De MH-17 sage… und kein Ende!

Wes HardinDe VSA beweerden bewijzen te hebben dat de Russen achter het neerhalen van MH-17 zaten.
De Oekraïense regering beweerden met zekerheid te weten dat de Russen schuldig waren.
De EU volgde slaafs dezelfde redenering.
Geen van de drie heeft hierover bewijzen op tafel gelegd.  Ook niet in het voorgelegde tussentijdse rapport.  Niets.

En als het de Russen niet waren, dan waren het zonder enige twijfel – hoewel eveneens zonder bewijzen – de pro-Russische Oekraïeners, die
a) de raketlanceerder van de Russen gekregen hadden*
b) opgeleid waren door de Russen*
c) in hun midden geïnfiltreerd werden door Russen*

Indianenverhalen om duidelijk te maken dat de VSA weer op zoek waren naar een conflictsituatie om hun oorlogsindustrie te doen draaien.  Gelukkig hebben ze nu weer een afzetmarkt in het M.O., waar IS voor de aandeelhouders der wapenfabrieken een godsgeschenk is.  Met de ebolacrisis vallen er immers geen dividenden te rapen. Tenzij – nu begeven we ons op glad ijs – men gewoon elke besmettingshaard ter plaatse ‘radicaal’ uitroeit.

Het werd te stil op het oostelijk front.  Rusland liet zich niet provoceren.  Daarom werd Duitsland ingeschakeld om het oude indianenverhaaltje – het waren de Russen en / of de pro-Russische separatisten – nieuw leven in te belazen.  Want de Duitse Geheime Dienst zou met zekerheid weten dat de pro-Russische rebellen die raketlanceerder van het ‘democratische OekraÏense leger’ gestolen hebben.  Oorlogsbuit.  Bewijzen?    Wie heeft er bewijzen nodig als die niet het gewenste resultaat opleveren? Als de ‘verdachten’ bij voorbaat gekend, beschuldigd en veroordeeld werden?

* Vul aan met andere mogelijkheden.

Collega-blogger Xander heeft er ook zo zijn mening over:

BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17

“De Westerse media heeft het weer geflikt. Met schreeuwerige koppen werd ons wijsgemaakt dat de Duitse geheime dienst (BND) ‘overvloedig bewijs’ zou hebben dat vlucht MH-17 door de pro-Russische separatisten werd neergehaald. Een vluchtige blik op de feiten leert dat dit complete onzin is, en die bewijzen er helemaal niet zijn. Wellicht is dat wel de ware reden waarom de Nederlandse regering weigert een hoorzitting over dit ‘bewijs’, dat onder andere zou bestaan uit satellietbeelden, te houden (2).”

“Wat meespeelt is dat Moskou en Kiev zijn overeengekomen dat de EU de enorme gasrekening van Oekraïne aan Gazprom moet betalen. De regeringen in Europa zijn er daarom bij gebaat de aandacht van de burgers af te leiden van het feit dat er $ 4,5 miljard (3) van hun belastinggeld zal worden weggesluisd naar de Oekraïense regering.”

Lees heel het artikel.

Wes Hardin

2 gedachten over “De MH-17 sage… und kein Ende!

 1. Zoals reeds vroeger gezegd : ze moeten allemaal zwijgen, zie Lockerbie, Smolensk, KAL 007, TWA 800, en recenter ook in Java, zie bruggetje :
  http://en.wikipedia.org/wiki/Mount_Salak_Sukhoi_Superjet_100_crash
  Zie ook de “vliegtuigramp” in Moskou waarbij de Total -baas Christophe de Margerie om het leven kwam. Voornoemde was russisch gezind en stelde de “petrodollar” in vraag.
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/wirtschaft-und-finanzen/markus-gaertner/total-vorstandschef-und-dollar-gegner-de-margerie-stirbt-bei-flugzeugunglueck-in-moskau.html
  Bovendien mag men inzake MH 17 niet vergeten dat Duitsland de facto nog steeds bezet gebied is, onder controle van de USA en Londen(of beter gezegd van de er gevestigde bankstersmafia’s). Merkel verraad op alle mogelijke manieren de belangen van het Duitse volk. In Kiev zijn joodse oligarchen en mafioso’s aan de macht, die er geplaatste werden door hun soortgenoten in de USA, zijnde AIPAC lobby, met oog op een conflict met Rusland. Merkel voert dan ook trouw al de bevelen uit die haar worden gegeven door de echte machthebbers in Duitsland.(=de NWO en de occulte machten die er achter schuil gaan).
  Men weet maar al te goed wat er gebeurd is met deze MH 17, maar overal moet men zwijgen, en is het niet van willen, dan is het van moeten, ingevolge chantage. Overal zitten er dus pseudo-elites die hun volkeren en landen verraden en verkopen.
  De waarheid over MH17 zal dan ook nooit naar buiten komen..en intussen is men de vissen aan het verdrinken.

 2. De Belgen die de dappersten zijn onder de Galliërs – omdat zij het verst van de beschaving verwijderd zijn, liet Caesar daarop volgen, maar dat vervolg werden geschrapt in onze geschiedenislessen – dus de dappere Belgen hebben in het luchtruim van Estland in hun F 16, samen met de Portugezen en de Zweden, die zich optrokken aan de dapperheid der Belgen, een Russisch, onbewapend, verkenningsvliegtuig terug gedrongen uit het luchtruim van Estland. Onze dappere luchtmacht moet zich nu eenmaal met iets bezig houden.

Reacties zijn gesloten.