Cyclus

FATA MORGANA, deel 2: VACCINATIES GEVEN UW VRIJHEID TERUG.

Meermaals heb ik de indruk bekeken te worden door pro-vax Vlaamsgezinden als een verward iemand…..  Daarom beveel ik, naast de talloze bijdragen bij vorige “Cyclussen”  twee volgende artikelen aan :  “Die Leibeigenschaft ist zurück – und kaum einer merkt’s” auteur Dr. Gert Reuther enVaclav Klaus : de voortschrijdende zelfvernietiging van het Westen en haar versnelling door de Covid-pandemie” met ter begeleiding deze video:

Nvdr: haast u, bekijk bovenstaande video vooraleer deze de poco-(corona)-mist ingaat zoals bij de vorige Cyclus de video betr. de discussie van Gideon van Meijeren (pedofilie beschuldigingen) eveneens niet geschikt geacht werd voor uw gemoedsrust… en bijgevolg verwijderd werd.

Nog voor de grote paniekzetting toesloeg was ik al vastbesloten deze wereldwijde aanval op de vrijheid van mensen te bestrijden. (Voor maart ’20).  Ik blijf bij de mening dat de Vlaams-nationalisten die mee de dictatuur helpen installeren fout zijn, zoals Johan Sanctorum in zijn bijdrage op Doorbraak van 23.10.  Daarop valt hij de vrijheidsstrijders aan onder de titel: Is het recht op domheid een grondrecht?”Hetzelfde gebeurt op facebook waar gesteld wordt dat ongevaccineerden bij manifestaties een gevaar vormen voor gevaccineerden.  Dit is onrechtstreeks bekennen dat “vaccins” niet helpen…..

Bij het schrijven van dit artikel is het zo goed als zeker, dat de mondmaskers terug verplicht gaan worden in Vlaanderen….  Wat een klucht!!!!!!  Eerst zorgt men, ook middels bedreigingen, dat in “blank autochtoon” Vlaanderen minstens 90% gevaccineerd zijn – voldoende voor immuungarantie – en dan laat men weer iedereen de slavenmaatregelen volgen, aan de universiteiten eerst.  Figuren zoals Frank Vandenbroucke en Geert Molenberghs zijn echte booswichten, want ik twijfel er niet aan dat ze de ware toedracht van deze “Covid-terreur” kennen.  Wellicht zijn ze – horresco referens – Mark Van Ranst op kop, slechts gevaccineerd met een placebo.  Intussen komt wereldwijd, op allerhande platformen, een niet eindigende opsomming voor van (vaak jonge) mensen, die haast schielijk na de vaccinaties stierven.

In deze strijd tussen pro en contra is mijn standpunt onverzoenlijk met de “believers” van deze zgn. pandemie.  Ze sluit naadloos aan bij mijn levenslange strijd, als Vlaamsnationalist, om ieder mens en de Vlamingen vooral, te bevrijden van de op hen uitgeoefende tyrannie en poging tot verslaving.

De covid-passen zijn ongrondwettelijk en voeren een apartheid in.  Ze verstoten tegen het gelijkheidsbeginsel art. 10, het verbod op discriminatie in de toepassing van rechten en vrijheden art. 11 en de persoonlijke vrijheid art. 12 (allemaal van de Grondwet).  De Grondwet is, het weze herhaald, niet bedoeld om de machthebbers te bevestigen, maar om de burger te beschermen tegen de uitwassen van de Overheid.  Zelfs Philippe De Backer (VLD), ex-coordinnator van testen en mondmaskers, noemt in zijn boek “En nu is het oorlog de coronaberichtgeving in de media tot nu toe, obsessief.

Nvdr: het kleine duiveltje in ons “liet ons dit gewoon doen”, het plaatsen van deze begeleidende video:

De N-VA speelt een afwijzende rol in het opleggen van verdere corona-maatregelen (als het goed is zeggen we het ook).  Maar de Vlaamse Beweging moet daarover niet verder gesplitst worden; ze is dat al.  Aan al de “chicaneurs” tegen onze verzets-standpunten raad ik aan: lees ook de alternatieve media (op het einde nogmaals een opsomming!)  Waarom onze opwinding? Zelfs in Italië en Oostenrijk zijn de beschikkingen al getroffen dat men niet meer mag werken als men geen QR-code (bewijs van vaccinatie) heeft.  Deze codes, die naar een satanische controle-maatschappij leiden, zullen ook in de toekomst ingezet worden, voor onze ecologische voetafdruk, het aantal verplaatsingen, de contacten die we hebben  (!!!) en de toelating om nog op internet aan te sluiten (!!!!).   Dit verzin ik niet, maar zeggen de leidende figuren zelf van het WEF en de VN in hun boeken en publicaties. (het Forum van Young Global Leaders, zoals Alexander De Croo, Mark Rutten en Sigrid Kaag).

Het Vlaams Nationaal spectrum moet zich bevrijden van die infiltranten in hun kringen, die het onmogelijk maken een echte verzetspolitiek te voeren tegen de mondmaskers, de Covid-passen, het ontslaan van ongevaccineerden en het verzwijgen van de vax-doden.  Dat dit wel mogelijk is toont de ingewijde kennis in de Oostenrijkse FPÖ, bij de partijen aan de macht in Hongarije en Polen, bij het Forum voor Democratie in Nederland en de straatbeweging in Frankrijk die steeds maar groeit.

Tot slot: DENK ZELF NA en bewandel niet de platgetreden paden: zit niet ganse avonden zielloos de leugens te slikken van de MSM televisiekanalen.

Informeer u op: Frontnieuws.com;   Niburu.co;  Xander-nieuws.net;  ninefornews.nl;  Café Weltschmerz.nl; dailyexpose.co.uk; uncut-news.ch; uitgeverij De Blauwe Tijger Groningen; viruswaanzin.be; katholiek forum.net

De Nederlanden vochten een tachtigjarige Oorlog voor vrijheid en tolerantie.  We gaan ons dat niet op enkele maanden terug laten afnemen!

Jos Wouters, Boom, 25.10.21

6 gedachten over “Cyclus

 1. Het artikel van Sanctorum is inderdaad om te huilen. Zijn viscerale afkeer van alles wat N-VA is druipt ervan af. Voor alle duidelijkheid, ik vind heel de N-VA ook een onbetrouwbare partij. Maar dit om heel andere redenen.
  Ook zijn uithaal naar Nederland waar het grote probleem van ‘besmettingen’ zou liggen in die gemeenten met een groot aantal gelovigen is niet alleen totaal onwaar, maar bewijst ook hier weer een irrationele afkeer.
  Ik citeeer:
  De Nederlandse Bijbelgordel, nu ook coronagordel Die covidpas bewijst dus gewoon dat je gevaccineerd bent en laat horeca, sport en cultuur draaien, om te vermijden dat we weer in een lockdown terecht zouden komen

  Het omgekeerde is echter waar. Dus tot welke haat blinde angst kan leiden.

  Heel zijn betoog is trouwens een opsomming van ad hominem argumenten. Schelden met andere woorden. Iemand naar het hoofd gooien dat hij dom is, is wel het laagste argument dat je kan verzinnen. Dan denk je niet meer rationeel. Geen enkel inhoudelijk argument lees ik. Ik heb sterk de indruk dat Sanctorum verworden is tot een bange (blanke) oude man.

 2. Sanctorum is de verpersoonlijking van de DOMHEID. Ik zou mij schamen moest ik de woordkramerij van Sanctorum gebruiken. Die man hoort thuis in een dwangbuis want getroffen in zijn brein door een bliksemflits van onkunde en vooringenomendheid.

 3. Vanaf vrijdag zijn we dus zover in Vlaanderen. De C-dictatuur is een feit. Met dank aan Jambon en de zoveelste draai van 180° van N-VA. De Croo glundert. Kus van Schwab en een bank vooruit. En ondertussen dendert de WEF dictatuurtrein uw kamer binnen.

 4. Mr Wouters,
  Nog enkele bemerkingen, rekening gehouden met de nieuwe Covid 19(84) terreur die gisteren werd afgekondigd door Vivaldi, de communistische logemaffia bende.
  1. De aantallen besmettingen : welke ? wie ? waar ? wat ? hoe getest ? Men blijft hier eens te meer verdacht vaag. Een aanduiding :
  https://www.tijd.be/dossiers/coronavirus/belgie-ondanks-hoge-vaccinatiegraad-bij-coronakoplopers-in-west-europa/10341520.html

  Op basis van het voormelde zijn er verschillende verklaringen :
  1. Het vaccin werkt niet,
  2. Het gaat hier om schadelijke bijwerkingen veroorzaakt door dit vaccin,
  3. Het gaat hier om infecties veroorzaakt door een verzwakt of uitgeschakeld immuun systeem.
  Het probleem en gevaar zijn dus de gevaccineerde :
  https://www.frontnieuws.com/volledig-gevaccineerden-lopen-veel-meer-covid-infecties-op-dan-ongevaccineerden-en-het-wordt-met-de-dag-erger/
  https://www.frontnieuws.com/uit-officiele-regeringsrapporten-blijkt-dat-de-volledig-gevaccineerden-in-der-loop-der-tijd-hun-immuunsysteem-verliezen-immunodeficientiesyndroom/

  Een bron uit de USA :
  https://www.unz.com/proberts/hard-facts-pour-in-from-country-after-country-that-covid-cases-rise-with-vaccination-and-the-stupid-media-reports-that-the-cases-are-the-result-of-permitting-people-freedom-of-movement/
  met citaat :
  ““What the British are saying is they are now finding the vaccine interferes with your body’s innate ability after infection to produce antibodies against not just the spike protein but other pieces of the virus. Specifically, vaccinated people don’t seem to be producing antibodies to the nucleocapsid protein, the shell of the virus, which are a crucial part of the response in unvaccinated people.” https://www.globalresearch.ca/covid-vax-you-can-never-achieve-full-immunity-again-government-stats-unveil-horrifying-truth/5759472
  WHO (Accidentally) Confirms Covid Is No More Dangerous than Flu
  https://www.globalresearch.ca/who-accidentally-confirms-covid-no-more-dangerous-flu/5726311 “ (=einde citaat).

  Over de toestand in de EUSSR :
  https://www.frontnieuws.com/27-247-doden-2-563-768-gewonden-na-covid-19-injecties-in-europese-databank-taiwan-registreert-meer-sterfgevallen-door-vaccin-dan-door-virus/

  2. Belangrijker is echter dat het hier niet gaat om een vaccin, maar om een genetisch experiment, dat valt onder de Nürnberg code.
  https://www.frontnieuws.com/rechter-eist-nieuwe-ronde-van-neurenberg-processen-tegen-de-huidige-heersende-klasse-beschimpt-experimenteel-vaccin/
  met citaat :
  “Enkele dagen geleden, tijdens een vrijheidsbijeenkomst in Italië, betrad een voormalige magistraat in Rome, Angelo Giorgianni, het podium om de aanpak van het coronavirus door de regering te veroordelen. De rechter hekelde de “Groene Pas” van het land en riep op tot een nieuwe ronde van Neurenberg-processen tegen de huidige heersende klasse. Bovendien noemde hij de mandaten van de regering voor experimentele injecties met mRNA “misdaden tegen de mensheid”, schrijft Rairfoundation.com. “ (= einde citaat).

  Het “vaccin” is dus een biologisch wapen, en bijgevolg zitten we volop in een biologische oorlogsvoering.

  3. En een “vaccin” tegen wat ?
  https://www.frontnieuws.com/dr-peter-mccullough-het-covidvirus-is-nog-nooit-geisoleerd-en-er-is-nog-nooit-aangetoond-dat-het-ziekte-veroorzaakt-de-hele-pandemie-is-gebaseerd-op-een-valse-wetenschappelijke-mythe/

  4. De “muilbanden” : Deze zijn niet alleen nutteloos maar ook schadelijk, dit geldt eveneens voor de waardeloze PCR testen, en over het verband hiertussen :
  https://www.frontnieuws.com/onder-de-dekmantel-van-covid-is-er-een-doelbewuste-drieledige-aanval-op-onze-gezondheid-en-ons-leven-met-teststaafjes-gezichtsmaskers-en-gifstoffen/
  Deze “muilbanden”, en de leugens en bedrog hierover, hebben echter een andere bedoeling : vernederen, dit is kenmerkend voor communisten en psychopaten. Een citaat : “In my study of communist societies, I came to the conclusion that the purpose of communist propaganda was not to persuade or convince, not to inform, but to humiliate; and therefore, the less it corresponded to reality the better.” -Theodore Dalrymple “ (= einde citaat).

  5. Het plan :
  https://www.frontnieuws.com/mike-yeadon-tijdschema-naar-tirannie/

  met citaat over wat nog gaat komen fase 5 :

  Fase 5: Vestig chaos en staat van beleg. (november 2021 – maart 2022)
  > Maak gebruik van het tekort aan goederen en voedsel.
  > Veroorzaak de verlamming van de echte economie en de sluiting van fabrieken en winkels.
  > Laat de werkloosheid exploderen.
  > Pas een derde dosis toe op de gevaccineerden(boosters).
  > Leg verplichte vaccinatie op voor iedereen.
  > Versterk de mythe van de varianten, de doeltreffendheid van het vaccin en de kudde- immuniteit.
  > Demoniseer de ongevaccineerden en houd ze verantwoordelijk voor de doden.
  > Arresteer de oppositieleiders.
  > Iedereen een digitale identiteit opleggen (QR code): Geboorteakte, identiteitsbewijs, paspoort, rijbewijs, ziekteverzekeringskaart…
  > Stel de staat van beleg in om de oppositie te verslaan.

  – Resultaat, Tweede stadium van digitale controle. Gevangenneming of verwijdering van de tegenstanders. (over de voorbije fase en fase 6 : zie tekst in de voormelde brug.) Een meer uitgebreide analyse is er in de volgende brug :
  https://themillenniumreport.com/2021/06/heres-the-covid-game-plan-for-global-genocide-and-enslavement-of-humanity/

  6. Het uiteindelijke doel :
  – Een genocide :
  https://www.frontnieuws.com/wat-gaat-er-gebeuren-met-alle-lichamen-die-zich-het-komende-jaar-en-daarna-gaan-opstapelen-als-de-gevaccineerden-massaal-beginnen-te-sterven/
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/ook-uitvinder-mrna-technologie-in-covid-vaccins-maakt-openlijk-vergelijking-met-de-holocaust/

  – Wie het overleeft, dient gekoppeld te worden aan het A.I. netwerk :
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/wetenschappers-presenteren-nanosysteem-waarmee-internet-of-bodys-wordt-gerealiseerd/
  met citaat : “ Technologie om alle mensen digitaal aan A.I. te koppelen en te beroven van al hun privacy en vrije wil ligt reeds klaar, en zal volgens het WEF in 2030 verplicht zijn ingevoerd
  In zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’ schrijft WEF topman Klaus Schwab hoe in 2030 een ‘Internet of Bodys’ zal zijn gerealiseerd, en de lichamen van ALLE mensen verplicht aan centrale A.I. systemen zullen zijn gekoppeld. Zelfs uw gedachten, wensen en emoties zullen worden gecontroleerd en aangestuurd, en nooit meer van ‘uzelf’ zijn, omdat er geen ‘uzelf’ meer bestaat… “ (=einde citaat)

  En over de rol van de dokters hierbij :
  https://www.frontnieuws.com/dr-judy-wilyman-dokters-zijn-medeplichtig-aan-misdaden-tegen-de-mensheid/
  met citaat : “De laatste decennia zijn artsen “opgeleid” in door de farmaceutische industrie gefinancierde medische scholen met door de industrie gefinancierde wetenschap. Hun wordt geleerd dat iedereen die de ingrediënten van vaccins (medicijnen) of de ernstige risico’s van vaccins bespreekt, een “antivaxxer” en een “samenzweringstheoreticus” is. Deze zelfde opinie wordt aan het publiek verstrekt in de door de bedrijven gesponsorde mainstream media om elke wetenschappelijke discussie over de risico’s van deze medicijnen, die aan gezonde mensen worden gegeven, te denigreren.” (=einde citaat).

  7. De repressie :
  Hier worden dan de “niet gevaccineerde” geviseerd, die ook grotendeels behoren tot rechtse, nationalistische en traditioneel katholieke middens, of ook de “politieke vijanden” van de communistische logemaffia’s.

  Een middel is de “coronapas” die neerkomt op den “apartheidssysteem”, ingevoerd, door diegenen die moord en brand hebben geschreeuwd over de “apartheid” (sic) in Zuid Afrika. Of toepassing van het motto : “rood of geen brood”. De volgende stap zal dan uithongeren zijn, een nieuwe Holodomor :
  https://www.blacklistednews.com/article/81058/chomsky-starve-the-unvaxxed-into.html
  met citaat : “Leftist intellectual Noam Chomsky in a recent interview endorsed segregating the unvaccinated from society and denying them food in a neo-Bolshevik Holodomor 2.0 strategy to starve them into submission” (=einde citaat).

  Ook in Vlaanderen, na de ramp van 1830, hebben we hier al een voorgeschiedenis met de hongersnoden, vanaf 1840, en die “vergemakkelijkt” werden door de 2 Olifanten in de kamer, met een schade, waarvan we nog steeds de gevolgen dragen.

  8. Het verzet :
  Het verzet van de NV-A was dan ook zeer vlug gedaan. Broeder Bartje, de Grote Lijder, is immers schatplichtig aan de 2 Olifanten in de kamer.
  Het Vlaams Belang : is om te wenen zeker als men al voormelde info bekijkt :
  https://palnws.be/2021/10/vlaams-belang-niet-te-spreken-over-uitbreiding-coronapas/
  met citaat : “ Oppositiepartij Vlaams Belang verzet zich tegen het invoeren van een coronapas voor kleinere activiteiten, zoals in de horeca. “Wij zijn voor vaccins – want vaccins werken – maar wij zijn ook voor persoonlijke vrijheid en burgerrechten….” (=einde citaat).
  In het verzet gaan zonder de samenzwering en de samenzweerders te ontmaskeren is een teken van bangheid en zwakheid. Een begin van een kritische reactie was er bij de concurrentie, maar wel zonder enige grondige analyse, maar beter dat dan niets :
  https://www.tscheldt.be/opnieuw-oplaaiend-en-knetterend-als-voorheen-het-vreugdevuur-der-virologen/

  En dan nog Johan Sanctorum waar U naar verwijst. Hier stelt zich de vraag : “Is er een fundamenteel recht op verraad” . Wat deze valse profeet schrijft zijn immers daden van (hoog)verraad die vallen onder artikel 135 bis van het S.W. Hij levert via zijn tekst immers hand & spandiensten aan buitenlandse vijandige belangen, die achter de Covid 19(84) samenzwering schuil gaan.
  Het voormelde is dan ook maar een zeer beperkte greep uit de massa informatie die op het net beschikbaar is, voor iedereen. Wat is het probleem om deze aan te wenden ? Het gaat hierbij dan ook niet om één of ander banaal gebeuren maar om een monsterachtige samenzwering, die onze Westerse maatschappij zal vernietigen, en vervangen door een communistische NWO dictatuur en terreurregime, zoals dat van de USSR in 1917 en later. Alle verzet hiertegen is niet alleen een recht maar een heilige plicht.

 5. De covidpas is er, wat voorspelbaar was; de moordenaars in plaatsen van bestuur voeren immers overal hetzelfde stappenplan uit in opdracht van de Asjkenazische Jid achter de schermen. Jan Met Vrees geeft geen enkele tegenstand en knikt slaafs “ja” naar zijn meesters in Brussel waar de schaduw heerst.

  Het is echter belangrijk te weten dat de leiders van het belgiekske geen gezag hebben, product als dat belgiekske is van de Franse Revolutie en de valse beginselen over soevereiniteit daarvan. Het zou dus prachtig zijn als Vlaamse dorpen en steden zich zouden afscheuren van de federale machine in Brussel; hoe lang willen de Vlamingen eigenlijk nog het tiranniek, onwettig slavenjuk schragen en de tronen van belastinggeld waarop die lelijke goblins zetelen? Totdat ons Vlaams volk de dood ingespoten is en er geen Vlaanderen meer bestaat? Hoeveel psychologisch terrorisme tegen onze ouderlingen en tegen de Vlaamse kinderen wil men nog dulden van die zieke geesten, die leugenaars, die moordenaars en het krapuul dat aan de touwen trekt van die schaamteloze marionetten?

  De misdadigers zijn niet van plan om hun slachtoffers de ruimte te gunnen om menselijke levens op te bouwen; het is aan de zonen van Vlaanderen om de mogelijkheden te grijpen en de duivelse hand af te hakken die hen teistert.

  Het is moreel imperatief voor uitbaters van zaken om medewerking met de dystopische covidpas categoriek te weigeren. Wie daarmee meewerkt is medeplichtig aan het georganiseerd kwaad en verdient het om failliet te gaan.

 6. Als vervolg op mijn reactie dd. 27.10.2021 is het noodzakelijk de aandacht te trekken op de laatste zeer onrustwekkende evoluties.
  1. De gevolgen van de vaccinaties en de muilband : enkele bronnen :
  https://www.frontnieuws.com/spoedeisende-hulp-in-amerika-wordt-overspoeld-met-patienten-die-lijden-aan-acuut-orgaanfalen-en-slopende-symptomen-de-media-beweren-dat-het-niets-te-maken-heeft-met-covid-vaccins/
  https://www.frontnieuws.com/de-doorbraakvariant-van-het-lekke-vaccin-is-een-feit/
  https://www.frontnieuws.com/sterftecijfer-onder-jongeren-in-eu-sterk-gestegen-en-niemand-durft-te-vragen-waarom/
  https://www.frontnieuws.com/doktersassistente-slaat-alarm-90-van-ziekenhuispatienten-zijn-gevaccineerd-en-bijwerkingen-worden-niet-gemeld/
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/10/28/moderna-vaccin-een-toxisch-chemokuurtje-voor-gezonde-mensen/
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/10/27/mondkapjes-activeren-grafeenoxide-in-het-bloed-met-alle-kwalijke-soms-zelfs-dodelijke-gevolgen-van-dien/
  met citaat : “Omdat we inmiddels in de gaten hebben hoe de Agenda in elkaar zit, mogen we ervan uitgaan dat de mondkapjesplicht een verkapte moordpoging is” (=einde citaat).
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/10/27/de-covid-injectie-verandert-uw-dna-permanent-u-bent-iemand-anders-geworden/
  Het voormelde is maar een zeer beperkte opsomming.
  2. De censuur & leugens over de “besmettingen” en “ziekenhuisopnames” : enkele bronnen :
  https://www.frontnieuws.com/leugens-nog-meer-leugens-en-verdomde-leugens-van-diegenen-die-we-moeten-vertrouwen/
  met citaat : “Nu komt de waarheid uit hun eigen mond, gedocumenteerd door hun eigen geschreven woorden” (=einde citaat). Ik verwijs naar de tekst in de brug.
  https://www.frontnieuws.com/incidenten-beheersmaatregelen-en-statistieken-het-wordt-steeds-absurder-en-leugenachtiger/
  met een hallucinant citaat van Erika Vlieghe :
  “Driekwart van de hier bedoelde Covid-patiënten is ouder dan 65 jaar. De week ervoor waren 60 gevaccineerde patiënten opgenomen op de intensive care, van wie 70 procent ouder is dan 65 jaar. Dit werd besproken in een talkshow op de Nederlandse televisie, en de internist en infectoloog Erika Vlieghe werd gevraagd wie er op dit moment in het ziekenhuis kwam. Zij antwoordde: “Het is een mengeling van verschillende mensen. In de meeste gevallen gaat het helaas om mensen die nog niet gevaccineerd zijn.”Gespreksleider Bart Schols vroeg haar welk percentage van de opgenomen patiënten gevaccineerd was. “Het varieert een beetje, het hangt een beetje af. Het verschilt ook van regio tot regio,” zei Vlieghe, maar gespreksleider Schols ging verder: “Is het een kwart of is het 90 procent?” vroeg Schols. “Nee, dat is, eh, dat zal rond de, eh, afhankelijk van of u, of het gewoon het ziekenhuis is , of de intensive care unit,” antwoordde mevrouw Vlieghe “eh, in de, binnen het ziekenhuis dat is, dat kan oplopen tot fifty-fifty.”Ze wilde niet, of mocht niet, de onverbloemde waarheid vertellen. Maar ook dat spreekt boekdelen.. Het is slechts één verslag van de ongekende Corona-uitbraken bij gevaccineerden.” (=einde citaat).
  https://www.frontnieuws.com/de-grote-statistische-truc-die-de-vaccins-effectiever-laat-lijken-dan-ze-zijn/
  En dan over België :
  https://doorbraak.be/vandenbroucke-70-covidpatienten-in-vlaamse-ziekenhuizen-gevaccineerd-60-op-intensieve/
  met citaat : “Vandenbroucke: ‘70% covidpatienten in Vlaamse ziekenhuizen gevaccineerd, 60% op intensieve.’ In Vlaanderen geen ‘pandemie van ongevaccineerden’ . …………Het verhaal dat Alexander De Croo (Open VLD) tijdens zijn ‘state of the union’ twee weken geleden meegaf aan de bevolking, is op zijn zachtst gezegd dus veel genuanceerder. Een ‘pandemie van de ongevaccineerden’ was het vorige week in de ziekenhuizen alvast niet. Dat is wat tussen haakjes het hoofd van de intenzieve zorgen van het ziekenhuis Saint-Luc in Brussel, Pierre-François Laterre, begin oktober ook al meegaf: er zijn nu grosso modo drie groepen die met covid in het ziekenhuis belanden. Eén zijn de ongevaccineerden, vaak allochtonen. Daarnaast zijn er mensen met immuniteitsproblemen die niet voldoende reageren op het vaccin, en een derde aanzienlijke groep zijn de oudere mensen die vorige winter hun vaccin hebben gehad, en die door hun leeftijd minder bestand zijn tegen covid…. De hoofdreden die Vandenbroucke meegaf om de nieuwe noodstoestand nu uit te roepen, zijn eerder vaag. Men vreest in de ziekenhuizen een combinatie van een griepepidemie en een covidepidemie deze winter. Vandenbroucke verwees ook naar een advies van de Risico Advies Groep (RAG) waarop de noodtoestand gebaseerd zou zijn, iets waarop het opmerkzame parlementslid Sophie Merckx (PVDA) bleef hameren zonder een degelijk antwoord te krijgen…. “ (=einde citaten).
  In België zijn meer dan 50.000 ziekenhuisbedden, en omwille van enkele honderden, wordt de bevolking geterroriseerd. Er is evenmin duidelijkheid hoe er getest werd, wat die positieve dan juist hebben, en hoe die al of niet behandeld worden. En of het ook gaat over de schadelijke nevenwerkingen van de vaccins en het dragen van de muilbanden. (zie vorige reactie over de wisselwerking tussen beiden). We worden hier dan ook belogen en bedrogen. Er is dus meer aan de hand.
  3. De oorlog tegen de niet gevaccineerde :
  https://www.frontnieuws.com/australische-gezondheidsautoriteit-ongevaccineerde-burgers-moeten-uit-de-gezondheidszorg-gedwongen-worden-en-de-natuur-zijn-gang-te-laten-gaan/
  https://www.frontnieuws.com/australische-tirannen-verkondigen-het-land-te-overspoelen-met-gevaccineerde-superverspreiders-die-de-ongevaccineerden-met-covid-moeten-infecteren/
  https://www.frontnieuws.com/nieuw-zeeland-premier-jacinda-ardern-voert-twee-klassen-van-mensen-in-gevaccineerden-en-ongevaccineerden/
  https://www.zerohedge.com/political/danish-health-minister-threatens-shut-down-society-if-more-people-dont-get-vaccinated
  De kers op de taart wordt geleverd door een Stalinistisch politiek volkscommissaris :
  https://reactnieuws.net/2021/10/28/coronacommissaris-pedro-facon-mensen-zonder-vaccin-in-gevangenis-gooien-is-interessant-verhaal/
  met citaat :
  “Want deze onverkozen ‘coronacommissaris’ was gisteren 27.10.2021 in het VTM-Nieuws van 19 uur heel duidelijk: ook het in de gevangenis gooien van mensen zonder vaccin is ‘een interessant verhaal‘, net trouwens als het veroordelen van deze mensen tot ‘onbetaalbare boetes‘. Over beide zaken moet ‘intellectueel nagedacht worden‘, zo bevestigt de commissaris. Want uiteindelijk ‘moeten er instrumenten gevonden worden om deze mensen hoe dan ook te sanctioneren‘, zo klinkt het.” (=einde citaat). Dergelijke commentaar is logisch, de VLD is immers een logemaffia partij en het doel van de loge is het communisme. Vivaldi is hiervan een kopie.
  Uiteindelijk gaat het hier om een oorlog tegen politieke vijanden, zoals alles wat Rechts en Vlaamsgezind is, en die weigeren de keuze te maken tussen :
  – Zelfmoord in het kader van de geplande genocide, of de
  – Slavernij via het vaccin en de verbinding met het A.I. netwerk, zie vorige reactie. Of een keuze tussen de pest of cholera. Of de keuze ook voorzien voor de “goyim” in de Kabbala.
  Het is dan ook meer dan naïef te denken dat Vivaldi, een communistische logemaffia bende, bezig is met onze gezondheid. Vivaldi voert gewoon de diktaten uit van de 2 Olifanten in de kamer, die achter The Great Reset van Schwab schuil gaan.
  4. Het verzet : Dit is tot hiertoe quasi onbestaande.
  Broeder Bartje, de Grote Lijder, is echter wel bevallen van een analyse die door merg en been gaat :
  https://palnws.be/2021/10/de-wever-door-pandemiewet-heeft-federale-regering-alle-macht/
  met citaat : “De Vlaamse regering is voor het blok gezet tijdens het Overlegcomité, omdat de federale regering de noodtoestand heeft afgekondigd onder het rampenplan en de pandemiewet. Dat zei N-VA-voorzitter Bart De Wever in Terzake.” (=einde citaat).
  De NV-A had echter wel een duidelijker analyse kunnen maken over wat hier werkelijke gaande was, en desnoods een “institutionele atoombom” aanwenden zoals de PS maffia indertijd deed m.b.t. de wapenuitvoervergunningen.
  Een begin van een dergelijke analyse werd wel gemaakt door :
  https://doorbraak.be/radio/bauwens-en-maddens-coronamaatregelen-zijn-een-coup-van-de-federale-regering/
  met citaat :
  “Het is bijna een coup van de federale regering om Vlaanderen terug in de pas te laten lopen.’ De nieuwe coronamaatregelen houden geen verstrenging voor Brussel en Wallonië in, waar de vaccinatiegraad veel lager is, maar wel voor Vlaanderen. De Vlaamse regering is vernederd, vindt Bauwens….. “ (=einde citaat). Ik verwijs naar de volledige tekst in de brug.
  De voormelde analyse, en een nog scherpere, werd reeds gemaakt bij Golfbrekers over Vivaldi, een Fransdolle communistische loge maffia regering die oorlog voert tegen Vlaanderen. Dit werd ook duidelijk gemaakt bij de Covid 19(84) samenzwering die in België ook gericht was tegen Vlaanderen.
  Men dient zich geen illusies te maken over de handhaving van de regels. Deze zullen door de Nomenklatura streng worden toegepast in Vlaanderen en laks in Brussel en Wallonië.
  Men onderschat nog altijd het gevaar van de Vivaldi bende, voor Vlaanderen en de Vlamingen. Het is dan meer dan hoog tijd om in het verzet te gaan, en te beginnen met een klare duidelijke taal te spreken, om de samenzwering en de samenzweerders & verraders en hun verborgen agenda’s te ontmaskeren. Alle info is beschikbaar op het net. Wat is hier dan het probleem ??

Reacties zijn gesloten.