Cyclus

Recycling pijlen cyclus | Gratis Iconen

TOEKOMST:  HOE DROMEN WE DIE?

Rond de jaarwende tracht iedereen welgemeende wensen rond te sturen.  Dat ze nu nogal betrekking hebben op een einde van de pandemie, is zeer menselijk.  Laat me dus beginnen met alle goedwillenden, diegenen die betrokken zijn met ons volk, en met de toestand in de wereld, de beste der toestanden toe te wensen.

In de beoordeling van wat we mogen verwachten, ben ik pessimist noch optimist, maar eerder realist.  Het belangrijkste woord wat hier gebruikt moet worden is : VRIJHEID en niet het woord gezondheid.  Nogmaals herhalen dat deze overval met het zgn. virus op de mensheid opzettelijk was en dat de echte focus niet ligt op de ziektetoestanden, maar op het regime dat men d.m.v. deze ziekte kan invoeren.  Deze massale psychose was en is het perfecte alibi om de meeste van onze grondrechten en vrijheden (mogelijk tracht men voorgoed) af te nemen.

Bij contacten, ook bij spraakmakers in de Vlaamse Beweging, blijkt dat men een niet-realistisch beeld heeft van de duurtijd van deze “staat van onvrijheid”.  Men zinspeelt op een grotendeels volledige terugkeer naar normaal, over een zestal maanden.  Als het van de veroorzakers van deze “derde W.O.” afhangt, zal dat NIET gebeuren.  De verklaringen zijn duidelijk, dat zelfs na uitgebreide vaccinaties er geen versoepeling van maatregelen zal komen, zoals beëindiging mondkapjes, uitgebreider feesten en reizen en terug toegelaten erediensten.

Over de vaccinaties is hier al uitgebreid gesproken.  De tegenstanders gelieven de grootste waakzaamheid aan de dag te leggen.  Met verwijs naar het artikel op Doorbraak.be : “Niet zeker dat vrijwillige vaccinatie zal volstaan, zegt Raadgevend Comité voor Bio-ethiek”. Door Christophe Degreef.  Welk mandaat heeft dat Raadgevend Comité dan wel om te verklaren: “Immuniteit door vaccinatie wordt gezien als een ‘gemeenschappelijk goed waar een solidariteitsverplichting aan vasthangt”.  Zij zeggen ook (de kat komt uit de zak): “Vaccinatietwijfel even grote bedreiging als klimaatopwarming”.   Een groot deel van onze strijd zal dus in 2021 gaan om dwarsweg die dwangmaatregelen af te blokken, die juist onze gezondheid en toekomst bedreigen.

Al voor de maatregelen in maart werden ingevoerd, is in deze kolommen gewaarschuwd dat de vork anders in de steel zit, dan bvb. VRT en VTM voor 99,9% laten horen.  De Vlaamse Beweging en bewust Vlaanderen volgen in bewustzijn niet.  Nochtans zijn al de filmjes en documentatie van het WHO, Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros e.d. beschikbaar, waar ze zelf zeggen wat hun bedoeling(en) zijn!

Voor het Nieuwe Jaar wens ik dan ook op te roepen tot verzet en bewustwording!  Het kan toch niet zijn wat Jean-Marie Dedecker nogmaals zegt in ’t Pallieterke 31.12 -: “Vlamingen zijn een leibandvolkje”.    Daardoor zullen het cruciale momenten van bewustwording zijn, waarop blijkt dat de vrijheidsberovingen niet meer teruggedraaid worden.  Met dit links-liberaal kabinet De Croo is dat meer dan waarschijnlijk.

Mijn wens is dan ook: UIT ZELFRESPECT OPKOMEN VOOR VRIJHEID!  

Jos Wouters, Boom, 31 dec. 2020

Aanbevolen info ter duiding:

“Ik geloof niet dat we het bewijs hebben voor een van de vaccins om er zeker van te zijn dat het zal voorkomen dat mensen de infectie daadwerkelijk krijgen en daarom in staat zijn om deze door te geven.’”

Dr. Soumya Swaminathan, hoofdwetenschapper van de WHO, in “WHO komt met grimmige eindejaarsboodschap : we zullen moeten leren leven met Covid-19“.