Contrapropaganda-plan…

… dat Hans Bonte en Jan Jambon in het Witte Huis met de rest van de wereld gedeeld hebben!

Permalink voor ingesloten afbeelding

‘Geen politieke spelletjes’, stelde Nadia Sminate (N-BA)… En ze voegde de daad bij het woord! Men is voorzichtig met de woordkeuze: ex-Syriëstrijders klinkt een pak braver dan jihadi’s, terroristen, moordenaars, brandstichters of koppensnellers. Het is dan ook een Vlaams actieplan: ‘Hou me tegen!’ 

Dat verklaart de vijandige toon van Tarik Jadaoun, een rasechte importbelg uit Verviers, beter bekend onder de naam Abou Hamza Al-Belgiki, die belooft het land b van de kaart te vegen.  De man (noteer ook hier de poco omschrijving  ‘Syriëstrijder‘) spreekt naar alle waarschijnlijkheid geen letter Nederlands en zal met zekerheid nog niets vernomen hebben van het Vlaams plan.

Een actieteam ‘Moeders voor Moeders’.  Ge moet er maar opkomen!

Nieuwsblad

 

10 gedachten over “Contrapropaganda-plan…

 1. Interessant: Gentse scholen breken de omerta en geven radicalisering jongeren toe. De beste burgemeester ter wereld zal dat wel oplossen met een paar sms’jes…

  • Of misschien, zoals in NL, met een kopje thee – mogelijk koffie – te gaan drinken in één van de vele moskees.

 2. Geen enkele krant zal mijn oplossing willen afdrukken. Volgens mij mogen ze al die CENSUUR gaan CENSUUR en al de andere CENSUUR eveneens CENSUUR.

  • Het resultaat van een censuurknop met wifi-verbinding! Toch schitterend waartoe het IT-tijdperk in staat is!

 3. Moeders voor moeders gaan de radicalisering aanpakken . Hoe gaan ze dat doen ? Op hunne schoot trekken en een tutter of hun tet in hun mond steken !
  Zouden ze niet beter , plaatsen achter prikkeldraad en een heropvoedingsprogamma uitstippelen . Wie zich aangetrokken voelt om mee te vechten bij een bende die mensen foltert , levend verbrandt of begraaft , hoofden afsnijdt en dergelijke fratsen uit het folkloreboek van Mohammed is gewoon achterlijk krapuul van de ergste soort en moet in die status een gepaste behandeling krijgen

  • ‘Gepast’? Bij nader inzien: laat de verduidelijking maar zitten, René. Dan gaat onze censuurknop weer roodgloeiend staan!

 4. Zouden ze de mosterd gehaald hebben bij de Vier Machten (Britten, Amerikanen, Fransen en Sovjets) die in augustus 1945 het Potsdammer Abkommen (akkoord van Potsdam) afsloten? De Duitse en Oostenrijkse maatschappij en daarbinnen de gedachten, cultuur, pers, economie, jurisdictie en politiek moesten Entnazifiziert worden, er bestaat geen Nederlandse vertaling van Entnazifizieren maar uitrotting zou niet misstaan.
  Ze moeten, met dat voorbeeld voor ogen, alleen nog leren hoe ze met dezelfde hardheid tegen dat radicaliseren optreden.

 5. We mogen toch blij zijn dat de NBA in de regering zit en al die eisen en wensen van het afschuwelijke Vlaams Belang uitvoert en realiseert.In 4 jaar uitvoeren waar het Vlaams Belang 40 jaar over spreekt, toch fantastisch

 6. Het gaat hier gewoon om een “operatie schadebeperking”, waarbij het geïmporteerde islamitische kiesvee niet mag voor het hoofd gestoten worden.
  Men is intussen nu de gevangene van dit kiesvee, waarvan de “voorhoede” via de diversiteit doorgedrongen is in het ganse staatsbestel.
  Dit “contra-plan” wijkt in feite niet zo veel af, van de manier waarop de misdaad wordt aangepakt. Ook daar kent de laksheid en lafheid geen grenzen, met behulp van een gans arsenaal aan straffen zoals : opschorting, uitstel, enkelband, werkstraffen … waaraan het krapuul dan vierkant zijn “kl…” veegt!!, en waarbij wij ons elke dag onsterfelijk belachelijk maken.
  Dit alles onder het volkse motto :”soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”.
  Het enige positieve gevolg van dit contra-plan, zal zich voordoen bij de drukkers van folders, bij de “preventie-industrie” waar nog wat personeel gaat aangeworven om de “sociale cohesie” te versterken, bij de “pseudo- wetenschappers” die zullen belast worden (tegen betaling natuurlijk) met het uitvoeren van de zoveelste studie,
  bij de “catering-bedrijven” die in staan voor de “recepties” tijdens voordrachten, studiedagen, en vergaderingen allerhande… enz…
  Daar moet er blijkbaar niet bespaard worden!!!
  Het enige wat er echter dient te gebeuren is gewoon Augias van stal halen, met zijn grove borstel!! Al de rest is “gelul”…!!(en komt neer op het scenario beschreven in het toneelstuk : “Biedermann und die Brandstifter”).
  Anna,
  Wat de Potsdammer akkoorden betreft , verwijs ik naar het Morgenthau plan, zie bruggetje :
  http://www.fpp.co.uk/bookchapters/Morgenthau.html

Reacties zijn gesloten.