De anti-Israël president

Obama HoesseinLaten we even deze schokkende videocompilatie in herinnering brengen over de tegenstrijdigheden van Obama en zijn regering t.o.v. Israël.  Men kan zich afvragen wat de president van een democratische supermacht ertoe brengt zich op deze wijze te gedragen tegenover de enige gezonde en tolerante democratie in het M.O.

FT

1 gedachte op “De anti-Israël president

  1. ‘de enige gezonde en tolerante democratie in het MO’

    Mag zijn. Maar de beschuldigingen aan de Europese landen gaan me toch iets te ver omdat niet iedereen het met de politiek van Israël eens is.

    Robert Wistrich schreef op 20.102014 in zijn korte studie Mosaic, over ‘The beginning of the end of French Jewry’ en blijkbaar schijnt Jodenhaat : Europa’s nieuwe sociale beweging te zijn. Want schrijft hij, Frankrijk is niet de enige natie die geïnfecteerd is. De voorbije zomer rees de Jodenhaat tot dramatische hoogten in het UK, Nederland, Duitsland en elders. Als het tot anti-semitisme komt breekt een na-oorlogse, na-holocaustse eenheid door in gans West-Europa. Joden vrezen de anti-joodse partijen en horen van vrienden en familieleden wat er voorvalt in steden als Stockholm en ANTWERPEN.
    Nou moe.

Reacties zijn gesloten.