3 gedachten over “Eentje die buiten de lijntjes van de poco media kleurt

 1. Waarde redactie,
  er wordt hier en daar nog wel eens meer buiten de poco-lijntjes gekleurd, hoor.
  Misschien ontsnapt dit aan onze aandacht omdat we toch zo gefixeerd zijn op die z.g. wereldtaal, het Engels…
  In de TV-reportage van de NDR, Panorama & Die Reporter wordt getoond hoe Duitse kinderen gepest worden in scholen met een meerderheid van allochtonen.
  In een specifiek geval wordt getoond hoe in ‘n school de nog twee resterende Duitse kinderen worden gepest, zelfs onder het oog van de camera van de reportageploeg.
  De titel van deze reportage is: “Deutschlandfeindlichkeit an deutschen Schulen”
  en kan hier nog worden bekeken:
  https://www.facebook.com/video.php?v=812975682107678&fref=nf

 2. De samenvatting die ik maakte van de open brief van de Hamburgse Gerda Witthun aan Angela Merkel is ook niet direct binnen de lijntjes gekleurd en vertoont meerdere gelijkenissen met dit apenland.

  Zeer geƫerde Frau Bundeskanzlerin Merkel,

  WAAROM behartigt u geen Duitse belangen in uw politiek? Laat me enkele voorbeelden noemen :
  WAAROM verhindert u een gedenkplaats voor de vele miljoenen Duitse slachtoffers, waarvan 25 miljoen na de oorlog omkwamen?
  WAAROM is er geen gedenkplaats voor de miljoenen verdrevene die men alles geroofd heeft en de hel van de verdrijving werden ingestuurd?
  WAAROM beschuldigt u ons ganse volk in uw redevoeringen in het buitenland van een collectieve schuld, een schuld die de opeenvolgende generaties niet hebben.
  WAAROM discrimineert u de gepensioneerden, zij die voor een niet gering deel hebben meegewerkt om dit land uit de puinen terug op te bouwen met een pensioenverhoging van 0,25% op pensioen uitkeringen die al beschamend zijn, terwijl u miljoenen economische vluchtelingen op kosten van de belastingbetaler een aangenaam leven mogelijk maakt. Dit terwijl onze scholen en straten verrotten en wij Duitsers meer en meer onteigend worden. Nog te zwijgen over de miljarden die u voor andere landen opschept, landen die grenzeloos schulden hebben gemaakt.
  WAAROM hebben politici en de hun mening delende pers zich een zwijgplicht opgelegd over de door vreemdelingen begane moorden op Duitsers (meer dan 7500 volgens de Bundesstatistik) en de ontelbare verkrachtingen van vrouwen en meisjes? Ons Duitsers wordt geen bescherming verleend, we zijn aan de gevolgen van uw onverantwoorde politiek uitgeleverd. Dit geldt ook voor de dagelijkse niet meer te tellen inbraken en overvallen.
  WAAROM bezoekt u en de Bondspresident al te dikwijls de nabestaanden van de -door wie dan ook – vermoorde Turken, zonder een onderzoek af te wachten? Tevergeefs heb ik gewacht op een teken dat u zich ook om de nabestaanden van vermoorde Duitsers en hun verkrachte kinderen bekommert.
  WAAROM stuurt u onze soldaten naar buitenlandse oorlogsgebieden die ons niets aangaan. Voor Amerika dat ge onze beste vriend blijft noemen? Dit terwijl Amerika ons de clausule van een vijandige staat blijft opleggen? En onze vriend Obama zonder enig protest van uw kant, tijdens zijn eerste bezoek aan Duitsland op de luchtbasis van Ramstein tegen Amerikaanse soldaten laat zeggen : Duitsland is een bezet land en dat zal het blijven.
  WAAROM Frau Merkel zijt gij in de politiek gegaan?

Reacties zijn gesloten.