koerdische HDP

  Dochter van Erdoğan onderhoudt geheim militair hospitaal voor IS-strijders

  Een ontevreden verpleegster, die stiekem voor een team artsen in een Turkse stad in het zuidoosten van het land in de buurt van de grens met Syrië werkte, gaf informatie prijs over de vermeende rol van Sümeyye Erdoğan in verband met de medische verzorging van gewonde IS-strijders.

  Een 34-jarige verpleegster, van wie de persoonlijke gegevens geheim moeten blijven, heeft details onthuld die zij tijdens haar kwellende 7 weken durende dienst in een geheim militair ziekenhuis in Sanliufra, ongeveer 150 kilometer ten oosten van Gaziantep, heeft meegemaakt.

  Bijna iedere dag zouden er bij het militaire ziekenhuis kakikleurige Turkse militaire vrachtwagens aangekomen zijn met zwaargewonde ruige IS-strijders. Ze moest de operatieruimtes voorbereiden en de artsen helpen bij de operaties.

  Daarvoor kreeg ze royaal betaald: ze kreeg 7.500 dollar, maar niemand wist welke religie ze had. Een feit is dat ze Alawiet is en sinds Erdoğan het roer in het land heeft overgenomen, wordt de Alawietische minderheid door hem met verachting gestraft. Het Alawietische geloof zou een afsplitsing van de sjiietische islam zijn. zei ze.

  Bron:
  http://de.europenews.dk

  Bron oorspronkelijk artikel:
  http://en.abna24.com

  • OK Richard , dat heb ik ook al gehoord . Laat ons optimistisch blijven . Misschien heeft het iets te maken met de overeenkomsten in Geneve die Erdogan strikt wil naleven . (sic) wie weet zijn die operaties op het ruige IS krapuul , bedoeld niet om hun zielig leven te redden maar om de nog bruikbare organen weg te nemen en te verkopen op de tranplantatie markt , met dat geld zou Erdogan bv de WC’s in zijn nieuw paleis van een waterspoeling kunnen voorzien . Dat stinkt minder !

  • Wordt Öcalan en zijn terroristische PKK die meer dan 40.000 mensenlevens op hun geweten hebben nu door het Westen heilig verklaard?

Reacties zijn gesloten.