Cordon médiatique

moskeetank

Klik voor vergroting

Pegida-betogingen worden verboden.  Tegenbetogingen toegelaten.  Niet alleen in Antwerpen, ook in Duitsland.

Advertenties van het Vlaams Belang in de kwaliteitsmedia worden niet aanvaard.  Alle andere publiciteit moet kunnen. Kritiek op de traditionele politiek is immers  verboden.  Niet alleen in Vlaanderen, ook in Duitsland.

Anzeige des Vereins "Die Deutschen Konservativen" in der "Passauer Neuen Presse" vom 16.02.2015 | Bild: Bastian Girg / BR

De vereniging “Die Deutschen Konservativen e.V.”slaagde erin een advertentie over en voor Pegia te plaatsen in de Passauer Neuen Presse.  Deze werd door de juridische dienst nagelezen en goed bevonden.  Vervolgens zoals elke andere advertentie gewoon geplaatst.  De chefredacteur bleek niet heel gelukkig te zijn omdat zijn mensen ‘de politieke gevoeligheden niet juist ingeschat’ hadden.

Of juist wel?  Hangt er een ontslagbrief boven het hoofd van de verantwoordelijke op de publiciteitsafdeling?

Het Bayrisches Fernsehen, die hierover bericht, zet bovenaan de veelzeggende titel ‘Hetze gegen Islam’, ‘Haatcampagne tegen de islam’. 

Verder gaat alles goed.  De islam is immers de godsdienst van de vrede.  Alle incidentjes wereldwijd werden veroorzaakt door verwarde eenzaten, die te lang verstoken bleven van ons begrip.  Eigenlijk, feitelijk, een kreet om hulp.

Leugenpers.

FT

 

8 gedachten over “Cordon médiatique

 1. Dat de islam een godsdienst van vrede is is een uitvinding van de “leugenpers” die zelfs niet de minste voeling heeft met “godsdienst”.
  “Islam” betekend “ONDERWERPING” (al-Istislaam) . Dit wordt duidelijk (in t’ lang en in ’t breed met al zijn facetten) uitgelegd door moslims bij onze noorderburen via deze link: Bron: http://www.al-yaqeen.com/va/vraag.php?id=1948
  Dus, lezen maar.

 2. Langs deze weg een proficiat aan de mensen van PEGIDA Sint-Niklaas voor hun eerste actiedag. Veel moed toegewenst!

 3. De islam is zeker niet de godsdienst van de vrede, dat weet ondertussen iedereen met een hersenvolume groter dan de gemiddelde struisvogel. De islam bestaat wel uit – al dan niet – verwarde enkelingen, ongeveer 750 miljoen (vrouwen tellen niet mee), of zoals ze heden worden genoemd: lone wolves. Men kan dus beter spreken van ‘de godsdienst van de verwarde enkelingen’, wat proefondervindelijk wordt bevestigd.

  • Komen we dan de conclusie dat alle verwarde enkelingen moslims zijn? of zijn alle moslims verwarde enkelingen? Naar analogie met ‘alle terroritische aanslagen werden uitgevoerd door moslims’. Dus: alle moslims zijn terroristen… of ben ik nu een verward?
   Euh… ik weet met absolute zekerheid dat ik geen moslim ben.

 4. Dat ieder zoveel recht heeft als hij macht heeft wordt in de huidige samenleving pijnlijk duidelijk gemaakt. Nationalisten hebben het recht om hun mening voor zich te houden bij gebrek aan macht, die ze soms zelf om zeep helpen, om die grootschalig naar buiten te brengen. Dit in tegenstelling tot onze tegenstrevers. Nochtans is er geen gebrek aan nationalisten in Europese landen. Ze omarmen orde, discipline, eigenheid en traditionele familiewaarden. Helaas, houdt deze verering voor orde en discipline geen stand wanneer het over de eigen eenheid gaat. Als er een typische eigenschap is van een nationalistische bewegingen dan is het de voorliefde voor interne ruzies, afscheuringen, politieke vetes en versnippering van de macht over een veelheid van kleine partijen en organisaties.

Reacties zijn gesloten.